Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231571 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #1410 : 25.Feb.2010, 04:20:15 p.m. »
Asa e si corect.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #1411 : 25.Feb.2010, 04:50:31 p.m. »
Da,care vine primu. Uleiul isi pierde din proprietati intr-un an,chit ca faci 1000km,chit ca faci 10.000.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cobra20

« Răspuns #1412 : 25.Feb.2010, 07:29:03 p.m. »
Exact asta i-am zis si eu, dar eu ii zic eu il aud. Treaba lui, dar dupa aia sa nu-mi zica ca nu a stiut, ca..... >:)
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline aleeq

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
« Răspuns #1413 : 26.Feb.2010, 04:12:20 p.m. »
one more :

4 .  (ULEI) .... Castrol EDGE 5W-30 la cati litri trebuie sa iau ? ... cat intra in mod normal in motor - 4Litri ? 5Litri ? ... 3Litri !?!?

5 .  (DISPLAY) nu imi afiseaza temperatura pe display-ul de sus (ala unde-mi afiseaza si radio-casetofonul) -> nimeni ? help please

6 .  (DISPLAY) am vazut in unele filmuletze Youtube pe forum ca pe acelasi display la unele modele arata si consumul instant (parca) (e by default asta - vreau si eu - de unde-l activez ? ?) -> nimeni ? help please

7 .  (RADIO-CASETOFON) exista vreun CD-CHANGER (poate chiar Blaupunkt) compatibil cu RC-ul de pe Ignis ? - parca nu as vrea sa renunt totusi la cass  (don't ask) ... SAU o sursa pentru un CD-Radio OEM de Ignis ?? ... dezmembrari ? -> nimeni ? help please

multumesc.

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #1414 : 26.Feb.2010, 04:50:38 p.m. »
3,5 litri intra normal, dar cand o sa-i faci schimbul pune 3 l si verifica joja

Offline cobra20

« Răspuns #1415 : 26.Feb.2010, 06:58:06 p.m. »
La mine a intrat fix 4 litri si si pe joja era la fix. Alta. Am rezolvat problema manerului de pe haion. Problema: se dezlipeste banda aia. Rezolvarea: se da jos manerul, banda veche, se curata locul, se pune banda pe maner si si pe haion, se pune inapoi manerul se strang suruburile si lasat banda sa se usuce (cam 24-48 de ore) si presto...gata.
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #1416 : 28.Feb.2010, 06:20:41 p.m. »
one more :

5 .  (DISPLAY) nu imi afiseaza temperatura pe display-ul de sus (ala unde-mi afiseaza si radio-casetofonul) -> nimeni ? help please

6 .  (DISPLAY) am vazut in unele filmuletze Youtube pe forum ca pe acelasi display la unele modele arata si consumul instant (parca) (e by default asta - vreau si eu - de unde-l activez ? ?) -> nimeni ? help please

7 .  (RADIO-CASETOFON) exista vreun CD-CHANGER (poate chiar Blaupunkt) compatibil cu RC-ul de pe Ignis ? - parca nu as vrea sa renunt totusi la cass  (don't ask) ... SAU o sursa pentru un CD-Radio OEM de Ignis ?? ... dezmembrari ? -> nimeni ? help please

multumesc.

display: probabil ca ai varianta de display doar cu ceas ... adica cum zic ei fara computer de bord.

2) Casetofon Ignis - poti incerca cu o caseta adaptoare din comert si sa rulezi muzica de pe un mp3 player
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline aleeq

• Full Member
« Răspuns #1417 : 28.Feb.2010, 10:38:26 p.m. »
second one more :

7 .  (RADIO-CASETOFON) exista vreun CD-CHANGER (poate chiar Blaupunkt) compatibil cu RC-ul de pe Ignis ? - parca nu as vrea sa renunt totusi la cass  (don't ask) ... SAU o sursa pentru un CD-Radio OEM de Ignis ?? ... SOLVED. -> am gasit un CD-Changer Blaupunkt - ma multumeste in privinta necesitatilor mele CD - deci e rezolvata asta

ce as vrea mult e daca a-ti putea sa ma sfatuiti ce sa fac cu display-ul - afisarea temperaturi externe si consumul - astept orice sfat

multumesc.

Offline glasscat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #1418 : 02.Mar.2010, 08:56:26 p.m. »

Masina are senzor de temperatura?
IGNIS GLX+ Galactic Grey

Offline aleeq

• Full Member
« Răspuns #1419 : 03.Mar.2010, 12:51:21 a.m. »
ala de iti arata temperatura de afara ... stiu sigur k are asa ceva ... la mine imi arata exact " --*  " ... stelutza e semnu' de grade Celsius  ;)

iar in partea unde trebuie sa-mi arate consumu' nu afiseaza nimic :(