Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231502 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #270 : 05.Apr.2009, 10:35:50 a.m. »
- Bine ai venit intre noi! ;) , ma bucur foarte mult  ca avem inca un membru posesor de ignis dinainte de 2003, ( mie personal imi place foarte mult modelul asta, mai avem un coleg la iasi si dupa cum probabil ai vazut am "vanat" unul si in bucuresti, sper sa-l avem ca membru) asteptam sa ne tii la curent cu starea masinutzei si iti doresc (celebrul de acum) 1Milion de km fara incidente! :good:
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline M_TM

« Răspuns #271 : 05.Apr.2009, 12:27:55 p.m. »
Bine ai venit. :prty: Asteptam si poze si noi postari din maramu  ;) .F...tui,am fost ieri la o piata din TM(Flavia),parchez,cobor din masina ,fac doi pasi ,linga mine parcheaza o Milka * cu un Rover mare si ...mare. Chiar zic la doamna mea:ce dreaq face asta cu ditamai tanku.Cumpar ce cumpar,mai casc ochii..hai acasa.Ajung la masina >:) :baston: ditamai zgarieturile pe coltul din dreapta fata la spoiler si ceva pe aripa.Culoare..alb,cum avea Milka la tankul ei si care evident plecase din parcare.Am crezut ca  :ochiu: :popa: .Oricum ,daca o vad prin oras o @#!/\":;*&^#@.........P.S. Daca doriti sa stiti ce inseamna Milka va raspund pe PM ,nu de altceva dar sa nu se creada ca sunt misogin.
« Ultima Modificare: 05.Apr.2009, 12:54:42 p.m. de M_TM »

Offline danker

« Răspuns #272 : 05.Apr.2009, 01:47:20 p.m. »
Banuiesc,  :( , imi pare rau pt tine, se poate rezolva prin polishare?

L.E.
Eu sunt .... 120 / 60/ 90 Fan, dar sa nu mai spui la nimeni, sa nu zica lumea ca fac discriminari. ;)
« Ultima Modificare: 05.Apr.2009, 02:43:36 p.m. de danker62 »

Offline M_TM

« Răspuns #273 : 05.Apr.2009, 02:25:32 p.m. »
  :good: Am fost putin prin trafic.Grija mare la avioanele pe doua roti fratilor!Scoti botul in intersectie sa vezi daca poti  intra in trafic..e liber...nu se vede nimic la 200m...intri si instantaneu  prin fata iti trece un avion pe doua roti.Cum draq a aparut, ca teleportarea inca nu e posibila...sau nu am auzit eu?Haideti sa-i protejam si pe ei dar si pe noi.Oricat se bate moneda cu "participanti la trafic" adevarul e ca sunt si teribili si inconstienti majoritatea.La ei fac referire,nu la cei care pretuiesc viata mai mult decat senzatiile extreme.Pentru ei sa ne facem griji.Au cu ce ma...au cu ce.Sa dea cel de sus sa nu -i intalnim de loc in trafic sau cat mai putin posibil.GRIJA..GRIJA!!!

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #274 : 05.Apr.2009, 04:40:41 p.m. »
Majoritatea sunt teribilisti , azi pe DNE Constanta - Negru Voda , eu aveam 160 km/h si m-a depasit un grup de motociclisti ... cred ca aveau 220 lejer . O fii avut intalnire ca erau vreo 20-30 ...
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline adrian_r5

« Răspuns #275 : 05.Apr.2009, 05:12:53 p.m. »
Majoritatea sunt teribilisti , azi pe DNE Constanta - Negru Voda , eu aveam 160 km/h

Si tu cu 160 km/h ce mama draqu' erai ?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline M_TM

« Răspuns #276 : 05.Apr.2009, 05:19:54 p.m. »
 :good:

Offline danker

« Răspuns #277 : 05.Apr.2009, 05:31:47 p.m. »
- El  incepe sa se maturizeze, ca maine o sa mearga cu 155km/h :-S, lasand gluma la o parte, in romania nu sunt drumuri pentru asemenea viteze, de fapt, in romania nu sunt drumuri, nu sunt teribilisti, sunt inconstienti, dar este si varsta, pilotii americani in timpul razboiului de aia erau selectionati incepand cu varsta de 19 ani, pentru ca este varsta curajului inconstient :dknw:
- Am fost ieri intr-o mica excursie  pana la Veliko Tarnovo, am mers pe o portiune la iesirea din bucuresti com jilava, cam pana pe la podul peste Neajlov pe un "drum european" incredibil, nu se puteau evita gropile, se mergea cu 10km/h pe contrasens, in afara drumului, pe pamant, nu se poate fratilor, in ce tara traim X-(

Offline adrian_r5

« Răspuns #278 : 05.Apr.2009, 05:52:42 p.m. »
in romania nu sunt drumuri pentru asemenea viteze

Eu stiam ca in Ro legal n-ai voie mai mult de 130 km / h (si asta pe autostrada) ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #279 : 05.Apr.2009, 08:50:48 p.m. »
- El  incepe sa se maturizeze, ca maine o sa mearga cu 155km/h :-S, lasand gluma la o parte, in romania nu sunt drumuri pentru asemenea viteze, de fapt, in romania nu sunt drumuri, nu sunt teribilisti, sunt inconstienti, dar este si varsta, pilotii americani in timpul razboiului de aia erau selectionati incepand cu varsta de 19 ani, pentru ca este varsta curajului inconstient :dknw:
- Am fost ieri intr-o mica excursie  pana la Veliko Tarnovo, am mers pe o portiune la iesirea din bucuresti com jilava, cam pana pe la podul peste Neajlov pe un "drum european" incredibil, nu se puteau evita gropile, se mergea cu 10km/h pe contrasens, in afara drumului, pe pamant, nu se poate fratilor, in ce tara traim X-(
eu am fost dum. trecuta la oradea sa nu spun ce drumuri faine avem(sarajevo dupa bombardament cred ca avea drumuri mai bune)asa ca la intoarcere decit sa-mi rup masina pe drumurile noastre am luat directia bors-artand si am facut o mica excursie ajungind la satu-mare via debretin-nyiregyhaza-mateszalka pe drumuri EUROPENE.