Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231466 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleeq

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
  • Gen: Bărbat
Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #1800 : 16.Mar.2013, 05:03:09 p.m. »
Oof Doamne, sper să nu mai am probleme cu el, până acum pare pus bine, ce să mai zic ... Doamne ajută!  :-S

Offline aleeq

• Full Member
« Răspuns #1801 : 16.Mar.2013, 05:12:01 p.m. »
...vroiam sa te intreb totusi ce sistem de prindere ai pe furca, daca poti pune o poza sau ceva...poate ne intalnim odata sa facem o comparatie (apropos te-am vazut ieri cu Ignisul  pe la ERev., pe langa casa) - trec des pe langa parculetul din fata blocului de la tine! Bafta

1. cam așa ceva pare din cât am văzut/pipăit acolo sub pedalier

2. da, locuiesc la Eroii Revoluției, fix acolo la părculeț, sunt vreo 2 Ignisuri care le văd parcate pe aici - unul roșu și unul argintiu cu nr B-XX-CAT, 3 Ignisuri prin zonă cu tot cu al meu :)

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
« Răspuns #1802 : 16.Mar.2013, 11:22:48 p.m. »
1. cam așa ceva pare din cât am văzut/pipăit acolo sub pedalier

2. da, locuiesc la Eroii Revoluției, fix acolo la părculeț, sunt vreo 2 Ignisuri care le văd parcate pe aici - unul roșu și unul argintiu cu nr B-XX-CAT, 3 Ignisuri prin zonă cu tot cu al meu :)

A, nu, ma refeream la sistemul de prindere pe furca din compartimentul motor; dar cel mai bine ne intalnim cand ajung prin zona si putem sa ne uitam mai bine;
Apropos, si cablul pe care l-am schimbat eu e tot Jakoparts si n-am taiat nici o urechiusa, nimic la el - e adevarat ca a iesit o data (mi-l pusese frate-miu) si apoi m-am chinuit destul de mult sa-l montez, sa-l agat la locul lui; pare in regula totusi si am facut cativa km...; din pacate m-am ales cu un scartait la cursa pedalei de ambreiaj, probabil trebuie uns ceva pe acolo!?
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline aleeq

• Full Member
« Răspuns #1803 : 17.Mar.2013, 01:38:46 a.m. »
Ne vedem când ai și tu și eu timp, la manual scrie CLAR că trebuie pusă  vasilină nu-șh ce cod etc. etc. - presupun că merge orice vasilină numai să fie pus.

Salut!

Offline sanduraveica

« Răspuns #1804 : 23.Mar.2013, 10:02:01 p.m. »
    De data asta am reusit sa fac poza cand trebuie! :D

• Ignis

Offline aleeq

• Full Member
« Răspuns #1805 : 23.Mar.2013, 10:06:11 p.m. »
hehe, tinerel tinerel, eu am luat-o cu 47.000 și acum câteva zile am trecut de 66600  :angel: , tehnic - pe scurt - de la 47 la 66 - un bec de stop, un rulment roată spate și un cablu de ambreiaj acum câteva zile :D

s-o stăpânești sănătos și peste încă 100.000 km!

Offline sanduraveica

« Răspuns #1806 : 23.Mar.2013, 10:19:26 p.m. »
    Multumesc asemenea, ti-am urmarit peripetiile, acu' sunt cam gelos pe suzuka mea, dar  macar ea sa fie tanara ca eu la anii mei :D =))....ai vazut ca am facut poza in sepie :-))
« Ultima Modificare: 23.Mar.2013, 10:23:50 p.m. de sanduraveica »
  • Ignis

Offline cobra20

« Răspuns #1807 : 24.Mar.2013, 09:11:54 a.m. »
    De data asta am reusit sa fac poza cand trebuie! :D

oioioi........cand am avut ru kilometrajul asta..............al meu sta frumos la 85050 km. Oricum stay tuned, pentru ca anul asta masina va fi "restaurata" cap coada.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Floppy76

« Răspuns #1808 : 24.Mar.2013, 03:07:03 p.m. »
Slaab... Ultima oara cand am avut eu kilometrajul asta...:P Eu ma gandesc doar sa fac curat in ea ca nu am de schimbat nimic

« Ultima Modificare: 24.Mar.2013, 03:09:06 p.m. de Floppy76 »
  • New Vitara Passion 1.4T AllGrip

Offline cobra20

« Răspuns #1809 : 24.Mar.2013, 03:42:21 p.m. »
nu am de schimbat nimic

Chiar nimic? :P
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130