Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231651 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #860 : 24.Aug.2009, 10:52:46 p.m. »
A aparut un avantaj miocrl, mindra mea vrea sa mergem la rudele ei din Salaj si Baia Mare asa ca la intoarcere putem sa ne oprim la locul de intilnire. Am sa iau netul mobil, va citesc in fiecare zi si poate mincam impreuna peste si :cheers: Poate dau si de cobra20 cine stie?! :)   

Post Merge: 24.Aug.2009, 10:56:23 p.m.
M_TM imi cer mii de scuze da la sx4 chiar nu ma pricep.
« Ultima Modificare: 24.Aug.2009, 10:56:23 p.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline cobra20

« Răspuns #861 : 25.Aug.2009, 07:55:09 a.m. »
doar spunemi cand si unde ne intalnim  :happy:

Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline sanduraveica

« Răspuns #862 : 25.Aug.2009, 10:16:55 a.m. »
Dupa cum ai citit, eu am un mic dar mare avantaj ca jumatatea mea vrea la rude.No coment deci in ziua intilnirii plec ori din Baia Mare ori din Cheud, tu cobra trebuie sa stii. Asa ca ne putem intilni sau vorbim la telefon. Nu stiu daca vii la intilinire, nu stiu nici eu, dar putem sa ne vedem cind trec in drum spre casa, sa ne cunoastem, poze chiar daca eu sunt dinozaur ne uneste aceeasi pasiune si asta spune totul.
  • Ignis

Offline cobra20

« Răspuns #863 : 31.Aug.2009, 10:05:50 a.m. »
dupa ce m-am inspirat din alte topicuri de genul am facut un topic aici cata se adreseaza mai mult celor care se situeaza in jurul salajului: satu mare baia mare etc dar poate veni oricine care are drum pe aici, haideti sa facem si noi intalniri din astea chiar daca nu va fi prezent tot clubul

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline glasscat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #864 : 06.Sep.2009, 06:40:40 p.m. »
Am hotarat astazi de dimineata impreuna cu familia sa facem o excursie la Bran - Cheile Gradistei. Timpul a fost ploios, dar bun pentru o calatorie. Totul a fost OK, dar pe drumul de intoarcere, la iesirea din Bran, un individ (carnet de 3 luni) care a depasit in curba pe linie continua ne-a lovit. Din fericire, nimeni nu a patit nimic. Cred ca bara din portiera m-a salvat. Am dus masina pe platforma la serice, acestea sunt avariile vizibile, maine o sa vad si ce este pe dedesubt.

IGNIS GLX+ Galactic Grey

Offline danker

« Răspuns #865 : 06.Sep.2009, 06:41:08 p.m. »
- Imi pare tare rau glasscat !  :( ma bucur ca nimeni nu a patit nimic, se pare ca bara de ramforsare din usa si-a facut treaba, ...fierul se indreapta, oricum sa ne tii la curent, in masura posibilitatilor cu derularea evenimentelor.
« Ultima Modificare: 06.Sep.2009, 06:47:31 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
« Răspuns #866 : 06.Sep.2009, 07:04:39 p.m. »
Goddamn, Glasscat, da' ti-a dat-o bine de tot .. sper sa nu ai probleme majore, totusi ...

In alta ordine de iei: vad nu nu prea merge forumu' asta, nu s-au terminat inc concediile?????

Io am facut ITP'ul ieri. A iesit brici. Chiar si cu EGR bulit (pe care inca nu am reusit sa il rezolv - cei 220 Euro + tva de la autonet mi se par cam mult, oricum), au iesit noxele la jumatate fata de minimul permis :). Oricum, masina merge de rupe..so..nu ma intereseaza de Egr prea mult ..doar ca e deranjant martorul ala luminos.

Anu' asta daca e sa fac un sumar am schimbat la ea asa:
- filtru aer x2
- filtru polen x2
- filtru ulei x2
- filtru combustibil x2
- Ulei x2
- flanse amortizor x1
- parbiz x1
- far dreapta x1
- rezolvat cablaj (se deblocau usile cand reglam oglinzile din comanda electrica:D). x1
- inlocuit arc la frana spate (arc rupt). x1
- s-a aplicat sticker cu "Suzuki-Club"  :D. x1
- EGR - inca nu s-a rezolvat

Cam atat ..ma declar multumit pentru o masina din 2004 decembrie (din 2007 noiembrie la mine), cu 118.000 km la bord.

Ahoi!

Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline cobra20

« Răspuns #867 : 06.Sep.2009, 07:27:49 p.m. »
imi pare rau de ce ai patit, dar e bine de auzit ca voi sunteti teferi, carnet de 3 luni? sper sa ramana fara pe restul vietii, eu as pune sa-mi cumpere o alta masina  >:)

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #868 : 06.Sep.2009, 08:04:59 p.m. »
@glasscat - imi pare sincer rau de cele intamplate sper sa o repari cat mai repede si cu cat mai putina bataie de cap

Offline glasscat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #869 : 06.Sep.2009, 08:48:29 p.m. »
@cobra20 - nu pateste nimic, am fost la politie si garcea azis ca daca nu sunt victime si el isi recunoaste vina, nu ii intereseaza.
IGNIS GLX+ Galactic Grey