Autor Subiect: Windows 8 - probleme aparute; pareri  (Citit de 12137 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: Windows 8 - probleme aparute; pareri
« Răspuns #10 : 05.Dec.2012, 08:18:21 a.m. »
Laptopul stă acasă, nu a avut acces nimeni la el, este conectat wireless prin WPA la un router Romtelecom.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline bisti

« Răspuns #11 : 05.Dec.2012, 10:40:37 a.m. »
ok, la o cautare pe google, se pare ca e un trojan luat de pe mail.

ia http://www.malwarebytes.org/si curata cum trebuie sistemul, sa nu ai surprize sa apara din nou.

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #12 : 05.Dec.2012, 11:00:35 a.m. »
Mulţumesc, aşa voi face !

Mark Twain

Offline bogogica

« Răspuns #13 : 05.Dec.2012, 09:21:12 p.m. »
PQPBSADMIN este cont de administrare/update al "Suzuki Worldwide Automotive". Cu siguranta ti-ai instalat programul respectiv si ai uitat.
« Ultima Modificare: 05.Dec.2012, 09:24:08 p.m. de bogogica »

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #15 : 06.Dec.2012, 08:49:35 a.m. »
Mulţumesc pentru sfaturi !
Programul antimalware a găsit 3 fişiere pe care le-am şters, laptopul pare să funcţioneze ok.
Este adevărat că premergător incidentului a fost instalat programul cu coduri de piese Suzuki însă nu cred că e normal ca acesta să creeze un nou cont de utilizator -  :-?  " părerea mea !".

Mark Twain

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #16 : 06.Dec.2012, 09:07:29 a.m. »
Este adevărat că premergător incidentului a fost instalat programul cu coduri de piese Suzuki însă nu cred că e normal ca acesta să creeze un nou cont de utilizator -  :-? 
In Windows XP sigur nu creaza asa ceva.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline bogogica

« Răspuns #17 : 06.Dec.2012, 09:55:43 p.m. »
In Windows XP sigur nu creaza asa ceva.

Esti sigur de afirmatia ta? Eu iti garantez ca pe XP SP3 Professional sau Corporate face acel user. Poate tu te referi la vreo versiune mai limitata de XP gen Starter Edition sau  Home Edition care nu sunt capabile de management si credential manager pe mai multi useri.
Foarte multe aplicatii isi instaleaza propriul utilizator de windows cu drepturi restranse...sau mai putin restranse (si aici pot da repede exemplul celor de la Nvidia "UpdatusUser" pentru managementul si update-ul driverelor sau Microsoft Visual Studio "SA" pentru managementul si accesarea bazelor de date.....).
Incetati sa mai dati credibilitate primului tanc de 8 ani care incearca sa se dea de 14 pe net si arunca cu afirmatii fara nici o ratiune sau suport tehnic doar pentru ca pot si nu le interzice nimeni. Exact cum e zicala "mare e gradita ta Doamne....si multi nebuni au sarit deja gardul".... Internetul cred ca e deja si mai mare

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
« Răspuns #18 : 07.Dec.2012, 09:41:53 a.m. »
Esti sigur de afirmatia ta? Eu iti garantez ca pe XP SP3 Professional sau Corporate face acel user.

Incetati sa mai dati credibilitate primului tanc de 8 ani care incearca sa se dea de 14 pe net si arunca cu afirmatii fara nici o ratiune sau suport tehnic
Sunt foarte sigur de ceea ce afirm. Din pacate folosesc Microsoft Windows XP Professional (original) versiunea 2002 cu service pack 2 si cu programul instalat nu-mi face acel cont. Nu baga mana in foc nici chiar pentru tine ca s-ar putea sa te arzi.

In ceea ce priveste partea a doua a mesajului pot sa-ti spun ca ai carma rupta si plutesti in deriva rau de tot.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline fireburn

« Răspuns #19 : 07.Dec.2012, 03:41:20 p.m. »
Buna seara prieteeeeeeni !!! cum spunea un mare clasic "in viata" :)
Se pare ca Microsoft nu se multumeste numai cu acapararea pietei SO pentru home useri, acum mai baga si zaza pe Suzuki-club.

Recomand relaxare ca vine " weekendu' ".