Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231612 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #680 : 29.Iun.2009, 11:15:24 p.m. »
Sigur ca se poate, numai sa ii fac ...

Arunc si eu intrebarea, ca deh, sunt patit .. asigurare casco sa nu te rupa de bani, si sa fie OK la decontare, exista in tarisoara noastra?

Pana acum am primit urmatoarele oferte:

Asiban: 697 Eur/an, cu fransiza 100 Eur la eveniment (suma asigurata: 7718 Eur)
Astra: 702 Eur/an, fransiza 100 eur la primul eveniment, 226 la al doilea, etc. ((suma asigurata: 7545 Eur)
Allianz: 1016 eur minim/an, fransiza 0 .. nu mai detaliez.
Delta Addendum: 344 eur/an, fransiza 80 eur/eveniment, (suma asigurata 5764 eur).

Pareri?

NEGOCIAZA!NEGOCIAZA!Nu le cere oferta si atat,spune-le-telefonic, prin mail, CE VREI TU de la ei.

Eu am vrut casco FARA franciza, si asa am obtinut.

ASIBAN: 850 euro, fara franciza, suma asigurata 12400 euro; RCA cu extindere inafara tarii 470 RON

(sumele sunt putin rotunjite, nu imi amintesc exactdaca e 845 sau 849 euro, sau 463 ron sau 469 ron).

Este si un topic NUMAI pentru asigurari. :)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #681 : 29.Iun.2009, 11:37:50 p.m. »
Eu zilele astea merg sa schimb ambreiajul. Mai am ceva probleme cu pompa de apa si un  brat fata si e ca noua... :D

Unde mergi sa schimbi ambreiaju ? (de fapt ce schimbi ... tot kit-ul ?)
Despre ce "brat fata" e vorba ... dreapta fata ? (problema la pivot, ce a aratat nea unguru' la Mako ?)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sanduraveica

« Răspuns #682 : 30.Iun.2009, 12:16:03 a.m. »
 :good:Multumim mult Danker!Pentru cei care tin la masinutele lor asa ca noi ,sprayul acesta ar fi ca un Alain Delon pentru noi iarna .Am sa caut si eu si am sa va tin la curent.Am vrut sa scriu si de asigurari ......mersi Suzika, asa ca am scris pe topicul respectiv !
  • Ignis

Offline Batranul

« Răspuns #683 : 30.Iun.2009, 11:58:24 a.m. »
Hai noroace
Sunt proaspat proprietar de ignis, achizitionat ieri. Sa ne mai auzim cu bine (ca acum mai am niste trebi). Salutari lui Laurentiu din Iasi, coleg de alt forum.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline M_TM

« Răspuns #684 : 30.Iun.2009, 01:07:23 p.m. »
Wow,@batrane...bine ai venit pe forum .Sa o folosesti sanatos si fara reparatii si accidente. Detalii....?    :good:

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #685 : 30.Iun.2009, 02:19:50 p.m. »
- Eu sunt din ce in ce mai indragostit de aceasta masinutza  :x
Si stai sa vezi cind dragostea se va transforma in pasiune. ;-)

Eu dupa drive test eram fascinat iar apoi surprizele placute se tot adunau pe masura ce crestea numarul de Km parcursi...cred ca de fapt a vrut sa-mi arate cit de mult ii place si ei de mine. :P :D
Ignis 1.3 GLX+

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #686 : 30.Iun.2009, 02:31:56 p.m. »
@Batranul  - bun venit !
danker hai cu lista  :D

Offline Batranul

« Răspuns #687 : 30.Iun.2009, 03:07:46 p.m. »
Asa..acu ceva timp de detalii:
masina luata din bucuresti, de la un al doilea proprietar, fabr in 2005, 70.000 km in bord; aer conditionat, abs, toate cele. Are si carte de service si toate cele. Se prezinta bine, bendixul are o problemuta mica. Si la frana, foarte usor se simte o vibrare la apasarea usoara a pedalei. Consumul a iesit la 6,5 (bucuresti-botosani) - deci e ok. In rest, toate-s functionale, interiorul e foarte bine intretinut. Masina fiind o bucuresteanca, are o urma de cheie pe-o parte, insa e relativ superficiala (doar stratul de lac). Are si xenoane - personal nu mi se par cine stie ce chestie.
Desi la 70k km e timp de revizie, o s-o aman pana-n toamna cand o sa-i fac o revizie generala: ulei si filtre, antigel, placute de frana si lichid de frana si mai vad eu ce.
De-acu cu Doamne ajuta...la mana a doua vezi ce cumperi in timp - sper sa nu am surprize neplacute.
Sa dea D-zeu sa am bani de benzina, ca talpa pentru ea am. Daca e de treaba, la iarna o iau in plimbare pana-n italia.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline cobra20

« Răspuns #688 : 30.Iun.2009, 05:33:14 p.m. »
Bine ai venit si 3.000.000 km fara probleme :D masina daca a fost inretinuta bine nu o sa ai probleme, mai ales la motor, motorul asta suparta aproape orice, cum ai zis benzina sa ai restu vine de la sine :D
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #689 : 30.Iun.2009, 07:51:35 p.m. »
bine ai venit batrane! si cat te-a costat masinuca?
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..