Autor Subiect: reparatii si intretinere cutii transmisii automate  (Citit de 1491 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cutiiautomate

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
reparatii si intretinere cutii transmisii automate
« : 24.Apr.2012, 03:22:03 p.m. »
Buna ziua.

Suntem o companie care doreste sa se ocupe exclusiv de transmisii automate de masini. Deschidem acest nou topic pentru a veni in sprijinul membrilor acestui forum. Fiind membri ai ATSG SUA (cel mai prestigious institut de transmisii automate), credem ca putem sa oferim consultanta, sa remediem si sa intretinem aproape orice transmisie existenta pe piata din Romania.

Am deschis discutii si cu partea administrativa pentru ca impreuna cu dansii sa concepem un sistem personalizat de bonificatii pentru membrii forumului. Pentru orice problema nu ezitati sa ne contactati pe forum sau la adresa ******.

Pana la definitivarea discutiilor topicul ramane blocat. Ulterior, in functie de rezultatele discutiilor, oferta se va posta in sectiunea bursa, la "oferte pentru membri".
Mi-am permis si sa aranjez un pic texul de mai sus, intrucat era destul de greu de citit. Incercati sa respectati cateva reguli de baza de editare, altfel mesajele devin de-a dreptul neinteligibile.

Cu respect,
Leutz
« Ultima Modificare: 24.Apr.2012, 03:46:37 p.m. de Leutz »