Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231433 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #20 : 18.Feb.2009, 01:52:22 p.m. »
lorivankenobi  ce inseamna intalniri dupa model IBT Hu. ???
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
« Răspuns #21 : 18.Feb.2009, 03:12:51 p.m. »
Danker, danke, si tie la fel
Rapstyle: chiar ma gandeam sa scoatem partea asta din titlul Topicului, daca se poate. In fond, nu avem nevoie de nici un model, ci mai degraba ar fi ok sa fim originali.

IBT inseamna "Ignis Barati Tarsasag" = Cercul Prietenilor Ignis. In Hu exista 3 forumuri mari dedicate Ignisului:
1. forumul de pe ignisklub.hu (asociatie legal infiintata, principalul "motor" al comunitatii posesorilor de Ignis),
2. forumul "Ignis" de pe totalcar.hu (totalcar.hu portal dedicat a tot ceea ce inseamna masini si moticiclete, cu forumuir pentru marci, modele, etc.) - este deschis tuturor.
3. forumul IBT, tot de pe totalcar.hu. S-a desprins din forumul "Ignis", in urma unor tentative de denigrare, deradere a unor vizitatori. In acest forum scriu apr. 20 de oameni, cu varste apropiate, interese comune, etc. Interesele se discuta pe acest forum: ca sunt de ordin gastric, sau familie, motoare, etc (am mai zis), totul se pune pe acest topic. Forumul "Ignis" a ramas strict pentru probleme tehnice, etc. De remarcat faptul ca oamenii din IBT au organizat intalniri in afara Ignisklub, deci neoficiale. Aceste intalniri au condus la legarea unor relatii de prietenie intre "membrii" si familiile lor, astfel ca pe acest forum nu scriu doar barbati posesori de Ignis, ci si sotiile, copii lor. Bine'nteles, totul are legatura cu Ignisul :). Datorita acestor intalniri si legaturi, atmosfera de pe forum este una destinsa, de prietenie, informatiile cerut vin imediat din partea unui membru, se acorda ajutor/suport moral, etc.

Eu unul imi doresc un forum in care sa nu vad injuraturi la adresa membrilor, iar atmosfera sa fie una de respect reciproc. Pana acum, vad ca e mai mult decat OK.

Ma refeream mai degraba la o atmosfera a forumului care sa persiste si la eventualele intalniri ale noastre, decat la o modalitate anume de intalnire. 
Cei de pe Ibt, au inchiriat vara trecuta o parte dintr-un camping, pentru apr. 4 zile. Au fost cu corturi, familie, catei, purcei, etc. S-au vizualizat masinile, s-a baut, s-a mancat, etc. Apoi, in decembrie, apr. aceeasi gasca s-a intalnit intr-un sat numit "Craciun". Totul a durat o zi. Vara asta, dupa cum am spus, se planuieste o saptamana la Szeged, intr-un camping unde au strand, bai termale, etc. (la ei e la moda asta :). Relaxare, bibilit masinutzele, baie, mancare, gratare, discutii, alergat copii, etc ....

Fara sa incerc sa induc vreo atmosfera in forum, cred ca mai exista oameni cu bun simt si pe la noi, care isi doresc sa evadeze cu alti oameni (chiar daca total necunoscuti) care impart aceleasi pasiuni comune - in acest caz o masina, Ignisul :).
Pana la urma logo'ul este: "promovam traficul civilizat" - haideti sa promovam si oamenii civilizati, daca tot ne-am apucat de treaba :D.

What say you?

Sorry, daca m-am lungit prea mult :(.
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline Stefan

• Hero Member
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #22 : 18.Feb.2009, 03:49:07 p.m. »
oke, o sa modific titlul ca nu prea are legatura in Romania, dar baza e foarte buna. Si eu imi doresc sa ajungem sa facem 2 intalniri mari (nationale) pe an, sa mergem 3-4 zile la cort si sa ne distram. Daca vrem sa mergem la camping trbuie sa o facem in afara Romaniei :) la noi exista doar camp ...

Offline lorivankenobi

• Full Member
« Răspuns #23 : 18.Feb.2009, 03:50:38 p.m. »
Total de acord :D.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 18.Feb.2009, 03:53:42 p.m. »

Eu unul imi doresc un forum in care sa nu vad injuraturi la adresa membrilor, iar atmosfera sa fie una de respect reciproc. Pana acum, vad ca e mai mult decat OK.

Si noi ne dorim acest lucru. Cat despre intalnirile nationale....ce sa zic. Nu le-am inventat nici noi, nici ei. Partea frumoasa a lucrurilor e ca lor le-a iesit. Noi am avut 2 iesiri la care au participat 6 respectiv 2 masini.
Incerc ca urmatoarea sa fie mai bine organizata poate ne strangem de o coloana... ;)

Numai bine,
Cristi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Stefan

• Hero Member
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #25 : 18.Feb.2009, 03:57:57 p.m. »
ne strangem daca se anunta cu 2-3 sapt inainte :)

Offline adrian_r5

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni, intalniri dupa model IBT Hu.
« Răspuns #26 : 18.Feb.2009, 04:06:10 p.m. »
Intilnirile nationale ... normal ca lor le reusesc ... au totusi si ceva autostrazi ... e mai simplu de ajuns dintr-o parte in alta ...
... o "nationala" la noi trebuie sa fie undeva prin zona Sibiului - Sighisoara ca sa fie cam "echidistant" pt. toti membrii ...
Sper sa ne reuseasca si noua macar una / an ... da' cind o fi mai cald afara ... sa stam la un pahar de vorba sub cerul liber ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #27 : 18.Feb.2009, 04:19:13 p.m. »
ne strangem daca se anunta cu 2-3 sapt inainte :)

Au fost anuntate cu maine de 2-3 saptamani.... ;).

P.S. @adrian_r5 sunt foarte multi...si de aceea cred ca reusesc sa se stranga. Si DaciaClub si PejoClub ori HondaFan au iesiri reusite, dar sunt multi (bine nu cred ca e cazul HondaFAN, dar acolo cred ca e vorba de pasiune). Fiind o marca care este iubita de cei care o cumpara (chiar daca este de nisa) sunt convins ca la urmatoarea intalnire vom fi 10 masini ;)

P.P.S. Daca luam in calcul numai cei care posteaza aici si suntem deja multi ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lorivankenobi

• Full Member
« Răspuns #28 : 18.Feb.2009, 04:29:20 p.m. »
Ei organizeaza intalnirile cu mult inainte. Adica, se gandeau si au vorbit deja la camping, pentru perioada 25 Iunie inca dinainte de Craciun.
Apropo, le-am spus de acest mic club, si ne asteapta si pe noi la intalnirile lor :D. Deocamdata, in Ungaria. Era vorba sa facem o intalnire prin Apuseni, dar a picat faza, majoritatea fiind oameni pe care nu ii dau banii afara din casa.
Oricum, Rapstyle avea dreptate, ca sa gasim un camping/casute cat de cat ok, trebe sa iesim din tara ...
Cea mai tare faza de craciun, cand coloana de 20 de Ignisuri s-a intalnit cu coloana de 20 de Honda Civic, modelul nou :D.

Offline danker

« Răspuns #29 : 18.Feb.2009, 06:25:18 p.m. »
- Si la noi exista astfel de cluburi cu intalniri nationale, vezi Daewoo club, anul trecut au avut 3sau 4 intalniri nationale din care una in Bulgaria, nici acolo nu sunt neaparat oameni cu bani, cu toate ca sunt inscrisi circa 15000 de membrii, totusi la intalnirile nationale, vin in jur de 20-30 de masini, unii nici nu mai au daewoo, cu toate astea s-a format un nucleu de prieteni care se intalnesc cu mare placere saptamanal, exista cativa membrii care vin saptamanal  de la Ploiesti, Calarasi, Buftea, unii vin direct de la serviciu iar regula este : nu se incheie intalnirea decat dupa ce a batut de 12 noaptea :D nici nu concep sa nu ajunga la intalnire, multi au devenit prieteni de familie..... vorbesc cu atata placere pentru ca vreau sa cred ca si eu sunt unul dintre ei, cu toate ca in ultima vreme nu prea am mai fost la intalnirile organizate de ei. :">
« Ultima Modificare: 18.Feb.2009, 07:02:17 p.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !