Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231580 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #560 : 11.Iun.2009, 09:02:33 a.m. »
- E misto !, ce luciu ai taica la masinuta......  :good:
- Aoleooooo, stiam eu ca am uitat ceva:

1- Stefan,
  2- Cribo25,
  3- Discovery,
  4- M_TM,
  5- Mihaitza2007,
  6- Cobra20,
  7- Csaba,
  8- George,
  9- Bocancel,
10- Lorivankenobi,
11- Oootavi,
12- DjLuciano
13- Andrei Suzuki
14- Xplicit
15- Tlaloos,
16- Floppy76
17- Danker
18- Myrcea
19- Danaches2003
20- bachus
21- sushi
22- Timisoso
23- hodoroncktronck
24- piglet
25- ntire2000
26- mxxa
27 -syberia
28- vreasc
29 - toshibelul
30 - sanduraveica
31 - limonada
32 - glasscat
33 - suzzy
34 -.................

;)
« Ultima Modificare: 11.Iun.2009, 11:09:10 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline >pexic<

« Răspuns #561 : 11.Iun.2009, 02:01:18 p.m. »
degeaba tot actualizezi lista daca pe ea sunt si persoane care au intrat o singura data si de atunci au disparut... nu vad la ce ajuta, poate doar daca mai facem un apel nominal pe PM sa vedem care mai sunt in viata ..  ;)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline danker

« Răspuns #562 : 11.Iun.2009, 02:39:49 p.m. »
- NU stiu daca este degeaba, este o mica statistica, ne mai bucuram si pentru fiecare membru nou si oricum, la categoria ignis sunt ~ 50% activi si foarte activi, mult peste media forumului, iar asta se poate constata foarte usor, nu mai spun de numarul de postari mai mult decat dublu' fata de sectiunea swift, unde numarul de membrii posesori este sensibil mai mare decat la ignis. Pentru un numar relativ mic de ignisisti este o sectiune plina de viatza  ;)
« Ultima Modificare: 11.Iun.2009, 02:52:59 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #563 : 11.Iun.2009, 08:37:02 p.m. »
 :good: asa dankere nu te lasa , diavolul te ispiteste la orice pas  >:)  no offence  >:D<

tine lista acolo , pentru posteritate  :good:

Offline M_TM

« Răspuns #564 : 11.Iun.2009, 08:42:54 p.m. »
@danker nu te lasa.Persevereaza  :D 
Pentru cei tari de inima
http://www.gettingtube.com/video/Leczlmj3ik8/-Motorcycle-Accident-SuperMotard-Crash-10sec.html
Daca intalniti in trafic asa ceva,sa-l dati jos de pe cal si .....o mama de bataie.
Revin cu subiectul pentru ca tocmai am fost martorul unui micut accident.Intersectie E. Zolla-V.Hugo ,semaforizata doar pentru automobilisti.Pentru cei pe o roata , ioc,ei au prioritate. Saracu era lovit rau dar tot imi venea sa-i trag un spit in casaca(o avea pe cap).Oricum,motorul la fier vechi  :popa:
Si ceva mai vesel
http://www.gettingtube.com/video/IbjbX0kXiNI/Truck-Smashes-Car-traffic-accident-crash.html
« Ultima Modificare: 11.Iun.2009, 09:30:12 p.m. de M_TM »

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
« Răspuns #565 : 11.Iun.2009, 11:59:01 p.m. »
[quote ]

[/quote]

super lustruita,cum ai reusit ,a mea e ca d..... :notlst:,am si cateva punctulete de la pietris dar am zis sa mai stau sa se stranga si apoi bag capota la vopsit eventual dupa ma duc la o firma sa o imbrac  in folie transparenta pentru protectie
enjoy clubbing!!!

Offline cobra20

« Răspuns #566 : 12.Iun.2009, 07:55:11 a.m. »
un mic detailing si un polish de mana, si amu ma doare mana dar mno asta e  :D
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
« Răspuns #567 : 13.Iun.2009, 04:10:49 p.m. »
Dragii mei, tocmai ce am revenit din Polonia.
E fantastic ..desi au trecut si la ei "doar" 20 de ani de la trecerea la democratie, oamenii sunt oleaca altfel.
Drumuri ca la noi, doar ca mai late, cu mai multe benzi, soferi inconstienti, dar totusi nu am vazut vrun accident (ca ai loc pe drumurile late sa faci manevre), orasul superb (merita vizitat, nu ca al nostru Bucale), verdeata si parcuri cat cuprinde.

Intr-un cuvant .. superb - m-as muta maine acolo.

Ahh, si am vzut vro trei Ignisuri pe acolo :)

Ma bucur ca ne inmultim :D.

Luni imi scot si eu masinuta din serviuce, sunt taaaare curios ce au facut baietii la ea.

Abia astept!!!

Urmeaza schimbuil de ulei, filtre, flanse, etc ..ce era programat inainte de "copac". Alti bani, alta distractie...

Noroc ca am deja filtrele si placutele de frana, trebe sa mai iau flanse amrotizor, eventual capete de bara, si sa verific amortizoarele.

In rest ... "Wazne, ze Suzuki", cum zice reclama de acolo :D. Habar nu am ce inseamna :D.
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #568 : 13.Iun.2009, 08:16:20 p.m. »
- NU stiu daca este degeaba, este o mica statistica, ne mai bucuram si pentru fiecare membru nou si oricum, la categoria ignis sunt ~ 50% activi si foarte activi, mult peste media forumului, iar asta se poate constata foarte usor, nu mai spun de numarul de postari mai mult decat dublu' fata de sectiunea swift, unde numarul de membrii posesori este sensibil mai mare decat la ignis. Pentru un numar relativ mic de ignisisti este o sectiune plina de viatza  ;)
Si, Danker, cred ca exista si o explicatie, gasita in vechea reclama pentru Ignis:

Ignis-Diferit si inteligent
Esti o persoana isteata, agera si spontana. Creezi solutii imediat, iesi usor din orice situatie si iti plac provocarile. Alege Ignis. Vei fi diferit si inteligent.

Vezi daca ne-am cumparat aceste masinute cum am devenit...  :-O  =)) si sigur lista nu se va termina aici.
Ignis 1.3 GLX+

Offline sanduraveica

« Răspuns #569 : 13.Iun.2009, 11:39:25 p.m. »
Alo, aici unul din putinii ,Dinozauri'.Sa stiti ca va urmaresc permanent si am fost si la Casa Poporului dupa 24 de ore de tura.Am fost doar doi Ignisisti plus Andrei caruia i-am multumit personal pentru ca datorita lui am ales ,fata mea Ignis'.Multumesc lui M TM pentru porecla si sper sa-mi dea voie sa o folosesc.Am IGNIS si sunt mindru de asta !!!!! Lorivankenobi sincer imi pare rau de ce ti s-a intimplat si sper sa ne cunoastem.Deci ,IGNISUL' traieste.Asta e,sunt mos dar puneti baza in mine!!!!! ,Diferit si inteligent'         Scuze.Dupa ce ca sunt ,varza' la calculator, il mai am si cu caractere daneze!!!!
  • Ignis