Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231687 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #990 : 01.Oct.2009, 08:07:33 p.m. »
@cobra20 - sunt fara cuvinte , super frumos arata motorul, bravo prietene !

am omis sa specific ca proiectoarele au incorporat si sistem angel , optional se aprind , arata binisor zic eu dar nu cred ca o sa le folosesc sau poate da ... :)

Offline cobra20

« Răspuns #991 : 01.Oct.2009, 08:12:49 p.m. »
Multumesc frumos, incerc sa am masina cat de cat curata. Eu mentionez urmatoarea, poate o sa am inchidere centralizata in curand dar inca nu-i sigur,  cand o sa stiu fiti sigur va anunt si o sa incerc sa fac un thread despre cum se monteaza.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #992 : 02.Oct.2009, 08:11:00 a.m. »
- Legat de masinuta lui cobra20 si eu am observat in urma cu niste postari cat de curata este, acum constat cu placere ca si motorul este la fel, era de asteptat, bravo cobra!
- Fost cu Adi (mxxa) in targ, cautat cu masca in mana  ;) niste proiectoare care se pot adapta sa fie si ieftine si zdravene dar sa arate si bine, vazut multe modele, putine care sa se potriveasca la ce vrem noi, pana la urma Adi a optat pentru unele care arata foarte bine, zic eu, dar mai necesita un pic de munca ;)... success adi! asteptam rezultatul, chiar se vad bine in pozele tale, personal nu as activa angelu'  :inteligent:

P.S.
Am o rugaminte Adi, sa pui o poza si cu masca care inlocuieste proiectorul, ca sa se vada clar cum sunt prinderile  ;)
« Ultima Modificare: 02.Oct.2009, 08:18:26 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #993 : 02.Oct.2009, 08:17:19 a.m. »
mersi danker, apropo de proiectoare vezi sa fie autorizate RAR ca altfel va trebui inclus in talon, ieri am intrebat la itp si a zis daca is autorizater RAR scapi de ceva bani, care ramane in buzunarul tau

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #994 : 02.Oct.2009, 08:55:10 a.m. »
- Legat de masinuta lui cobra20 si eu am observat in urma cu niste postari cat de curata este, acum constat cu placere ca si motorul este la fel, era de asteptat, bravo cobra!
- Fost cu Adi (mxxa) in targ, cautat cu masca in mana  ;) niste proiectoare care se pot adapta sa fie si ieftine si zdravene dar sa arate si bine, vazut multe modele, putine care sa se potriveasca la ce vrem noi, pana la urma Adi a optat pentru unele care arata foarte bine, zic eu, dar mai necesita un pic de munca ;)... success adi! asteptam rezultatul, chiar se vad bine in pozele tale, personal nu as activa angelu'  :inteligent:

P.S.
Am o rugaminte Adi, sa pui o poza si cu masca care inlocuieste proiectorul, ca sa se vada clar cum sunt prinderile  ;)

Referitor la proiectoare, a-ti verificat compatibilitatea cu cele de la Logan-Renault? Mi se par destul de apropiate ca dimensiuni exterioare, parerea mea...

Offline danker

« Răspuns #995 : 02.Oct.2009, 09:02:51 a.m. »
- Da, din pacate sunt mai mici.  :(
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #996 : 04.Oct.2009, 02:31:26 p.m. »
csaba, glasscat cum stati cu masinile?

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #997 : 04.Oct.2009, 10:12:38 p.m. »
@cobra mersi de intrebare in data de 22.09.2009 am primit suma de 5000 ron despagubire de la carpatica si repar masina unde vreau avind grija sa ma incadrez in suma respectiva.pe data de 1 oct. am fost la nyiregyhaza si am cumparat usa fata stinga si aripa stinga [40000ft+chelt.de drum]iar miine merg la un service sa incepem lucrarea.cam atit.

Offline cobra20

« Răspuns #998 : 05.Oct.2009, 07:37:33 a.m. »
Ok ma bucur ca ai reusit sa rezolvi treaba cu Carpatica, acum iti urez spor la reparat si sa revii printre noi impreuna cu masinutza

Offline glasscat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #999 : 05.Oct.2009, 10:31:44 a.m. »
Am sunat astazi de dimineata la service si mi-au spus ca piesele au ajuns vineri la sfarsitul programului. Astazi se apuca de ea si spre sfarsitul saptamanii vine acasa. Numar AMR-ul.
IGNIS GLX+ Galactic Grey