Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231622 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #720 : 14.Iul.2009, 02:32:55 p.m. »
 Dupa atitea ploi si furtuni a venit si  caldura mare mon cher! Mersi, unii se tot duuuc in concedii bravo lor ,da' ce mie nu-mi vine rindul?!Pina atunci,servici, casa si intre timp am facut revizia de 2 ani ,rca,casco mai trebuie itp-ul.M-a secat de roni.Am scris pe topicurile respective dar am intrat in fiecare zi aici printre prieteni si ma simt bine. :good:
  • Ignis

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #721 : 14.Iul.2009, 07:09:23 p.m. »
^
Ce crezi ca numai la tine seaca asa repede ronii astia?  :D Abia astept sa trecem si noi la euro... ;)
Ignis 1.3 GLX+

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #722 : 14.Iul.2009, 07:23:07 p.m. »
pai atunci seaca si mai repede!!!! :) iei salariu 3-4 foi .. si cand vezi ca se duce o foaie ... mai plangi un pic dupa o saptamana de lucru.
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline danker

« Răspuns #723 : 14.Iul.2009, 09:17:19 p.m. »
- Stefane foile or sa "sece" oricum,  :-/ mai bine zi cum sa facem economie sa dormim in masinutza, tu ai facut-o cum a fost cum ai aranjat banchetele?  :inteligent:
« Ultima Modificare: 15.Iul.2009, 08:08:23 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline M_TM

« Răspuns #724 : 14.Iul.2009, 09:33:04 p.m. »
Eu am incercat sa dorm in masina .Nu sunt pretentios dar a fost IMPOSIBIL.Pe langa faptul ca nu am dormit am avut si probleme cu spatele.Poate daca se da bancheta din spate jos ar merge,cu o saltea mai groasa.Altfel nu cred ca se poate numi somn sau odihna.

Offline danker

« Răspuns #725 : 14.Iul.2009, 09:42:18 p.m. »
- Bine ai revenit intre prieteni M_TM , nu ai mai intervenit de mult, ne era cam dor de umorul tau  de banatean.  >:D<
- Din pacate, din ce aflu de la voi, vestile sunt cam proaste pentru amatorii de somn... d'asta ocazional  :(
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #726 : 14.Iul.2009, 10:47:07 p.m. »
in perioada urmatoare se anunta seceta si la portofelul meu.intre 15-22 vom fi plecati in zona tg.mures.primul si cel mai important lucru va fi inscrierea la UMF Tg.MURES  a fetei dupa un bac reusit destul de bine(9.40) pe urma putina relaxare la Praid iar in 22. iulie sustinerea ex.de admitere.sper sa fie totul OK.numai bine tuturor!

Offline sanduraveica

« Răspuns #727 : 14.Iul.2009, 11:40:31 p.m. »
Sunt secat de roni dar nu tin la ei, ii pun la loc.Pentru masinuta....oricit.Csaba felicitari pentru fata,suces pe mai departe .Io' dinozaur cum sunt, n-am apucat sa dorm in masinuta,dar nici rulota nu poti sa faci din ea.Mai sunt bagaje, etc.... o solutie ar fi salteaua gonflabila dar n-am incercat-o.Are dreptate M_TM.    Pentru miine am ITP-ul de facut si ii multumesc luiWayOfLife pentru programare.
« Ultima Modificare: 14.Iul.2009, 11:48:52 p.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline Floppy76

« Răspuns #728 : 15.Iul.2009, 12:13:37 a.m. »
Buna tuturor, n-am mai fost de mult pe aici...nu ma lasa pitica nici sa respir (1an si 1 luna)  ;-). sunt bucuros ca s-a deschis reprezentanta Suzuki si in Baia Mare cu service Bosch. Desi erau multe masinute pe aici pana acum erau foarte slab reprezentati. pana atunci o poza, deocamdata cu ea. cu masina mai incolo  :)

« Ultima Modificare: 15.Iul.2009, 12:39:38 a.m. de Floppy76 »
  • New Vitara Passion 1.4T AllGrip

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
« Răspuns #729 : 15.Iul.2009, 01:07:03 a.m. »
Salutare!..tocmai m-am intors dintr-o mini vacanta in  Austria.Spre uimirea mea in oraselul acela de munte unde am fost ,am zarit si un ignis insa ceva diferita emblema :fluier:

enjoy clubbing!!!