Autor Subiect: Sx4 Navi-Navigatie Clarion  (Citit de 23985 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Re: Sx4 Navi-Navigatie Clarion
« Răspuns #30 : 14.Nov.2013, 06:37:06 p.m. »
Am uitat sa zic. Drumul pestera magura zarnesti a fost tot pe harta. Sunt multumit cu update-ul

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline Daniel42

« Răspuns #31 : 26.Nov.2013, 05:39:24 p.m. »
Sistemul asta de navigatie Clarion se poate achizitiona la comanda cu montaj din service-uri Suzuki sau se gaseste si la alte magazine in tara ? Banuiesc ca o fi mai ieftina investitia pe la altii . A montat cineva asa ceva prin zona Olteniei ? Ma interesa si pe mine sa-mi montez unul .Asta numai daca se merita .  Ce se aude cu actualizarea hartilor de pe site-ul Clarion Navi ? Functioneaza ? Actualizarea este gratuita sau se cumpara ?  :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline NicNic

« Răspuns #32 : 26.Nov.2013, 06:24:10 p.m. »
Aparatul Clarion de pe Sx4 Navi este ok.
Nu stiu sigur daca vei gasi mult mai ieftin prin alti dealeri, decat la reprezentanta. In Romania il vei gasi pe la 3000 RON, iar in EU vei gasi cam la 400 EUR aparatul si inca 100 EUR cardul cu harti pentru GPS.

Actualizarea gratuita este valabila numai la masini Suzuki cumparate noi, timp de 1 luna (intelegere intre Suzuki Maghiaria si Clarion). Oricum nu am auzit pe nimeni pana acum sa reuseasca sa faca update-ul la harti gratuit. Insa cu bani, se rezolva usor si elegant. ;)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #33 : 26.Nov.2013, 06:54:12 p.m. »
Actualizarea este gratuita sau se cumpara ?  :-?
Asta ai incercat ? http://www.waze.ro/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #34 : 26.Nov.2013, 07:02:20 p.m. »
Laurentiu, l-ai testat? Cum se comporta?

Offline Laurentiu

« Răspuns #35 : 26.Nov.2013, 08:20:50 p.m. »
Laurentiu, l-ai testat?
Nu pt ca ........
Citat
Waze este o aplicație de navigație GPS gratuită pentru telefonul tău mobil smartphone (Android, iPhone/iOS, Windows Phone)
........iar eu nu detin asa ceva.

Am lansat trimiterea spre site pt cei ce detin asa ceva si sint interesati. Nu ma intereseaza doar propria mea persoana.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #36 : 26.Nov.2013, 08:38:30 p.m. »
iar eu nu detin asa ceva.

nu esti singurul...  din aceleasi considerente nu-l pot testa nici eu...   :)

Nu ma intereseaza doar propria mea persoana.  ;)

s-a indoit cineva de asta?  :-/

Offline NicNic

« Răspuns #37 : 26.Nov.2013, 08:42:13 p.m. »
Waze are nevoie de conexiune GSM pentru transfer de date.
La fel ca "Google Maps" ....
De fapt, Waze a fost cumparat de Google pentru a fi integrat in "Google Maps service" ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #38 : 26.Nov.2013, 09:15:20 p.m. »
La fel ca "Google Maps" ....
Cred ca o diferenta tot este intre ele:

Citat
... trasee optimizate în funcție de trafic în timp real, alerte rutiere (ambuteiaje, poliție/radare, accidente, drumuri în lucru, gropi pe drum, atenționări de vreme), restricții rutiere / drumuri închise.

Waze nu te ajută doar să salvezi timp în naveta ta zilnică, dar te ajută să găsești și cel mai mic preț la benzină/motorină în stațiile de carburant de pe traseul tău.
  • Suzuki SX4

Offline little_d

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 90
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 Navi
« Răspuns #39 : 26.Nov.2013, 09:28:25 p.m. »
Sistemul asta de navigatie Clarion se poate achizitiona la comanda cu montaj din service-uri Suzuki sau se gaseste si la alte magazine in tara ? Banuiesc ca o fi mai ieftina investitia pe la altii . A montat cineva asa ceva prin zona Olteniei ? Ma interesa si pe mine sa-mi montez unul .Asta numai daca se merita .  Ce se aude cu actualizarea hartilor de pe site-ul Clarion Navi ? Functioneaza ? Actualizarea este gratuita sau se cumpara ?  :-?
Avand in vedere ca eu la un moment dat am intrebat dealerul in ce stadiu e masina, ei mi-au spus ca e la montat de navigatie, iar cand a venit masina, delarul mi-a dat cutia navigatiei Clarion, deci ideea e ca se poate monta modelul asta NX50x pe SX4
Vedeti ce poze am mai facut pe fotonik.ro