Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231496 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #260 : 03.Apr.2009, 01:18:00 p.m. »
Subscriu pentru ambele variante :D
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline M_TM

« Răspuns #261 : 03.Apr.2009, 02:06:52 p.m. »
In calitate de nesustinator al actualulu format al actualului fis.se.neu ma declar profund indignat de atitudinea unor elemente  ? reactive? :x ale societatii noastre cum ar fi M_TM,si altii.. care incearca sa discrediteze  ceva  :notlst: emanat din p(t)opor,care e facut cu p(t)oporul si singurul motiv al existentei sale este p(t)oporul.Traiasca scumpul nostru p(t)opor. :baston:.Va fi deschisa o lista cu sustinatori pentru a da o lovitura definitiva anarhistilor si elementelor anti p(t)opor.....subscrieri???? :pardon:  .Balul dupa.. :cheers:

« Ultima Modificare: 03.Apr.2009, 08:49:22 p.m. de M_TM »

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #262 : 03.Apr.2009, 02:22:38 p.m. »
subscriu sa fiu doborat de un pluton de executie ca m-am saturat de stilul de viata pe care suntem obligati intr-un fel sau altul sa-l abordam din cauza UNOR ........................................... <===si aici completati voi
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #263 : 03.Apr.2009, 07:46:21 p.m. »
Incompetenti
Meschini
Lingusitori
Fara caracter
Profitori
Mincinosi
Hoti
Fatarnici (prefacuti)
Slugarnici (fara demnitate)
Perfizi

Nu cred ca am epuizat completarea asa ca oricand sunt binevenite adaugari sau opinii.
Ignis 1.3 GLX+

Offline LeonardSZK

« Răspuns #264 : 03.Apr.2009, 08:00:20 p.m. »
Hey, va inteleg sentimentele, sunt alaturi de voi... >:)

Dar e pacat de acest topic, credeti-ma. "All you need is love..."  :cheers:
 :D
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline M_TM

« Răspuns #265 : 03.Apr.2009, 08:12:50 p.m. »
Hey, va inteleg sentimentele, sunt alaturi de voi... >:)

Dar e pacat de acest topic, credeti-ma. "All you need is love..."  :cheers:
 :D

Sti ca ai dreptate? Am vrut ...da crezi ca stiu ce am vrut?Ok recompensa nu se mai acorda si nici inscrieri in club nu se mai fac.DIXIT!!!

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #266 : 03.Apr.2009, 08:40:31 p.m. »
Sa vad Iubire !  :x
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline danker

« Răspuns #267 : 03.Apr.2009, 08:57:09 p.m. »
- Hai sa schimbam subiectul  ca exista pericolul sa cadem in depresie  :-S
-  Pentru ca am fost fortat de imprejurari, respectiv dupa ce mi-am facut cu greu rost de 2 seturi de geamuri electrice sh., ( adica: macara, motoras, finitie interioara, butoniera si cablaj), pentru fiecare din cele 2 usi din fata ale masinutzei, am vrut sa apelez la service pt montaj, tarifele gasite au fost de la 1mil la 5 mil pentru 1 usa :-O .... Astfel mi-am suflecat manecile si m-am apucat personal sa fac o economie la buget  ;)  cu ocazia asta am fost placut surprins sa constat ce bara de ramfosare avem fixate in fiecare din usi ( pentru o protectie suplimentara in cazul unui impact ), dupa cum se poate vedea este vorba de teava cu sectiune rotunda de ~25  ;)

L.E.
Pentru restul componentelor vezi aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php/topic,485.msg13041.html#msg13041
« Ultima Modificare: 05.Apr.2009, 10:38:06 a.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline M_TM

« Răspuns #268 : 03.Apr.2009, 09:00:59 p.m. »
 dupa cum se poate vedeaeste vorba de teava cu sectiune rotunda de ~25  ;)

danker62 !!!! Unde se poate vedea?Sa nu spui acu': da voi nu aveti ? :fluier: Spor la treaba!! Retractez,Am vas't!
« Ultima Modificare: 03.Apr.2009, 09:02:57 p.m. de M_TM »

Offline tlaloos

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #269 : 05.Apr.2009, 10:20:19 a.m. »
Salut. Fiind primul meu post, pentru inceput, cateva detalii despre mine. Am 29 de ani, sunt din Baia Mare, proaspat posesor de Ignis 1.3 4x4 an fabricatie 2001 si care are la bord nici mai mult nici mai putin de 170000 km :D. Masina am luat-o  pentru iesiri cu familia la sfarsit de saptamana( tzera , iarba verde, ciupercarit etc.) si pentru a mi impulsiona consoarta sa si faca permisul de conducere  :D. In restul saptamanii conduc o utilitara(logan mcv, 1.5 dci)...  prin natura meseriei (vanzari/distributie). Recunosc ca initial doream o masina cu motorizare diesel (obisnuinta  :) ), masinile "vanate " de mine fiind: Fiat Panda 4x4, Reanault Kangoo 4x4,Suzuki Jimny/ Vitara si binenteles Ignis 4x4, pe care l am si achizitionat la un pret bun, cred, 3000 euro, neinmatriculat. Am sa postez si poze dar deocamdata masina este in service si inscrierea o fac in jurul datei de 15 aprilie. Despre starea masinii la achizitie: o zgarietura lunga lunga lunga pe toata partea dreapta a masinii ( acum masinuta este vopsita integral), farurile cu mici zgarieturi( se rezolva cu un polish pentru acrilic), interiorul murdar (se face cu un chimic la spalatorie). Probleme mecanice sunt : de schimbat cap  planetara fata dreapta ( achizitionat cu 250 ron pe GKN) si o bucsa,flansa,rulment sau tampon  sus la amortizorul fata dreapta, care trebuie identificat, deoarece tot ansamblul este destul de scump. Mai sunt de facut schimburile de ulei ( motor , cutie de viteze, diferential, ), filtre toate, + schimb de lichide (frana , caseta directie si racire). Dupa calculele mele masina va ajunge undeva la 4000 - 4200 euro cu tot cu inmatriculare. Promit sa postez si poze cand va fi gata. Sa auzim de bine.