Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231586 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #570 : 13.Iun.2009, 11:50:29 p.m. »
Dupa ce o sa reusesti sa citesti tot forumul (o sarcina crancena, caci deja ne apropiem de 25000 de post-uri) ai sa constati ca "Dinozaur" s-a transformat din porecla in renume :D si ca nu are nici o conotatie peiorativa!
Si, Danker, cred ca exista si o explicatie, gasita in vechea reclama pentru Ignis:
Ignis-Diferit si inteligent
Esti o persoana isteata, agera si spontana. Creezi solutii imediat, iesi usor din orice situatie si iti plac provocarile. Alege Ignis. Vei fi diferit si inteligent.
Vezi daca ne-am cumparat aceste masinute cum am devenit...  :-O  =)) si sigur lista nu se va termina aici.
O sa-mi permit sa fac o dubla parafraza: "userii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor"... :D
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #571 : 14.Iun.2009, 12:28:54 a.m. »
......am fost si la Casa Poporului dupa 24 de ore de tura...
Si iti multumim pentru asta ;) Ca sa citez un antevorbitor: "userii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor" :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sanduraveica

« Răspuns #572 : 14.Iun.2009, 12:32:37 a.m. »
Iertare :pardon:!Nu-mi arog porecla devenita renume, dar sper sa fac parte din ea ca simplu Ignisist.Sincer, nu am citit tot ,dar sigur am simtit asta ca o mindrie!
  • Ignis

Offline hugbear

« Răspuns #573 : 14.Iun.2009, 12:52:24 a.m. »
Nu-i bai! Dimpotriva, fiind mai nou pe forum nu voiam sa crezi ca referinta facuta la "fosila" mentionata ar fi in vreun fel denigratoare. Nici gand!
toata cheltuiala as trece pe contul primariei, fiindca din cauza lor s-a produs ce sa produs  X-( fiind incapabili sa-si faca datoria,  lorivankenobi imi pare rau ce a patit masinuta ta, si sper ca vei fi cat mai repede prezent pe drumuri
Apropo de ideea cu "facturarea primariei": ideea este corecta, dar decontul se face din buzunarele voastre (ma rog, ale noastre, daca se schimba orasul...). S-a gandit cineva ca, in urma unui astfel de incident in care a avut castig de cauza sa solicite primarului, in scris, declansarea unei anchete administrative care sa stabileasca din neglijenta carui angajat s-a produs incidentul? Si care, mai departe, sa hotarasca care sa fie retinerile salariale impuse respectivului functionar public pana la recuperarea pagubei la bugetul local???
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sanduraveica

« Răspuns #574 : 14.Iun.2009, 01:22:27 a.m. »
hugbear este a doua oara cind ma incurajezi si ma sustii.Multumesc mult si sa stii sunt destul de hirsiit si tin la glume.Practic am vrut sa mai incurajez pe PEXIC ca mai traim si noi ,diferiti si inteligenti'  :)
  • Ignis

Offline danker

« Răspuns #575 : 14.Iun.2009, 10:13:23 a.m. »
-he,he, veselie mare, schimb de amabilitati, dar la lista nimeni nu se mai gandeste  :D

1- Stefan,
  2- Cribo25,
  3- Discovery,
  4- M_TM,
  5- Mihaitza2007,
  6- Cobra20,
  7- Csaba,
  8- George,
  9- Bocancel,
10- Lorivankenobi,
11- Oootavi,
12- DjLuciano
13- Andrei Suzuki
14- Xplicit
15- Tlaloos,
16- Floppy76
17- Danker
18- Myrcea
19- Danaches2003
20- bachus
21- sushi
22- Timisoso
23- hodoroncktronck
24- piglet
25- ntire2000
26- mxxa
27- syberia
28- vreasc
29- toshibelul
30- sanduraveica
31- limonada
32- glasscat
33- suzzy
34- nteo78
35- .............

>:D<

« Ultima Modificare: 14.Iun.2009, 04:18:26 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #576 : 14.Iun.2009, 05:51:25 p.m. »
Hey Danker!monitoru meu nu e nici mic nici prea mare(19) dar lista incepe sa fie asa de lunga icit numai fullscreen o pot vedea.Ma gindesc cit de lunga ar fi o caravana IGNIS daca am fi prezenti toti!S-o tinem tot asa.IGNIS POWER!

Offline cobra20

« Răspuns #577 : 14.Iun.2009, 06:27:34 p.m. »
chiar ar fi fain sa facem o caravana de ignis  :D dar sa fim prezenti toti din lista lui danker, ar arata cam asa:

Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #578 : 14.Iun.2009, 06:37:07 p.m. »
suuuper frumos  :good: , din ce vad predomina rosii si gri  :)

Offline cobra20

« Răspuns #579 : 14.Iun.2009, 07:53:09 p.m. »
despre predominanta griului cand am vrut sa luam masina si am vorbit cu unul a zis ca fiecare 2-a masina este vopsita in culoarea asta, oricum mi-mi place albastrul  :D
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130