Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231626 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #730 : 15.Iul.2009, 07:26:03 a.m. »
ala e subaru justy, ce difera de la ignis e emblema si spoilerul din fata cea de spate nu stiu, daca nu ma insel si ala e facut tot in ungaria

Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #731 : 15.Iul.2009, 08:20:28 a.m. »
-He,he, s-a mai inviorat putin atmosfera, unii ati fost in concedii frumoase, altii urmeaza sa plecam in curand..... :good:
- csaba - Succes fetei la admiterea in facultate!
- Floppy76 - Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa-ti bucure viatza!
- DjLuciano - Ce minivacantza misto ti-ai tras, poate pui mai multe poze sa vada si ochiu' nostru, eventual ne spui si traseul.
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline miocrl

« Răspuns #732 : 15.Iul.2009, 11:00:11 a.m. »
la Transalpina va inscrieti? ;-)

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #733 : 15.Iul.2009, 11:29:27 a.m. »
           Ok,presupun ca toata lumea stie ceva mai greu a fost drumul pana la vama ,la Arad,si o parte din HU dar in rest autostrazi si autostrazi,peisaje superbe,ordine si disciplina.
           De Austria ce sa zic o tara superba de care m-am indragostit.Am stat in WINDISCHGASRSTEN un ''orasel'' de munte situat la 100 km de LINZ ,care poate fi numit atat statiune de schi, cat si refugiu romantic, destinatie istorica, destinatie de shopping sau punct de referinta pentru vacanta de vara.Populatia nu cred ca depaseste 2.500 de locuitori,acestia populeaza strazile vechi si inguste din secolul 15 ale oraselului.Statiunea are  un superhotel de 5 stele, Dilly.
            Oraselul este inconjurat de munti pe care se regasesc numeroase partii de schi atat pentru incepatori cat si pentru pro.Ca sporturi predomina foarte mult pe timp de vara ciclismul si golful,aproape fiecare pensiune avand teren de golf.Chiar am prins in ultimele zile un concurs de mountain bike bineinteles super organizat in centrul orasului....ca alte zone de distractie mai sunt Rottenman sau Liezen,centre situate la mai putin de 30 de km .
            Ar fi multe de  povestit insa timpul deocamdata nu mai permite si nu vreau sa va plictisesc.Intr-un cuvant merge sa va planificati vacanta ,mai ales  impatimitii de schii sau iubitorii de munte, in acest orasel minunat,o sa gasiti servicii de calitate oferite din suflet ,o sa gasiti bun simt ,curatenie, liniste ,asta v-o garantez eu ,''cand am ajuns am zis ca am nimerit in rai''

enjoy clubbing!!!

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #734 : 15.Iul.2009, 12:42:35 p.m. »
^
Imi pare bine cind vad din ce in ce mai multa lume care apreciaza civilizatia autentica si face diferenta cu ce avem noi in prezent.
DjLuciano daca ai imagini in "plus"  poti sa mai pui la topicul "In lumea civilizata" pe care l-am deschis tocmai in sensul acesta.
Si eu sunt fan Austria si Germania, de citiva ani nu ratam nici un concediu in acesta tari. Dupa "tumultuoasa si manelizata" Romanie asa este, parca ajungi la portile raiului.   :good:
« Ultima Modificare: 15.Iul.2009, 12:57:24 p.m. de cribo25 »
Ignis 1.3 GLX+

Offline danker

« Răspuns #735 : 15.Iul.2009, 12:45:06 p.m. »
- DjLuciano - Ceee frumoooos, cat te-a costat cazarea la pensiune, traseul mai exact, iar de plictisit nu-ti face probleme ca nu plictisesti pe nimeni. ;)
- cribo25 - mai vinde-ne si noua niste ponturi  ( trasee ) frumoase  incepatori si avansati   ;)
« Ultima Modificare: 15.Iul.2009, 01:02:02 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #736 : 15.Iul.2009, 01:25:42 p.m. »
^
i. Dupa "tumultuoasa si manelizata" Romanie asa este, parca ajungi la portile raiului.   :good:

Faza tare la intoarcere,fix in momentul cand sa trec vama,adica mai exact la 10 m de mult iubita noastra tara RO,ma intampina un caine jerpelit bolnav si vai de steaua lui.Chiar ii spuneam prietenei cum se cunoaste asa diferenta.asta sa fac o paranteza cu faptul ca in zona unde am fost si pe unde am trecut nu am vazut un caine lasat ''la dorul lelii''.Plus ca la prima oprire in nadlag pe la o autogara( la 4 dimineata ) ,bineinteles nu puteam sa aud decat manele,genul de muzica care usor usor devine sau a devenit  noul nostru folclor....

Post Merge: 15.Iul.2009, 01:35:00 p.m.
- DjLuciano - Ceee frumoooos, cat te-a costat cazarea la pensiune, traseul mai exact, iar de plictisit nu-ti face probleme ca nu plictisesti pe nimeni. ;)

Pai cazarea nu m-a cam costat nimic deoarece mama locuiesti de 3 ani acolo si.......spre rusinea mea asta e prima data cand ma duc :-j..bineinteles banii de buzunar s-au tocat  repede.....

Traseul ....dupa cum am zis de la Linz mai sunt circa 100 km pana in acest orasel.Odata ajuns aici totul este foarte simplu...(intr-o zi am invatat toate stradutele),nu exista o straduta fara panou cu numele si cu resedintele din zona(un lucru foarte bun zic eu ) si treaba  aceasta este valabila si in ''varful muntelui''........nu ai cum sa te pierzi...orice straduta da intr-una principala....

Eu am stat la ''5'' minute de mers cu masina.Bineinteles de soferi si de cat de politicosi si civilati pot sa fie nu mai e cazul sa vorbim...
« Ultima Modificare: 15.Iul.2009, 01:35:00 p.m. de DjLuciano »
enjoy clubbing!!!

Offline sanduraveica

« Răspuns #737 : 15.Iul.2009, 11:51:49 p.m. »
 Floppy76, sa-ti traiasca sanatoasa si sa-ti umple viata cu multa bucurie. In septembrie imi astept nepoata .Caldura mare mon cher aici in Bucale, noroc cu DjLuciano cu pozele proaspete si racoritoare din alte zari! Parca e mai bine,ne mai racorim si noi plebeii.....dar ne vine si noua rindul!!!!Oricum iti multumim pentru poze,sigur urmeaza altele!Si ca atmosfera autohtona ITP-ul m-a costat125ron.Multumesc WayOfLife!
  • Ignis

Offline hugbear

« Răspuns #738 : 16.Iul.2009, 01:01:05 a.m. »
foile or sa "sece" oricum,  :-/ mai bine zi cum sa facem economie
Ma bag si eu in vorba :D Cred ca cea mai  :inteligent: economie e tot o investitie: cu banii de cazare pe cateva nopti iti iei un cort pe care-l folosesti ani buni! Singura conditie ca investitia sa nu se transforme in pierdere este sa iei un cort "dublu" (cu tenda si supratenda, evental si cu o bucatica de veranda sa protejeze incaltari, bagaje etc). Dupa indelungi cautari (pentru ca un cort ieftin si acceptabil calitativ se gaseste greu) eu am gasit unul anul trecut la vreo 140 roni. Imi mai trebuie sac de dormit (undeva pe la vreo 40 roni) si "I'm all set"!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cobra20

« Răspuns #739 : 16.Iul.2009, 07:21:17 a.m. »
Cam asa ceva?

Cort pentru 4 persoane dar in caz de urgenta poti baga 6  :D are si un fel de coridor, dar nu este facut pentru Ignis, am pus in portbagaj si sincer nu prea am mai avut loc pentru altceva
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130