Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231640 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #840 : 20.Aug.2009, 10:57:44 p.m. »
Chiar ar fi un vis :dream: frumos! Imi imaginez cum ar fi sa intru in fabrica si desi nu se mai fabrica stiu ca acolo s-au nascut masinutele noastre! Da, sa nu mai oftam si sa speram! Si sa fim mai veseli cred ca totusi soarele a fost de vina la Stefan parerea mea! B-)
  • Ignis

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
« Răspuns #841 : 22.Aug.2009, 11:18:33 a.m. »
Credeam ca o sa fiu mai odihnit in concediu, dar nu este deloc asa.
Am venit frant de la mare si mai apoi am ramas si fara masina, care se afla la Autonet pentru schimbatul barii spate. Sper sa ma sune zilele astea, ca nu mai rezist.
Insa nu depinde de ei, ci de asigurator, de cat de repede trimite confirmarea platii.
Am prins o vreme super, toata saptamana cat am stat pe litoral, iar la intoarcere, duminica, am ales un drum ocolitor, printre dealuri, pe ruta Negru-Voda - Chirnogeni - Topraisar - Mereni - Cobadin - Adamclisi - Ion Corvin - Rasova - Cochirleni - Cernavoda - A2. A fost super traseul. Aproape ca un traseu prin munti, cu multe serpentine, dealuri, vai. Ce-i lacea micutei cand o turam. Am fost 5 persoane in masina, dar nu s-a simtit. Cu acest ocol am facut in total 6 ore, dar a meritat, numai gandindu-ma ca as fi mers bara la bara din Tuzla pana la Cernavoda, daca as fi venit pe Constanta.
 Am vrut sa postez si cateva pozici, dar sunt ceva probleme cu programul.
Voi reveni curand.

Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное

Offline sanduraveica

« Răspuns #842 : 22.Aug.2009, 11:50:47 a.m. »
Bine ai revenit Mihaitza.Cum e drumul pe acolo? Am sa plec si eu la mare si am gasit un drum din Medgia ,  Valea dacilor, Tropaisar si Techirghiol. Ar merita decit sa te chinui la siruri imense de masini plus ca mai vezi si altceva si asta nu se compara cu nimic
  • Ignis

Offline miocrl

« Răspuns #843 : 22.Aug.2009, 03:21:56 p.m. »
Ignis power  :P

va rog frumos. ingrosati si voi lista de la intalnirea de 1 an.
cand o sa ne cunoastem cu totii?

Offline sanduraveica

« Răspuns #844 : 22.Aug.2009, 04:38:49 p.m. »
Ufffff!!! #:-S, eu am spus mai devreme aici, duc munca de lamurire crincena cu a mea junatate,ea imi conditioneaza venirea la intilnire de un regim alimentar ca m-am ingrasat. Si are dreptate. Da' mi-e greu fratilor, eu am sa fac tot posibilul si pina nu stiu sigur nu vreau sa promit si sa iau fata de voi reclama de neserios
  • Ignis

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
« Răspuns #845 : 22.Aug.2009, 04:40:54 p.m. »
miocrl, as fi participat la intalnirea de 1 an, dar s-au terminat fondurile pe anul acesta.
sanduraveica, drumul pe care am mers eu are si portiuni bune si mai putin bune, sunt portiuni unde se asfalteaza.

Poze de la mare:

marea mea familie

si ceva "tuning" feminin

Sa auzim de bine!
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное

Offline sanduraveica

« Răspuns #846 : 22.Aug.2009, 04:50:00 p.m. »
Da keseful asta ne omoara pe toti! Si cred ca voi incerca un nou traseu asa de frumusete! Cit despre poze m-ai terminat :-> Ultimele poze se dau la all inclusiv? >:D<
  • Ignis

Offline danker

« Răspuns #847 : 22.Aug.2009, 05:09:29 p.m. »
- Da, sustin si eu rugamintea lui miocrl, haideti sa facem si noi un mic efort sa ne intalnim cand implineste clubul nostru 1 an, si eu vreau sa ajung, problema este ca ar trebui sa fiu plecat in perioada aia :( o sa fie ca un fel de "team building" pe banii nostri     >:D<
- Mihaitza2007-  Bine v-ati intors sanatosi din concediu, odihniti, " desstresati ",.... ultimele poze sunt din grupul vostru sau ai facut pe "paparatzul "?  ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #848 : 22.Aug.2009, 05:19:30 p.m. »
@mihaitza2007 - bun venit !
deosebite peisaje surprinse de tine, ultima sigur a suferit un upgrade  :inteligent:  :D sau a fost manarita de tine in photoshop  :D

Offline sanduraveica

« Răspuns #849 : 22.Aug.2009, 05:35:01 p.m. »
Daca tot sunt de ,, rabota" pina mine dimineata am o rugaminte, sa-mi spuneti cum  au aparut 3 emoticoane la mine si imi rid in fata!? Mai bine intreb decit sa par  :inteligent: ceea nu e cazul.Si sa fiti convinsi ca am intrat deja in regim si sper din tot sufletul ca o voi convinge pe mindra mea sa mergem la intilinire. E prea mare evenimentul sa lipsesti.
  • Ignis