Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231596 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #650 : 24.Iun.2009, 10:04:39 p.m. »
- He, he, bine ai venit mxxa ! cum a fost in vacantza? poze, poze,poze !  :)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #651 : 25.Iun.2009, 06:41:01 p.m. »
Tot ce e posibil, se intimpla oricui la un anume moment in trafic. :D Ceva amanunte pentru sporirea vizibilitatii... :pardon:
E foarte simplu.  :inteligent: Upgrade la oftalmolog.Eu am facut si parca vad mai bine  :D   
[/quote]
 =)) Acum inteleg la ce te referi, parca vorbim unul in malgasa si altul in chineza, credeam ca nu te-am observat undeva in trafic pe strada, nu ca este vorba de parbrizul mic ( ochelari ).M-ai derutat putin cu emoticonul militian.  ;) :good:
Ignis 1.3 GLX+

Offline danker

« Răspuns #652 : 26.Iun.2009, 08:01:17 a.m. »
- Mai copii, cam slaba miscarea pe aici, unde sunteti frati ignisisti? ca mi-e cam dor de voi  :x .... momentan membrii din bucuresti au sansa sa aibe o oferta de verivicare a masinutzelor inainte de concediu, sper sa se generalizeze si in tara si serviceurile sa-si faca un obicei cu oferte de genul asta, pentru amanunte:.. http://www.suzuki-club.ro/forum/oferte-pentru-membri/oferta-pentru-membri-lts-c-suzuki-autonet-s-r-l-gt/105/

Offline cribo25

• Hero Member
« Răspuns #653 : 27.Iun.2009, 12:10:25 a.m. »
Danker, am stat si am citit tot topicul despre Autonet si daca evolutia lor spre a multumi clientul plus calitatea serviciilor vor merge din bine in mai bine nu pot decit sa ma incinte.
 Deocamdata sunt inca "legat" de B&S datorita garantiei de 3 ani la masinuta. Dar in propriul interes si al masinii in primul rind voi deveni clientul service-ului care se va dovedi cel mai serios si profesional.

Poate mai apucam si noi, "brontozaurii" ceva ca lumea in tara asta, ca de superficialitate, mantuiala si dorul lelii, cum se spune, sunt saturat.
Ignis 1.3 GLX+

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #654 : 27.Iun.2009, 08:28:48 a.m. »
Nu esti deloc "legat" de BS.Servicii in garantie poate sa faca absolut orice dealer autorizat de Suzuki Romania,fie ca e de la Iasi,Oradea,Sibiu sau Bucuresti.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cribo25

• Hero Member
« Răspuns #655 : 27.Iun.2009, 12:30:20 p.m. »
Sa inteleg ca si Autonet este de curind autorizat pt. toate modelele Suzuki.  ;-) Dar experienta lor este suficient de buna ?, poate dorinta de atragere de clienti si comportament fata de acestia exista, chiar si preturi eventual atractive... >:D<
Oricum pina la toamna cind voi face revizia pt. al doilea an am timp sa-i urmaresc si sa optez intr-un fel sau altul.
Este foarte bine ca mai aflam de la userii forumului cum si ce se intimpla pe parcurs prin diversele service-uri si asa avem toti de cistigat pt. binele masinutelor.
Ignis 1.3 GLX+

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #656 : 27.Iun.2009, 01:10:28 p.m. »
Numai ca in Bucuresti dOAR B&S sunt autorizati pentru lucrari in GARANTIE.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline tlaloos

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #657 : 27.Iun.2009, 03:26:27 p.m. »
degeaba tot actualizezi lista daca pe ea sunt si persoane care au intrat o singura data si de atunci au disparut... nu vad la ce ajuta, poate doar daca mai facem un apel nominal pe PM sa vedem care mai sunt in viata ..  ;)

:"> bine punctat...  :D eu unul ma simt, dar daca postez rar, nu inseamna ca nu urmaresc ce se intampla pe aici...mai are lumea si alte treburi... hai noroc  :)

Offline danker

« Răspuns #658 : 27.Iun.2009, 05:18:12 p.m. »
 ;) ok tlaloos , ne bucuram daca ne urmaresti si esti alaturi de noi  :good:

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #659 : 27.Iun.2009, 07:39:53 p.m. »
nu contest profesionalismul celor de la B&S dar sunt nitel cam piperati