...probabil trebuia sa pun poza la "ghici ce masina e.. :Ddar o sa fac un mix si o sa scriu mai multe lucruei care poate nu isi au locul aici.
Ieri am fost la Szeged sa vad in ce stare e masinuta ..si..asa arata fara motor.
Speram sa gasim si tzilinder numar harom plus egy..
..nu stiu cum se zice la patru..ca sa-i raspund lui Adrian...si
l-am gasit..e la locul lui,adevarat fara capastru...
care a fost dus la rectificat..Partea buna e ca nu e spart nimic in interior dupa ce a cazut lantzul de distributie.
Au cedat ceva culbutori si tacheti..care vor fi inlocuiti cu unii NOI,bineinteles.Apoi ar mai fi;
..nu exista nici un fel de urma de uzura pe axe..si au avut de lucru in 170 K
..nu am notat de reprezinta fiecare poza..va las placerea sa descoperiti singuri..
..si ar mai fi
..in spate se vede putin si Sorin..a,nuuuu,nu cel verde cu numar de HU,i se vede doar puntea inferioara (scuze Sorin) dar ma sti ca sunt cam glumetz,mai ales ca e de bine..
..si dupa doua ore in szervisa TISZA 2005 -da,le fac reclama!!!
gohom
..nu fara gandul ca in urma cu 4-5 ani am fost la SM in urma unui accident micut ,au schimbat spoiler,far stanga ,vopsit aripa stanga..si ce nu se vede poate sa ramana neatins..desi e platit si arata asa..-pentru 2800 lei
..nici nu s-au sinchisit sa dea cu deruginol,darmite sa indrepte...-DA,LE FAC RECLAMA..MERITA..
costuriiimai asteptati.saptamana viitoare e gata masina,pe langa motor mai fac si o revizie generala..
thatsol folks