Autor Subiect: Folie anti criblura  (Citit de 2679 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline migabi

Folie anti criblura
« : 08.Mai.2012, 09:23:29 p.m. »

Azi am constatat ca e sarita vopseaua pe unul din stalpi pe o suprafata de aprox 2 mm si mi-am adus aminte ca exista folie anti criblura.
 A mai instalat cineva asa ceva? si care ar fi avantajele si dezavantajele?

Ce alternative mai am, tinand cont ca se vede tabla?  :dknw: pun o picatura de vaselina ca la dacie?
SX4 SE m16a awd 2011

Offline rexkrokiDAU

Re: Folie anti criblura
« Răspuns #1 : 08.Mai.2012, 09:41:58 p.m. »
Pentru o protectie viitoare si totala poti apela la o infoliere.Nu stiu detalii, poate vin altii cu amanunte.  :)

Pentru repararea ciupiturii poti achizitiona de la o reprezentanta Suzuki un kit corector pentru vopsea. Eu am unul si e ok, chiar daca nuanta e in final putin diferita de cea de pe masina. Codurile vopselelor pentru Suzuki le poti afla aici.

Pentru alte informatii privind repararea zgarieturilor poti arunca un ochi si aici.

Bafta.  :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 09.Mai.2012, 09:14:17 a.m. »
Codul culorii il poti vedea pe tablita cu caracterstici de pe contraaripa dreapta din partea de sus.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline zoomzoom

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #3 : 09.Mai.2012, 10:29:11 a.m. »

Exista folii de protectie incolore, dar sunt destul de scumpe. Altfel sunt destul de laudate si, se pare, eficiente si impotriva pietricelelor de pe strada, si impotriva zgarieturilor (de exemplu cu cheia :d).

Cei de la Expert Detailing sunt unii dintre cei care se ocupa cu asa ceva: http://www.expertdetailing.ro/ro/108_59_index.php

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 09.Mai.2012, 10:52:53 a.m. »
Eu am montata o astfel de folie de protectie pe faruri. Materialul este elastic si usor cauciucat a.i. pare ca ar putea respinge pietricelele & stuff. Nu stiu cat de eficienta este pentru ca este montata se putin timp :)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

« Răspuns #5 : 09.Mai.2012, 11:15:33 a.m. »
Din ce imi aduc aminte (si sper sa nu incurc borcanele) ... colegu' sx4 sedan 2009 are masina infoliata - folie transparenta.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 09.Mai.2012, 01:47:00 p.m. »
Din ce imi aduc aminte (si sper sa nu incurc borcanele) ... colegu' sx4 sedan 2009 are masina infoliata - folie transparenta.

Colegu' parca a vandut SX-u  :dknw:

Offline miocrl

« Răspuns #7 : 09.Mai.2012, 05:23:10 p.m. »
al lui sx4 sedan 2009  e infoliata. toata. si nu a vandut-o.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 09.Mai.2012, 06:52:37 p.m. »
Inseamna ca merge rau piata. Intentia exista.