Va salut,
sunt nou pe acest forum si implicit proaspat posesor de Suzuki Ignis 1,3
sunt al doilea proprietar in Ro ... ea avand vreo 25.000 Km facuti in Ungaria ... vreo alti 20.000 Km in Ro facuti de primul posesor ... astfel eu cumparand-o cu ~47.000 Km.
Pentru a evita eventualele intrebari ce pot aparea legate de masina o sa-i fac o mica descriere sa stie toata lumea despre ce vorbesc
Suzuki Ignis 1,3 VVT 16V an 2005
EURO 4
CUTIE MANUALA 5+1
SERVO-DIRECTIE = EPS
2 AIRBAGURI
AER CONDITIONAT
INCHIDERE CENTRALIZATA usile din
fata doar RADIO-
CASETOFONUN (una bucata) SENZOR DE PARCARE
CARLIG REMORCARE
ABS
si cam atat, daca mai e nevoie de detalii vi le dau cu placere.
Pana acum nu am facut decat doua drumuri - Cta-Bucuresti si Bucuresti-Fetesti, dus-intors, totul ok ... sunt f multumit de ea pana acum, consum, tinuta de drum, aspect exterior, marimi, etc.
... insa ... am unele intrebari in privinta masinii in sine
... mici "probleme" care le-am descoperit ... le-am pus in ordinea urgentei-importantei, dupa cum urmeaza :
1 . (MANUALE) vreau si eu manualele de utilizare, service, etc. - accept orice posibil - orice fel de documentatie ce m-ar ajuta la intretinerea masinii
2 . (PLACUTE FRANA) trebuie sa le schimb - ce firma imi recomandati - vreau ceva bun - pana in 200 ron totusi (cele care le am acum deja ma anuntza ca trebuie sa le schimb)
3 . (FILTRE) trebuie sa le schimb - ce firma imi recomandati
4 . (ULEI) trebuie sa-l schimb - ce firma imi recomandati - model etc. (habar nu am cu modelele de uleiuri si etc.) - vreau ceva SUPER bun
... vreau sa am grija de motor
5 . (DISPLAY) nu imi afiseaza temperatura pe display-ul de sus (ala unde-mi afiseaza si radio-casetofonul)
6 . (DISPLAY) am vazut in unele filmuletze Youtube pe forum ca pe acelasi display la unele modele arata si consumul instant (parca) (e by default asta ? -> vreau si eu
)
7 . (RADIO-CASETOFON) exista vreun CD-CHANGER (poate chiar Blaupunkt) compatibil cu RC-ul de pe Ignis ? - parca nu as vrea sa renunt totusi la cass (don't ask) ...
SAU o sursa pentru un CD-Radio OEM de Ignis ?? ... dezmembrari ?
8 . (MANERE VIRAJ) ... nu am
... vreau
! ... de unde ? dezmembrari ?
9 . (PLAFONIERA) ... vreau LED ... am vazut un model cu 6 leduri puse in dreptunghi 3 cu 3 cu un plastic transparent-translucid peste ... unde gasesc ?
XX. (INTALNIRILE SUZUKI
) cand, unde, cum ? nu am gasit un topic clar despre asta - am gasit doar referiri la aceste intalniri - as fi interesat
Imi cer scuze daca creez putin spam cu intrebarile astea ... am citit forumul in mare parte si am mai gasit variante de raspunsuri, totusi as vrea sa am toate problemele mele intr-un singur loc ... imi fac introducerea pe forum cu "topicul" asta
, astept orice indicatii si raspunsuri ... singura rugaminte este sa raspundeti pe puncte sa stiu ce si cum
... multumesc anticipat tuturor pentru ajutor si astept indrumarile voastre.