Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 231439 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #10 : 17.Feb.2009, 05:58:54 p.m. »
O sa incep prin aposta cateva poze de la intalnirile Ignis din Ungaria, dar asta mai spre seara, sa ajung si eu pe acasa :).

... ti-am luat-o inainte ;)

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #11 : 17.Feb.2009, 06:09:40 p.m. »
Cred ca va merge destul de bine mai ales pt. discutii generale, pina la a se ajunge la necesitatea abordarii unor diverse probleme mai de amanunt (partea tehnica). Si daca vor fi si mutate cele deosebite cu atit mai bine.
Pina atunci pun o imagine cu Uki, deocamdata, cu speranta ca ne vom si saluta in trafic cind se va putea.
Ignis 1.3 GLX+

Offline danker

« Răspuns #12 : 17.Feb.2009, 09:57:28 p.m. »
- He, he, tare-mi place cand vad ignisistii (si nu numai) cum se aduna aiciisha, la un pahar de vorba (virtual pe moment) in care sa ne spunem pasurile, sa ne laudam cu masinutzele noastre, sa ne sfatuim si sa mai invatam din experienta altor membrii sau a altor cluburi.
- Eu as fi vrut sa incepem cu cateva impresii bune , mai putin bune,  in cele cateva luni in care a lucrat lorivankenobi la fabrica suzuki din ungaria, (l-am mai rugat eu pe alt topic dar cred ca au trecut usor neobservate cele spuse de el).
- Ati inceput cu poze, mmmmm.... imi faceti pofta, dar inca nu am una asa frumoasa cum ati inceput sa postati voi, oricum ideea de a ne prezenta masinutzele pentru a ne recunoaste in trafic e foarte buna (in poza poate sa apara si fericitii proprietari) eventual... si zona in care locuim (cartierul din Bucuresti sau localitatea din tara) :D
« Ultima Modificare: 18.Feb.2009, 08:51:32 a.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #13 : 18.Feb.2009, 09:54:53 a.m. »
Aoleo , toti mi-ati luat-o inainte :).
Aseara nici nu am dat drumul la calc. de acas, eram putin terminat ...dar... azi, promit solemn :).

Deci, traind cu ideea lui Danker: dati-mi voie sa ma prezint pe mine insumi si masinuta mea:
30 anisori, munca de birou, stau in Bucuresti/Militari pe la Veteranilor, lucrez prin Baneasa.
Cand e vremea buna, merg cu bicicleta la munca, cand nu, am un Ignis ca un tanc :).
Despre Ignis (dupa colegii mei, o cheama Agatha):
1.25 DDIS, decembrie 2004, varianta echipare GS, 105.000 km la bord. Bandourile pentru colturi le-am primit de la un membru IBT (forum separat de ignisklub-ul oficial Hu).
Masina am luat-o in 2007 Noiembrie, avand la bord 73.000 Km, din Sighetul Marmatiei, ea fiind adusa din Germania :)). M-a costat fix 8.000 Eur, pe vremea aia.
Alte imbunatatri in afara de cauciucuri de iarna nu am pe masina :).
Am fost implicat primavara trecuta intr-un accident minor cu masinuta, drept urmare usa din dreapta fata a fost schimbata, iar restul indreaptat. M-a raschetat o Dacie papuc din fata pana in spate. toata partea dreapta. Reparatia am facut-o la un atelier in Voluntari, baietii au facut supertreaba, nu se vede nimic pe masina, nici diferenta de culoare, nimic :).

Cam atat despre mine, urmeaza si pozele promise :).

Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline danker

« Răspuns #14 : 18.Feb.2009, 11:38:31 a.m. »
- Asaaaaaa... deci, numele meu e Dan, am 47 de ani (pe un alt topic am aflat ca sunt un fel de T-Rex  :P) lucrez in proiectare termocentrale, locuiesc in Bucuresti cartierul Titan pe langa posta cu acelasi nume.
Am mai avut :Dacie, Passat 2, Daewoo Tico, surprins de fiabilitatea acestei masinutze, dupa cum stiti Suzuki la origini(am facut toata tara si o parte de bulgaria cu Ticolino), faptul ca in grecia am inchiriat numai Suzuki Samurai de care am fost cucerit, m-au facut sa trec pe aceasta marca. Astfel din Decembrie 2008 sunt posesorul unui Ignis GC AC Rosu (ZCF-Bright Red Solid) din feb 2007are 125k km si merge super, pentru ca mi se pare ca uneori bazaie ca o albinutza, a fost botezata cu numele de: "Maya"  :x
- Imbunatairi vreau sa-i fac doar pentru confortul interior si imbunatatiri de ordin practic la exterior(vezi topicurile mele la "imbunatatiri ignis") :)
Momentan cateva poze de recunoastere, pe viitor unele mai reusite si....mai curate;-)

« Ultima Modificare: 21.Feb.2009, 02:53:03 p.m. de danker62 »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 18.Feb.2009, 11:38:37 a.m. »
Cred ca va merge destul de bine mai ales pt. discutii generale, pina la a se ajunge la necesitatea abordarii unor diverse probleme mai de amanunt (partea tehnica). Si daca vor fi si mutate cele deosebite cu atit mai bine.
Pina atunci pun o imagine cu Uki, deocamdata, cu speranta ca ne vom si saluta in trafic cind se va putea.

In ce zona stai? Sunt convins ca am mai vazut masina ta...
Ca sa ne recunoastem mai usor in trafic.....vezi aici
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lorivankenobi

• Full Member
« Răspuns #16 : 18.Feb.2009, 12:06:06 p.m. »
Dane, frumoasa masina ai !!!
Si inca ceva !!!!
Eu am B 72 ZXU la numarul de inmatriculare !!!

Offline danker

« Răspuns #17 : 18.Feb.2009, 01:13:20 p.m. »
Multumesc, multumesc! dar asteptam si pozele tale, cat despre coincidenta cu numarul.....ce sa zic ma bucur ;)

Offline lorivankenobi

• Full Member
« Răspuns #18 : 18.Feb.2009, 01:21:06 p.m. »

Asta ar fi masinuta mea.

Offline danker

« Răspuns #19 : 18.Feb.2009, 01:25:02 p.m. »
He,he, misto... 1mil de km fara incidente! ;)