Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231601 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #630 : 19.Iun.2009, 09:00:35 p.m. »
catalogare:

lasa M_TM ca nu tre sa iti para rau pt nimeni. fiecare varsta are nebuniile ei in fiecare epoca...

noua tre' sa ne para rau doar pentru ce NU am facut..

Incerc cu ceva raspunsuri de la coada la cap, parca e mai usor - asa este fiecare virsta are nebuniile ei si acestea nici nu se uita usor - raminem mereu niste adolescenti visatori.  :good: iar ce nu ai facut inca sigur vei face la un moment dat.
sofez deja de 30 de ani ( sic, tot nu va spun virsta  :D, citi ani imi dati atitia am).

... daca sofezi de 30 de ani nu inseamna neaparat ca ai carnet de 30 de ani ... poate ca ai facut karting de la 5 ani ... deci posibil sa ai 35 de ani  :D

- Muhahaha! =)) , corect, mai baieti, multa placerea imi fac discutiile astea cu voi..... daca am mai fii si face to face, sa mai tavalim si un mic si sa mai  bem si o bere impreuna, va dati seama cum ar iesi?  >:D<
adrian r5,  eroarea este de doar de 3 ani, am inceput ceva karting abia la 8 ani fiind mai saracut. :D

Si eu abia astept sa ne adunam la un mititel sau ce o fi, cred ca vom ride cu lacrimi la ce ne vom povesti, dar nu promit nimic pina dupa concediu cind voi reusi sa ma tin de promisiune. >:D<

Iar pentru toti ceilalti, cu alte prefixe de virsta bucurati-va mereu chiar cu lucruri marunte fiindca anii trec atit de repede incit nici nu realizezi acest lucru - doar cind mai completezi cite un formular (cu anul nasterii), si te sperii de ce ai scris acolo... :D

PS. Pentru M_TM, ai dreptate nu se lamenteaza nimeni, dar iar am citit fara ochelari si nu mi-am dat seama din prima. :D
Ignis 1.3 GLX+

Offline sanduraveica

« Răspuns #631 : 19.Iun.2009, 10:53:04 p.m. »
Salut toti colegii de pe forum indiferent de virsta. Doamne, ce-am stirnit asta noapte!Chiar ma bucur, pt. ca am vazut reactiile voastre.Am vrut sa spun, ca toti cei de pe forum sau aiurea care avem educatie, respect, bun simt etc. ..comletati voi restul, sa transmitem acestea copiilor si nepotilor nostri.Nici gind de lamentari sau suspine dupa vremuri apuse. Daca ma simteam batrin asi   fi stat in parc sa bat tablele  cu venerabilii!!!!!!
  • Ignis

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #632 : 20.Iun.2009, 12:52:46 a.m. »
Ok, v-am citi, v-am admirat, v-am luat cuvintele turnate din tastatura ca pe o mana umana (pt. ca cereasca nu exista :D .).

Io cred asa: exista generatii si generatii, dar mai presus de asta exista oameni si oameni ...

Mai exista si societatea noastra:   rezultatul unor generatii care nu stiu unde se afla in acest moment: bunicii muncesc mai mult decat nepotii, un copil castiga mai mult decat cei doi parinti laolalta, aceeasi copii care "sparg" banii castigati usor pe chestii pe care acum 10 ani nici nu si le-au imaginat, femeile care isi doresc mai mult decat barbatii, barbatii care se simt neputinciosi fata de copii si de "neveste", frustrarea tuturor atinge culmi nebanuite vazand un om urmarit penal ajuns europarlamentar, sau dihanii cu jipuri facand legea pe strada, politai iesiti la spaga in miezul zilei, nefacand nimic la semnul unei doamne de pe marginea strazii ... si lista poate continua aproape la nesfarsit.
Totul se petrece pentru ca am permis acest lucru!!!
(Doamne, ce bine era daca votam cu Vadimici atunci , vs Iliici ..acum sigur eram plecat din tara :D .. a fost o gluma :D.  - serioasa, ce-i drept).

Io cred ca aici sunt oameni care prin alegerea facuta - si anume un Suzuki banal, care nu iese in evidenta cu aproape nimic - au ales sa fie diferiti fata de restul lumii ... isi doreau altceva ... asta este chestia care uneste acest club .. putini sunt cei care au un Suzuki, si dau cu flit la necesarul de service Opel, Ford, Dacia, etc ... Curajul de a asuma acest fapt ne face pe noi un grup, o echipa, un club ... altfel.
Ne asumam faptul ca suntem mai mici, mai invizibili, asa cum sunt eu pe bicla in Bucale, cand vrea sa faca cocalaru' de 200 kg in Range Rover sport alb dreapta, de pe banda de stanga si sa dea peste mine si prietena mea, si tot el e cu gura pe mine injurand, ca de ce stau in calea lui ...
Eu nu mai permit asa ceva ... m-am cam saturat.
Sau eu sau ei .. asta e deviza mea ..
Trebuie sa ii invadam asa cum ne-au invadat ei pe noi: fast, loud and rude ... adica pe graiu romanesc: tare, repede, mojiceste si taranist ... sa ii facem de cacao oriunde si oricand, oricum si cat mai tare posibil, sa vada si altii ... Civilizatia se opreste aici. Ea nu poate unilaterala.
E vorba de CRITICAL MASS.
Ne trebuie o masa critica de oameni, care vor, si pot sa faca ceva in sensul asta.
In Korea, daca un taximetrist te plimba aiurea sa iti ia banii, pt ca esti turist si nu stii limba, etc., si banuiesti doar ca te-a tzepuit, poti anunta politia, aia vin si ii suspenda autorizatia. Simplu. Ramane fara paine.
In Korea am vazut cu ochii mei portinue de drum de 200 m o banda pe sens, raschetata,  asfaltata, trotuar nivelat, redata circulatiei in 4 ore, o dupa masa, nu luni de zile...
Aici ... arghhh ... pemitem sa fim tzepuitz de toti aia ...

Aici ma opresc, ca mi-am varsat destul naduful ...
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline sanduraveica

« Răspuns #633 : 20.Iun.2009, 11:29:19 p.m. »
Ai dreptate!
  • Ignis

Offline M_TM

« Răspuns #634 : 20.Iun.2009, 11:48:07 p.m. »
@ cribo25 se pare ca si tu ai probleme de vizibilitate cu parbrizul   ;)
:-O  :baston:
« Ultima Modificare: 20.Iun.2009, 11:49:49 p.m. de M_TM »

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #635 : 21.Iun.2009, 10:59:25 p.m. »
va anunt ca am implinit 80 de mii de km cu Suzi fara probleme  :)  :prty:  :)

Offline danker

« Răspuns #636 : 21.Iun.2009, 11:03:13 p.m. »
- Bravo mxxa, la cat mai multi, fara probleme!  ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #637 : 21.Iun.2009, 11:19:37 p.m. »
multumesc danker, frumos avatar  :good:
am citit pe undeva de cineva intersat de o motocicleta Suzuki Bandit, am un prieten ce vinde asa ceva cu 1200 e , nu ma pricep la preturile moto daca apare pe-aici sa-mi de-a pm  si-i dau nr de tel al prietenului

Offline danker

« Răspuns #638 : 21.Iun.2009, 11:46:48 p.m. »
- Multumesc mxxa!  :)
- Colegul lorivankenobi era interesat, da-i un pm, sau pune-l pe prieten sa posteze anuntul la bursa.  ;)

P.S.

Mai copii, voi ati vazut oferta Auto-Net pentru membrii, noi cand mergem sa ne verificam masinutele? ca eu as vrea sa ma programez....il asteptam pe Stefan cu impresii........ ;)
« Ultima Modificare: 22.Iun.2009, 09:22:34 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
« Răspuns #639 : 22.Iun.2009, 09:22:18 a.m. »
Guten neatzan'!
La Multi Alti KM fara probleme !!!

Sa-mi dea pe pm ceva informatii, poze eventual.
Desi, bugetul pentru o astfel de jucarie a murit, in aceste cazuri alegi mai mult cu inima, decat cu capul :D.

Multumesc.

Sa aveti o saptamana fantastica !
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar