Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231504 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #240 : 30.Mar.2009, 11:40:27 p.m. »
Frumooos, foarte frumos, din pacate drumuri proaste, dar sunt un pic mai putin circulate ;)
Vroiam sa va arat, cum in tot pustiul asta suparasaturat de sulf, viatza se iteste :) (Paclele mici)

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline miocrl

« Răspuns #241 : 31.Mar.2009, 06:42:40 p.m. »
poze cu lacul dracului sunt pe gogu

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #242 : 01.Apr.2009, 06:01:11 p.m. »
- He, he,  mai copii, am fost ieri la vulcanii noroiosi, si barajul siriul, concluzia ... m-am indragostit si mai mult de masinutza asta :x eu nu stiu ce a fost in capul ungurilor dar aceasta masinutza parca a fost construita pentru romania, am fost pe drumuri bune, am fost pe niste drumuri ingrozitaoare, Maya s-a comportat excelent :clap: Locuri departe de groaza "chiolhanarilor manelisti" drumuri libere, locuri unde se poate face gratar,  se pot face mici drumuri cu bicicleta, se poate face off-road soft si hard, se pot vizita locuri deosebite.

Cred ca nu s-au asteptat sa aiba atit de repede drumuri bune, cum noi inca nici nu visam, asa ca acum cine doreste o masinuta de trebuinta si nu de fite sau doar sa se laude, cumpara repede un Suzuki.

Scurt si la obiect.  :D
Ignis 1.3 GLX+

Offline danker

« Răspuns #243 : 01.Apr.2009, 07:49:59 p.m. »
cribo25- Cam asa, cred ca este singura explicatie logica si un sfat foarte bun ;)

- Mai copii, ia uite ce am zarit pe una din strazile Bucurestiului, in zona Avrig, i-am lasat si un calendar pe parbriz sper sa-l avem ca membru.

Mie personal mi-a placut foarte mult modelul asta de ignis. ;)

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #244 : 01.Apr.2009, 09:06:22 p.m. »
Super! Sa speram ca devine membru si ca vine si la intalniri. Mie imi place mult modelul asta de Ignis.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #245 : 01.Apr.2009, 10:32:22 p.m. »
E MK I Sport?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline M_TM

« Răspuns #246 : 02.Apr.2009, 04:37:18 p.m. »
Se pare ca luna aprilie a adus si o lipsa de inspiratie forumistilor de la IGNIS.Ca sa va mai descretiti fruntile ia vedeti ce ne asteapta(la sfantul asteapta) :dknw:http://www.mt.ro/autostrazi2007-2013/Evolutie%20autostrazi%202007%20_%202013_inserare_tabele.pdf
« Ultima Modificare: 02.Apr.2009, 04:47:37 p.m. de M_TM »

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #247 : 02.Apr.2009, 04:56:49 p.m. »
Daca in 2013 noi o sa avem asa ceva o sa cred ca Romania s-a evaporat si ne cheama altfel....
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline adrian_r5

« Răspuns #248 : 02.Apr.2009, 05:05:29 p.m. »
@M_TM ... trebuie sa recunosc ... bun banc .pdf-ul asta :D :D :D
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
« Răspuns #249 : 02.Apr.2009, 06:49:27 p.m. »
Buna dimineata tuturor !
Demult am tot vrut sa scriu, da' aia ie, munca multa la sfarsit de luna...

So, cred ca Romania are niste peisaje de nu prea gasesti prin multe parti: salbaticia naturala este atuul cel mai mare: am trecut prin Elvetia, Austria, Lichentstein, Franta, Italia prin tot felul de munti, da' parca ar fi "plantate" peisajele alea pe acolo, nu au farmecul celor de aici. Io unu' m-am indragostit din nou de Apusenii nostrii asta vara, chiar daca drumul e cum e, merita sa iti rupi oleaca masinuta sa ajungi in unele locuri.

Masinuta asta a fost proiectata sa reziste, sa reziste, sa reziste :D, vorba reclamei. De acord cu Cribo la declaratia lui :D.
In ceea ce priveste pdf-ul ... nu il deschid ... am un gust amar in gura (si nu e de la bere) in ceea ce priveste "peisajul" politico-economico-social din RO. Mi-am cam pierdut increderea, ba chiar speranta ca o sa avem si noi o autostrada din Bucuresti pana la Oradea in timpul vietii mele ...
In rest, se poate merge cu Ignisul :).

Danker, fain exemplar. Da, ar trebui sa fie Ignis Sport (singurele facute cu 3 usi).
Iote si una de la mine, vanata de pe gugle.hu, pregatita de actiune:

Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar