Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231485 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #1780 : 03.Nov.2012, 10:00:32 p.m. »
  Mie imi place cum a iesit, iar poza asta e bestiala, felicitari pentru ceea ce faci si astept urmatoarele modificari!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #1781 : 03.Nov.2012, 10:23:17 p.m. »
Si mie imi place foarte mult cum arata... Discret dar de impact (vizual)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline cata quarkk

« Răspuns #1782 : 08.Nov.2012, 04:50:40 p.m. »
  Mie imi place cum a iesit, iar poza asta e bestiala, felicitari pentru ceea ce faci si astept urmatoarele modificari!

Multumesc pentru aprecieri!

pentru o buna bucata de timp, asta e ultima schimbare pe care o fac. am mai redus garda la sol si am intarit arcurile, pentru un rezultat estetic, cat si o stabilitate mai buna in curbe:

Offline shpeedy

« Răspuns #1783 : 08.Nov.2012, 05:12:20 p.m. »
Si mie imi place cum a iesit, desi recunosc ca imi placea parca mai mult in pozele cu masina inaltata; cu masina coborata parca se pierde putin la simetria spatiului dintre roata si arcul rotii (sau e o impresie data de unghiul fotografiei).

O mica sugestie as avea cu referire la sigle si culori: daca tot se merge pe "clean look" la hayon parca ar merge scoase si siglele cu VVT de pe usi (si poate cele ale furnizorilor); iar cu referire la culori, tot ca o parere personala, tusele de rosu de pe jante si etrieri se completeaza, dar dungile rosii de pe "buzele" fata si spate parca sunt din alt film...

Sper sa nu te deranjeze acest feedback...  :pardon:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Re: Re: Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #1784 : 08.Nov.2012, 05:31:41 p.m. »

aici, in Tulcea, unde locuiesc eu, referitor la publicul tinta, intr-adevar am vazut multe persoane in varsta care conduc Ignis-uri. dar in conditiile in care eu am doar 22 de ani, si asta imi este masina si posibilitatile, am incercat sa o fac sa fie putin altfel, si sper eu, nu intr-un mod exagerat sau kitsch. stiu ca nu este o masina de tunat, dar cred ca mici imbunatatiri ii pot fi aduse

Nu se prea poate tuna fiind deja perfect tunata; (ventual doar cu centuri verzi... ). ;) :)

Ignis 1.3 GLX+

Offline cata quarkk

« Răspuns #1785 : 08.Nov.2012, 05:59:03 p.m. »
Si mie imi place cum a iesit, desi recunosc ca imi placea parca mai mult in pozele cu masina inaltata; cu masina coborata parca se pierde putin la simetria spatiului dintre roata si arcul rotii (sau e o impresie data de unghiul fotografiei).

O mica sugestie as avea cu referire la sigle si culori: daca tot se merge pe "clean look" la hayon parca ar merge scoase si siglele cu VVT de pe usi (si poate cele ale furnizorilor); iar cu referire la culori, tot ca o parere personala, tusele de rosu de pe jante si etrieri se completeaza, dar dungile rosii de pe "buzele" fata si spate parca sunt din alt film...

Sper sa nu te deranjeze acest feedback...  :pardon:

Nu ma deranjeaza, este dreptul fiecaruia la opinie, si o accept. Voi renunta si la siglele cu VVT de pe usi, iar acum ca tot m-am uitat la poze mai cu atentie la incadrarea rotilor, ai dreptate, se putea ceva mai simetric. Inapoi nu mai am cum sa o ridic, insa ar fi o idee cu o buza din fibra de sticla, incat sa vina decupajul aripii concentric cu roata. O sa strang niste fonduri si o sa ma interesez cum se poate face si asta. In schimb, dungile de pe fata si spate le-am pus fiindca mi se parea ca e prea gol si fara viata plasticul ala negru, si am cautat sa fie si ceva simplu, totusi... Nu prea imi vine in minte altceva ce as putea sa-i fac.  Multumesc pentru feedback :D

Nu se prea poate tuna fiind deja perfect tunata; (ventual doar cu centuri verzi... ). ;) :)

Intr-adevar, centurile verzi fac totul! desi s-ar putea renunta la ele pentru unele in 3 puncte :D
« Ultima Modificare: 08.Nov.2012, 06:11:52 p.m. de cata quarkk »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1786 : 08.Nov.2012, 09:52:13 p.m. »
ce ochi frumosi are   :dream:

Offline danker

« Răspuns #1787 : 09.Nov.2012, 09:19:47 a.m. »
- Se poate renunta si la airbag-uri?   nu stiu, intreb si io. :-?
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Online cristidav

« Răspuns #1788 : 09.Nov.2012, 09:35:06 a.m. »
Bai, frate, ce-mi place ca toti va uitati la ochi, centura de siguranta foarte verde, etc :)) Poza faina, ce mai ! Poza !
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1789 : 09.Nov.2012, 05:15:30 p.m. »
- Se poate renunta si la airbag-uri?   nu stiu, intreb si io. :-?

Eu nu as renunta la "airbag-uri"  ;)