Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231569 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Batranul

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #1440 : 15.Mar.2010, 04:40:49 p.m. »
sa nu uitati sa postati impresii daca ati lucrat cu baietii respectivi cu site-ul

preturile par a fi ok, cel putin unele
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline glasscat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #1441 : 16.Mar.2010, 09:18:14 p.m. »
@ aleeq

De ce nu mergi sa comanzi piesa la o reprezentanta? Eu am avut nevoie de maruntisuri si le-am comandat la dealerul Suzuki din Brasov si au avut preturi OK. Daca socotesti timpul, telefoanele, transportul si cine stie mai ce, ajungi tot acolo. Cere un pret, fa un calcul si vezi daca merita.
IGNIS GLX+ Galactic Grey

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #1442 : 16.Mar.2010, 09:37:49 p.m. »
intalnire cu noul user @aleeq  :) am schimbat placutele lui, cand sa dau sa plec hop si Andrei cu SSS-ul  :) trecea prin fata blocului, noroc -noroc si ne mai auzim

Offline danker

« Răspuns #1443 : 16.Mar.2010, 09:41:52 p.m. »
- Frumos, asta este spiritul clubului. :clap:
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline aleeq

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
« Răspuns #1444 : 16.Mar.2010, 10:27:26 p.m. »
@   raman dator vandut lui MXXA  :pardon: -  sa pui si poza cu ce "placute" de frana aveam inainte sa le schimbam - sa fie postate la categoria "ASA NU!"  :D

@  glasscat  -  probabil la asta se va ajunge in privinta senzorului de temperatura ... dar mai incerc si asa pana atunci ... poate poate stie cineva ceva si nu mai dau o caruta de bani :D

@ thank you all !

P.S. revin curand cu noi intrebari  :D :))
« Ultima Modificare: 17.Mar.2010, 08:49:05 a.m. de Andrei Suzuki »

Offline cobra20

« Răspuns #1445 : 17.Mar.2010, 07:07:15 a.m. »
Abia astept sa vad cum era placutele, si eu vreau sa vad cum stau cu ele, numa sa scap de "iarna" asta si sa fie ceva mai cald.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline soris

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #1446 : 17.Mar.2010, 09:11:06 a.m. »
Buna ziua,
am un Suzuki Ignis 1.3 benzina, a carui garantie expira in decembrie 2010. La revizia de 2 ani am anuntat un "trancanit pe spate", insa reprezentantii de la service nu au gasit nimic suspect. Cu toate acestea pe drumul pietruit (nu prin gropi mari!) o rezonanta ciudata provoaca un trancanit in spate. Nu e de la tablita de inmatriculare sau "ceva ratacit" prin porbagaj. Ce ma sfatuiti? Are cineva astfele de probleme? :(

Offline glasscat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #1447 : 17.Mar.2010, 10:06:14 a.m. »
@ aleeq
Ai manualele de service? Este un topic cu manualele. Daca nu reuseti sa le dai jos, ti le trimit eu.
IGNIS GLX+ Galactic Grey

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #1448 : 17.Mar.2010, 10:09:51 a.m. »
Buna ziua,
am un Suzuki Ignis 1.3 benzina, a carui garantie expira in decembrie 2010. La revizia de 2 ani am anuntat un "trancanit pe spate", insa reprezentantii de la service nu au gasit nimic suspect. Cu toate acestea pe drumul pietruit (nu prin gropi mari!) o rezonanta ciudata provoaca un trancanit in spate. Nu e de la tablita de inmatriculare sau "ceva ratacit" prin porbagaj. Ce ma sfatuiti? Are cineva astfele de probleme? :(

poate este de la placa care sta deasupra portbagajului ... :)
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline soris

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #1449 : 18.Mar.2010, 08:35:06 a.m. »
Buna ziua,

poate este de la placa care sta deasupra portbagajului ... :)

Nu este de la placuta, am facut si testul fara ea :(