Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231537 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danaches2003

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Femeie
Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #400 : 05.Mai.2009, 11:51:30 a.m. »
Buna ziua si bine v-am gasit!Pentru inceput sa facem cunostinta: ma numesc Dana, am  30 de ani(varsta reala :">), sunt din Bucuresti, cartier Berceni, posesoare de Ignis 1.3 GLX+, an fabricatie 2005 si care are la bord 70000 km . Masina am cumparat-o in 2005 noua de la dealer, pe vremea cand eram doar eu si sotul meu. Intre timp suntem trei si problema spatiului din porbagaj a ajuns la ordinea zilei.Sotul ar fi dorit sa o schimbam dar pentrui mine Ignis-ul este "masina vietii mele", asa ca o sa o pastram sanatosi!Am dori sa participam la intalnirile din Bucuresti, chiar si la cea de maine, dar problema este ca nu am vazut pe nimeni cu copil.Juniorul are 2.6 ani si nu avem cu cine sa il lasam la ora aceea, asa ca este un accesoriu al masinii.La aceste intalniri(bilunare sau caravane) participa si membrii cu copii?Va multumesc si va doresc o zi buna.

Suzuki Ignis 1.3, GLX+, Albastru

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #401 : 05.Mai.2009, 12:02:17 p.m. »
Bine ai venit printre noi! Cum ai aflat de noi?

Asa...sa revenim la intalniri. Cred ca nu te-ai uitat bine:P. La ultima intalnire a fost si juniorul lui @Aiurica si cel al lui @Razvan  :good:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #402 : 05.Mai.2009, 12:04:21 p.m. »
Bine ati venit! Sunteti invitatii nostri la inatalniri. Parca la intalnirea trecuta a mai fost un micut prezent, deci nu ne deranjeaza cu nimic. Urmatoarea intalnire este maine la Sala Polivalenta din ca stiu eu. Se discuta aici despre intalnirile din bucuresti. Sa auzim numai de bine!
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline danker

« Răspuns #403 : 05.Mai.2009, 12:08:36 p.m. »
- Bine ai venit printre noi! Ma bucur mult sa avem o membra indragostita de ignis ;) si eu m-am indragostit de masinuta asta :x ...  la intalnirea de la Vidraru au venit si copii, ei inveselesc si mai mult atmosfera, oricum, sa-ti traiasca si sa fie sanatos >:D<
« Ultima Modificare: 05.Mai.2009, 12:11:50 p.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline M_TM

« Răspuns #404 : 05.Mai.2009, 12:22:01 p.m. »
Bine ai venit.Inca un ignis si inca de sex feminin.Fain.  :happy: Un sfat? Nu renuntati la ignis.E spatiu berechet ,chiar si pentru al patrulea membru al familiei.  ;)
P.S. @danker complecteaza te rog lista.....  :D
« Ultima Modificare: 05.Mai.2009, 12:23:53 p.m. de M_TM »

Offline danaches2003

• Newbie
  • *
« Răspuns #405 : 05.Mai.2009, 12:22:35 p.m. »
V a multumesc pentru primirea calduroasa.De club am aflat intamplator cautand pe net imbunatatiri pentru Ignis.In momentul in care dorim sa facem ceva la masina prietenii nostri nu ne pot ajuta pentru ca noi avem "o masina speciala, rara, exotica" si atunci m-am gandit sa caut alti posesori de astfel de "perle" care ne-ar putea indruma in acest sens.Daca vom aparea la intalnirea de maine o sa aducem si juniorul pentru ca este innebunit dupa masini(de 1 mai l-am dus la Mamaia sa vada monopostul lui David Coulthard, deci va dati seama ca pasiunea este mare :clap:).

Offline cobra20

« Răspuns #406 : 05.Mai.2009, 01:34:30 p.m. »
Bine ai venit o sa gasesti o multime de informatii legate de ignis pe aici, daca ai  intrebare nu ezita sa intrebi, danker pune-l pe lista de posesori de ignis
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #407 : 05.Mai.2009, 02:10:36 p.m. »
1- Stefan,
  2- Cribo25,
  3- Discovery,
  4- M_TM,
  5- Mihaitza2007,
  6- Cobra20,
  7- Csaba,
  8- George,
  9- Bocancel,
10- Lorivankenobi,
11- Oootavi,
12- DjLuciano
13- Andrei Suzuki
14- Xplicit
15- Tlaloos,
16- Floppy76
17- Danker62
18- Myrcea
19- Danaches2003
20- ...........

- Done  :)
.
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline danaches2003

• Newbie
  • *
« Răspuns #408 : 05.Mai.2009, 02:22:50 p.m. »
Multumesc foarte mult.Acum sper ca in momentul in care mai intalnesc Ignis-uri prin zona Piata Sudului-Luica si le mai dau flash-uri, soferii sa nu mai para atat de surprinsi. Atentie, sunt membru Suzuki-club.ro! :prty: Merci.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #409 : 05.Mai.2009, 02:30:25 p.m. »
te asteptam la intalnire sa te stikerim :) si eu stau in zona luica (ma rog acum sunt cu chirie in nicolae grigorescu)
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..