0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Mie imi place cum a iesit, iar poza asta e bestiala, felicitari pentru ceea ce faci si astept urmatoarele modificari!
aici, in Tulcea, unde locuiesc eu, referitor la publicul tinta, intr-adevar am vazut multe persoane in varsta care conduc Ignis-uri. dar in conditiile in care eu am doar 22 de ani, si asta imi este masina si posibilitatile, am incercat sa o fac sa fie putin altfel, si sper eu, nu intr-un mod exagerat sau kitsch. stiu ca nu este o masina de tunat, dar cred ca mici imbunatatiri ii pot fi aduse
Si mie imi place cum a iesit, desi recunosc ca imi placea parca mai mult in pozele cu masina inaltata; cu masina coborata parca se pierde putin la simetria spatiului dintre roata si arcul rotii (sau e o impresie data de unghiul fotografiei).O mica sugestie as avea cu referire la sigle si culori: daca tot se merge pe "clean look" la hayon parca ar merge scoase si siglele cu VVT de pe usi (si poate cele ale furnizorilor); iar cu referire la culori, tot ca o parere personala, tusele de rosu de pe jante si etrieri se completeaza, dar dungile rosii de pe "buzele" fata si spate parca sunt din alt film...Sper sa nu te deranjeze acest feedback...
Nu se prea poate tuna fiind deja perfect tunata; (ventual doar cu centuri verzi... ).
- Se poate renunta si la airbag-uri? nu stiu, intreb si io.