Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231656 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #1080 : 22.Oct.2009, 08:38:52 a.m. »
Eiiii...... promisiunea e ca o sa-l puna, cand o sa fie timp, ma rog,.....au incercat niste ignisisti inimosi si indemanosi sa faca ceva dar imaginea nu era conturata  bine..... cred ca Stefan ar trebui sa se implice putin.  :dknw:
« Ultima Modificare: 22.Oct.2009, 02:45:06 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline danker

« Răspuns #1081 : 23.Oct.2009, 10:05:09 a.m. »
- Ieri prin amabilitatea colegului si prietenului lorivankenobi, am primit, via ungaria, un set nou nout, de oglinzi electrice,  :x sunt foarte incantat, si va dati seama ca abia astept sa le montez.... inca odata ii multumesc si ii raman dator  >:D<

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #1082 : 23.Oct.2009, 11:10:28 a.m. »
Cati bani?Si eu as avea nevoie de oglinda din dreapta,care mi-a spart-o un handicapat..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cobra20

« Răspuns #1083 : 23.Oct.2009, 11:22:20 a.m. »
Frumos, dar....ai o datorie de facut  :D Un tutorila cum se monteaza si cum se leaga  :fluier:
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
« Răspuns #1084 : 23.Oct.2009, 11:28:56 a.m. »
andrei,''navyseal'' dezmembreaza toata masinuta,am vb cu el si are ambele oglinzi
enjoy clubbing!!!

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #1085 : 23.Oct.2009, 12:26:56 p.m. »
- Ieri prin amabilitatea colegului si prietenului lorivankenobi, am primit, via ungaria, un set nou nout, de oglinzi electrice,  :x sunt foarte incantat, si va dati seama ca abia astept sa le montez.... inca odata ii multumesc si ii raman dator  >:D<

cat au costat?

..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #1086 : 23.Oct.2009, 12:35:32 p.m. »
@danker - poti sa-ti vopsesti carcasele oglinzilor in culoarea caroseriei, arata mai bine (parerea mea). Eu le am vopsite de 4 ani + ornamentul de pe grila radiatorului este vopsit negru ca sa iasa mai bine in evidenta marca :D
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #1087 : 23.Oct.2009, 04:28:58 p.m. »
cred ca le lasa negre, prefera clasicul din ce am observat sau poate ma insel  :), sa le stapanesti sanatos
para-ti vad zambetul in coltul gurii cand le misti stanga-dreapta sus si jos  :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #1088 : 23.Oct.2009, 04:38:33 p.m. »

Frumos!!! Sa le stapanesti sanatos!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline danker

« Răspuns #1089 : 23.Oct.2009, 07:48:25 p.m. »
- Multumesc frumos prieteni!  >:D< vroiam oglinda de la sofer, cu incalzire mai demult, am considerat ca iarna nu este un moft, am pregatit banii pentru una noua, in ungaria sunt undeva pe la 70e, dar s-a ivit o ocazie si colegul  lorivankenobi, total dezinteresat a facut chiar si un mic ocol a sa le ia pentru mine ( gest  pentru care-i multumesc si pentru care tre' sa fac cinste  :cheers: pretu' pentru amandoua a fost de 380 roni si a fost o ocazie, nu am tinut sa iau 2 cu incalzire dar la pretul asta n-am rezistat.
- hodoroncktronck-  E o idee si cu vopsitul, cred ca arata bine, dar tinand cont de faptul ca masinuta mea e rosie, merge destul de bine si asa. mai ales ca nerabdator fiind am si montat-o pe cea de la sofer ;-), ideea cu vopsitul ornamentului este buna si ma tenteaza, sau poate colantata.  ;)
- Pe toate le stii adi,  ;) cam asa e.
- Multumesc Mihai, oricum tu esti cel mai in masura sa ne zici cat costa una simpla si una cu incalzire, pentru cei interesati.
- Evident ca o sa fac si un mic tutorial, dar operatiunea e extrem de simpla si a durat circa o jumatate de ora si mi-a facut mare placere, ca de altfel orice-i fac cu mana mea masinutei ( pt razaku- inca nu ma simt atras de teava de esapament, da mai stii  ;-) )
« Ultima Modificare: 23.Oct.2009, 10:27:06 p.m. de danker »