Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231633 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
  • Gen: Bărbat
Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #770 : 26.Iul.2009, 01:30:17 a.m. »
Buna dimineata, am revenit sanatosi si intregi :).
E prea tarziu acum, si drumul fu lubng, da' revin maine cu relatari  + poze.

1 singur lucru: am facut Transalpina din greseala ... bestial traseu ... noapte buna, ne "vedem" maine.
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline sanduraveica

« Răspuns #771 : 26.Iul.2009, 02:24:07 a.m. »
He,he,he ,he bine ai revenit,se plinge personalul de prea multa liniste,asteptam pozele.Noapte buna. :zzz:
  • Ignis

Offline cobra20

« Răspuns #772 : 26.Iul.2009, 07:27:36 a.m. »
bine ai revenit lori,  stii ce ai de facut nu?  :P
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #773 : 26.Iul.2009, 05:28:35 p.m. »
Salut din nou!ne-am intors si noi din concediu .am fost in zona tg. mures -praid-sovata-corund.masinuta s-a comportat f.bine a iesit un consum de 5,6 l/100km la viteza legala in loc. si afara max.110-120 km/h.totul a fost OK.surpriza a fost la Praid cind gazda de la pensiunea unde am fost cazati a venit sa ne intimpine cu un swift 4 usi rosu din 2005.am petrecut 5 zile aici mergind zilnic la salina.pe 22 s-a dat examenul la umf unde s-a inscris fata.examenul l-a luat si a intrat pe loc cu taxa.la intoarcere am venit pe la Zalau unde am vazut un wagon r albastru cu nr.de salaj.deocamdata atit si bineinteles citeva poze.sa auzim numai de bine!

Offline cobra20

« Răspuns #774 : 26.Iul.2009, 07:38:41 p.m. »
Foarte frumoase pozele, in al treilea  poza daca nu ma insel e lacul ursu nu? oricum acum e official, pe data de 9 plec si eu in vacanta timp de o saptamana :D

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #775 : 26.Iul.2009, 07:54:04 p.m. »
da e lacul ursu unde am vazut si un hummer.ultimele 2 poze nu le recunosti?

Offline cobra20

« Răspuns #776 : 26.Iul.2009, 08:04:01 p.m. »
Mesesul  :D cum sa nu recunosc??? :fluier: ii chiar langa mine, ami precis cam 5 km sau cam asa ceva, ii fain h1 sau mai bine zis humvee-ul

Offline hugbear

« Răspuns #777 : 26.Iul.2009, 08:41:45 p.m. »
un cort "dublu" (cu tenda si supratenda, evental si cu o bucatica de veranda sa protejeze incaltari, bagaje etc)
O sa revin putin la subiect, caci l-am scos in "probe de mare" pentru viitoarea deplasare (Transalpina, desigur :) ) si i-am facut niste poze, asa ca m-am gandit sa le postez caci o imagine face 1267,5 cuvinte, nu? :D

Intrarea principala (fata) - inchisa in poza:

Lateralul si intrarea secundara (de fapt, folosita cel mai des) plus veranda, utila pentru incaltari, rucsaci etc:

Spatele si intrarea "tertiara" (are si tenda deschidere corespunzatoare). Poate fi folosita in caz de urgenta (ursu'!) sau pentru aerisire:

Cealalta laterala. N-are "features", da' se vede profilul bine:

NOTA: Stiu ca nu e instalat complet (nu are toate tendoanele), dar l-am desfacut doar sa verific daca e complet, fara gauri etc...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Batranul

« Răspuns #778 : 26.Iul.2009, 10:39:34 p.m. »
Buna sa va fie inima
Dupa un uichend "constructiv" in care am desavarsit o instalatie electrica inceputa tot de mine acu cateva saptamani, am desavarsit ziua de ieri la o repriza de gratare viteza (ca veni ploaia spre seara). Toata treaba intamplandu-se la tara, o sa va delectez privirea cu niste personaje de pe colo:

pria poza e o  exceptie - voiam doar sa vedeti un cotet de ....casa ...esentialul e ca antena satelit e bine infipta..

in ordinea numerelor de pe tricou: Calul (care, de fapt e iapa)

Un pisic mic - Carnatu'

Fotogenicu'

Creier cat o nuca (asta stanteaza...nu stie de joaca)

Mic dejun in familie

fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #779 : 27.Iul.2009, 11:16:29 p.m. »
@lorivankenobi -  astept detalii cum se comporta Ignisul pe Transalpina , ai 4x4 ? ma tot gandesc la masinuta daca face fata si la ce drumuri sunt pe-acolo, tu esti cel mai in masura sa ne povestesti  :)
@csaba -  de vre-o doi ani visez si eu sa ajung la salina, sper sa nu mai treaca inaca doi pana ajung  ;)

multumesc tututror pentru pozele postate  >:D<