Autor Subiect: CARD LEAFA  (Citit de 4025 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

CARD LEAFA
« : 09.Mai.2012, 11:29:24 a.m. »
 Dupa ani si ani de munca iaca vine vremea sa iau leafa pe card.Am optiune sa aleg urmatoarele banci:
1.-TRANSILVANIA
2.-ING
3.-BRD
4.CEC
5.-RAIFFESEN
6.-UNICREDIT TIRIAC

Recunosc ca la viata mea am avut acu vreo 10 ani un card la banca lu Tiriac insa in prezent nu am nicaieri.Cer si eu o parere de la voi la care sa optez, nu ca as fi dus cu pluta in astfel de problema dar e bine sa mai asculti si parerile celor care conosc bine situatia.
Deci?..... :-?
  • VITARA S ,Matiz

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: CARD LEAFA
« Răspuns #1 : 09.Mai.2012, 11:57:45 a.m. »
Dintre toate mentionate, eu am un card ING, de care sunt multumit. Poti sa faci operatiuni de unul singur (fara sa interactionezi cu functionarul) prin intermediul multimatului, poti sa economisesti si sa-ti platesti singur facturile la utilitati in oficiile ING. Are in plus si Internet Banking, facilitate pe care eu nu am activat-o inca.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ASZ

« Răspuns #2 : 09.Mai.2012, 11:58:43 a.m. »
Eu am de cca 10 ani la Transilvania .. si pot spune ca sunt foarte multumit de conditiile lor. Sunt printre putinii (daca nu chiar singurii) care nu percep comision lunar de intretinere cont + comision la ridicare numerar !!!

Si nu .. nu lucrez la/pt. ei :) ... si da .. avem si la alte banci .. dar nu se compara ca si costuri de intretinere cont+card.

L.E. la Raiffeisen ni se ia lunar 3.9 lei pt. administrare cont .. + ceva pt. ridicare de fiecare data a numerarului de la ATM :(

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 09.Mai.2012, 12:04:06 p.m. »
Noi avem la ING si suntem ok cu serviciile lor. Ce imi place la ei este ca interactionezi foarte putin spre deloc cu functionaru' :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

« Răspuns #4 : 09.Mai.2012, 12:09:43 p.m. »
Eu am de cca 10 ani la Transilvania .. si pot spune ca sunt foarte multumit de conditiile lor. Sunt printre putinii (daca nu chiar singurii) care nu percep comision lunar de intretinere cont + comision la ridicare numerar !!!
Subscriu (lucrez doar de 4 ani cu ei) ... sint destul de ok ... asa cum spunea si ASZ la partea cu comisioanele ... si au internet banking cu doar 1 leu / luna.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline hubbabubba

« Răspuns #5 : 09.Mai.2012, 12:34:27 p.m. »
Noi avem la ING si suntem ok cu serviciile lor. Ce imi place la ei este ca interactionezi foarte putin spre deloc cu functionaru' :D

Si eu tot ING am, tot de salariu, cu tot ce poate oferi el. Si sunt multumita de el overall (chiar daca am avut o data o problema deloc placuta  :D)
What goes around comes around ...

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #6 : 09.Mai.2012, 12:37:39 p.m. »
Si eu am card la ING + internet banking = platesc toate facturile lejer, pe net, de la birou :) (ori chiar de pe telefonul mobil) Este foarte simplu de folosit, comparativ cu internet bankingul de la BRD, de exemplu, care mi se pare o mare prostie.
Nu am avut pana acum probleme cu ING.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline adrian_r5

« Răspuns #7 : 09.Mai.2012, 12:39:55 p.m. »
internet bankingul de la BRD, de exemplu, care mi se pare o mare prostie.
de ce  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline VAXXi

Re: Re: CARD LEAFA
« Răspuns #8 : 09.Mai.2012, 01:04:22 p.m. »
Pentru ca autentificarea e pe baza de parola (mult mai nesigur in comparație cu autentificarea prin digipass), pentru ca daca vrei sa adaugi un beneficiar trebuie sa te duci la banca cu o cerere, pentru ca tranzacțiile apar online la 2-3 zile dupa efectuare (la ING apar instant).
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #9 : 09.Mai.2012, 01:55:34 p.m. »
Cum zice VAXXi ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x