Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231548 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #1550 : 04.Iul.2010, 04:50:55 p.m. »
    E de bine :), au aparut si poze, apropo de ele Andrei, vrei s-o inveti sa mearga in trei roate!? :D
  • Ignis

Offline cobra20

« Răspuns #1551 : 05.Iul.2010, 04:52:57 p.m. »
Hai ca am tras lumina in masina  :D mai bine zis in torpedou  B-) Scuze de calitatea pozelor dar au fost facute cu telefonul. Acuyma va fi mai usor de cotrabait prin.....sati ca nu prea tin nimic acolo  :-)) Montajul sa efectuat cu banda dubla adeziva iar lampa functioneaza pe baterie, deci nu a trebuit modificat nimic la masina.

Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #1552 : 05.Iul.2010, 06:53:38 p.m. »
- O treaba foarte buna si practica, te felicit cobra!  :clap:
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #1553 : 05.Iul.2010, 09:26:12 p.m. »
Salutare la toata lumea.

Nu am mai dat de ceva vreme pe aici deoarece treaba , treaba si iar treaba.
Odata cu venirea ''verii'' am zis sa fac si eu o drumetie in Austria cu masinuta.....

mai bine imi vedeam de treaba :P deoarece dupa aceasta plimbare au si aparut problemele la masina.La dus ,prin Ungaria a inceput sa trosneasca din toate incheieturile..un zgomot puternic ce se simtea chiar de sub motor,la plecarea de pe loc   ,pocnea ''de mama.. mama''....apoi dupa un timp se potolea si trosnea numai la viraje.
Ajuns in Austria am fost la un service si bineinteles ca mecanicul dupa ce a facut o tura cu ea a zis ca e totul ok.....La intoarcere acel pocanit la plecarea de pe loc a disparut , in schimb la fiecare hop scartaia ca toti dracii ...(ca o frecare cauciuc pe cauciuc)...

Cu chiu cu vai am ajuns acasa si bineinteles direct in service.Aici surpriza:nu mai facea absolut nimic..nici un scartait ,nici un pocnet ..nimic...ziceai ca e ca noua.Cei de la Marshal VL au spus ca amortizoarele m au lasat de acolo si acel scartait..insa nu sunt singuri+plus un brat inferior(schimbat acum 3 luni)...acum eu am comandat piesele deoarece nu imi bat joc de masinuta insa sper ca acele zgomote sa nu provina din alta parte deoarece nici mecanicul nu este sigur de la ce vine....

cand o sa soseasca ...o sa postez preturile ptr cei interesati si o sa va spun daca am avut noroc sau mai trebuie ceva schimbat :notlst:
enjoy clubbing!!!

Offline sanduraveica

« Răspuns #1554 : 05.Iul.2010, 11:29:45 p.m. »
       Cu excepitia cobrei care ne-a aratat ceva frumos si util :good:(ma intereseaza si te rugam pune-l si pe jurnalul tau personal), imi pare rau ca topicul s-a animat cu o problema a unui coleg al nostru. :( Oricum, asteptam vesti!(BUNE!)
  • Ignis

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #1555 : 06.Iul.2010, 08:35:10 a.m. »
@Cobra20 : felicitari pentru modificare insa am si eu o mica intrebare.Lampa sta in permanenta aprinsa sau atunci cand deschizi torpedoul?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #1556 : 06.Iul.2010, 10:04:31 a.m. »
Presupun ca are un buton de actionare prin apasare si aprinde lampa cand este necesar doar, ca sa o faca sa se aprinda la deschidere e nitel mai complicat dar nu imposibil, si nu ar fi utila treaba pe timp de zi

In orice caz, foarte buna ideea !

@DjLuciano - imi pare rau sa aud cele relatate de tine dar daca mecanicii au zis ca e ok ca nu e nimic grav....
vezi ca este un topic deschis cu baza de date piese Ignis

Offline Batranul

« Răspuns #1557 : 06.Iul.2010, 10:26:16 a.m. »
Lampa respectiva se gaseste prin Kauf... daca imi amintesc bine; astea in general se deschid prin apasarea capacului transparent (ala de protectie) de deasupra led-urilor. Daca stii unde e pozitionat, pur si simplu apesi in zona aia si se aprinde). Pretul e max 30 ron.

Eu am niste spoturi din astea montate in balcon pentru iluminare in caz de nevoie (1 led cu 3 baterii AAAA), 3 spoturi si-s foarte practice.
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline cobra20

« Răspuns #1558 : 06.Iul.2010, 12:53:18 p.m. »
Cum spune batranul, se aprinde prin apasarea plasticului transparent, nu am modificat sa aprinda prin deschidere, deoarece seara nu prea umblu, si ziua vad, deci de ce sa consum bateria. Al meu a fost luat din metro amu 2-3 ani, dar pana amu a stat in portbagaj, dar cum acolo nu prea umblu, am montat in torpedou.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline cobra20

« Răspuns #1559 : 14.Iul.2010, 06:43:11 p.m. »
Stie cineva ce marime  are surubul care tine scaunul la caroserie? Atata stiu ca e torx