Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231642 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #1140 : 31.Oct.2009, 05:05:13 p.m. »
si ar fi si proportional :)))

Oricum nu asta conteaza .. ca daca stam sa o luam modelele din banner sunt cele care sunt la vanzare ca asa mai avem de bagat si vitara si alto ....

..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline hugbear

« Răspuns #1141 : 31.Oct.2009, 05:10:01 p.m. »
Asa-i, n-am zis de Alto ca nu stiu sa "se fi bagat" la dealeri, sau sa fie vreun posesor (daca nu-i includem pe cei cu CL-22 rebranduit :D)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline danker

« Răspuns #1142 : 01.Nov.2009, 01:45:28 a.m. »
- Exact ce zic si io, putin bunavointa, buna ideea cu foto de grup......... de altfel, nu cred ca are importanta ce este la vanzare, conteaza ce au posesorii acestui club, ca doar nu suntem  dealeri. :inteligent:
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cata quarkk

« Răspuns #1143 : 01.Nov.2009, 10:16:52 p.m. »
Salutare, azi am aflat si eu de club suzuki... ma numesc Cata, sunt din Tulcea si as fi incantat daca m-ati primi si pe mine intre voi, posesori de Ignis. Asta e masinuta mea:

Offline miocrl

« Răspuns #1144 : 01.Nov.2009, 10:47:15 p.m. »
bine inteles ca esti bine venit :)
cum de numai azi ai reusit sa afli de SC?

Offline danker

« Răspuns #1145 : 02.Nov.2009, 08:06:38 a.m. »
- Bine ai venit quarkk in comunitatea posesorilor de suzuki, frumoasa masinuta ai  :x un milion de km fara incidente! cum ne-ai gasit?

« Ultima Modificare: 02.Nov.2009, 12:00:39 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #1146 : 02.Nov.2009, 09:45:01 a.m. »
Bine ai venit quarkk :)

imi plac dungile rosii fata/spate :) pe lateral insa le-as vedea mai apropiate si un pic mai subtiri!

Sa inteleg ca pe masinuta ta o cheama Suki??
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline cobra20

« Răspuns #1147 : 02.Nov.2009, 11:09:21 a.m. »
Hei hei, nu e frumos sa iei numele altcuiva  X-( glumesc, macar amu avem doua Suky pe forum, oricum bine ai venit in familie  :prty:
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline cata quarkk

« Răspuns #1148 : 02.Nov.2009, 02:21:07 p.m. »
nu am luat numele nimanui, a mea e cu ' i ' simplu :D am mai cautat acum ceva timp, destul de mult, tot asa pe google, club suzuki, si m-a trimis la niste linkuri amestecate de prin afara, si am renuntat la idee. ieri am incercat din nou, si se pare ca asa am dat peste voi. deja imi era ciuda pe baietii de la LoganClub. :notlst: da, o cheama Suki :P. referitor la dungile de pe laterale, pozele sunt putin mai vechi, mai recent am continuat dungile cu niste romburi, pe toata latimea usilor din fata, pana la jumatatea pragurilor. cu prima ocazie voi pune si poze. am avut si neoane rosii dedesubt, pana m-a oprit politia intr-o seara si le-am ascuns inauntru, sub scaune. anyway, mersi mult de primire >:D<
« Ultima Modificare: 02.Nov.2009, 02:23:29 p.m. de quarkk »

Offline unde

« Răspuns #1149 : 05.Nov.2009, 12:57:18 p.m. »
- Mai copiii, se pare ca a fost craciunul pentru masinuta mea, :x  pentru ca tot imi bateam capul cum sa o fac cu computer de bord, am ales solutia asta, este mai ieftina, am luat-o de ocazie de pe alt forum ( 100e ), avantajele: arata mult mai multi parametrii decat calculatorul original,  se poate sterge check-engine light de ex. afiseaza puterea la diverse rotatii si trepte de viteza, ma rog pentru mai multe detalii. http://www.scangauge.ro/
dezavantaje: display-ul este mai mic decat cel original, trebuie adaptat sa-i gasesc un loc ca sa nu arate ca o manufactura. ;)

Scangauge am si eu la Jimny. E foarte buna jucaria, te invata sa conduci masina economic si nu ma refer la consumul instant.
Suzuki Jimny 1.3i 2004