Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki SX4
»
Diverse Suzuki SX4
(Moderator:
shpeedy
) »
Sx4 Navi-Navigatie Clarion
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
6
...
8
Mergi Jos
Autor
Subiect: Sx4 Navi-Navigatie Clarion (Citit de 23984 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
eddie
Newbie
Mesaje postate: 43
Gen:
Sx4 Navi-Navigatie Clarion
«
:
07.Apr.2012, 10:25:45 p.m. »
As fi interesat de parerile voastre,mai ales al celor ce au in dotare sistemul de navigatie IGO9 Primo de pe sistemul Clarion montat de fabrica pe editia Navi.
Ce am observat eu de la inceput : nu exista numere la strazi in orase mai mici,nu gasesti POI-uri(eu am cautat ceva magazine),gaseti numai ceva benzinarii,nu exista harti noi de download pe site-ul
www.naviextras.com
,dat de producator.Ce am gasit pe microSD-ul din dotare e datat 10.08.2011,ceva mai nou neexistand.
Map of Europe, with extra coverage for Eastern Europe
Latest release:
2011 Q4
memorat
Suzuki SX4 Navi 1,6 120 C.P.-2012
Opel Insignia 2.0 CDTI 130 C.P.-2011
shogom
Jr. Member
Mesaje postate: 71
Gen:
Re: Sx4 Navi-Navigatie Clarion
«
Răspuns #1 :
08.Apr.2012, 11:23:22 a.m. »
eu am luat-o in octombrie 2011...cred ca am acelasi sistem de navigatie.ar fi interesant de aflat daca dedicatia"clarion exclude hartile pe care le gasim la liber
memorat
bogogica
Hero Member
Mesaje postate: 835
Gen:
«
Răspuns #2 :
08.Apr.2012, 06:36:24 p.m. »
Citat din: eddie din 07.Apr.2012, 10:25:45 p.m.
... e datat 10.08.2011,ceva mai nou neexistand.
Sincer, ultimul sfert al anului trecut mi se pare extrem de actual. Sa fim seriosi, in Romania cate strazi noi se dau in folosinta sau cate se redenumesc de la un an la altul? Stiu, o sa imi ziceti de schimbarea sensului de mers acolo unde sunt strazile unisens. Chiar si asa...
Cat despre POI, alea sunt adaugate separat fata de harti.
memorat
eddie
Newbie
Gen:
«
Răspuns #3 :
08.Apr.2012, 07:27:08 p.m. »
Am cautat in Ploiesti strada Vestului,care are ceva lungime....nu poti baga numar de casa,normal ca atunci cand am intrat pe ea,am luat-o in celalalt sens.Am cautat un magazin in apropiere,asta in Bucuresti,mi-a dat cel mai aproape in magazin prin Ungaria !
Deci cum adaugam POI-uri ? Contra cost sau exista si alta varianta gratis ?
memorat
bogogica
Hero Member
Mesaje postate: 835
Gen:
«
Răspuns #4 :
08.Apr.2012, 08:58:52 p.m. »
Pentru IGO8 POI-urile se adauga in iGO8\content\poi, cu ajutorul fisierelor cu aceeasi extensie *.poi aferente fiecarei tari. In mod similar se pot adauga si alte limbi/voci, cladiri 3D, camerele/radarele fixe. Nu am vazut inca IGO9, dar sunt sigur ca si la acesta este la fel.
memorat
eddie
Newbie
Gen:
«
Răspuns #5 :
27.Apr.2012, 10:43:18 a.m. »
Pentru cine are rabdare,vedeti mai jos cam de ce e in stare Clarion-ul de pe Navi
memorat
lucianv
Newbie
Mesaje postate: 17
Gen:
Dumbraveni, Ilfov
«
Răspuns #6 :
19.Oct.2012, 10:55:01 a.m. »
Eu am facut doua teste:
Am cumparat de pe site-ul Naviextras o harta actualizata a Romaniei => am obtinut mai multe strazi si strazi la care pot sa caut numere, dar in continuare nu gasesc strazi mai noi, si nu are nici macar actualizari de genul autostrazii Bucuresti - Ploiesti;
Am instalat o versiune de IGO Primo 2, cu harti Navteq actualizate la nivel 2012 => au aparut toate strazile pe care nu le aveam inainte, si toate portiunile noi de autostrada, dar nu merge partea de ghidare vocala si integrarea cu celelalte sisteme (tuner radio, telefon, SD audio player, ...);
Pentru mine este mai importanta partea de ghidare vocala si integrarea cu celelalte sisteme, pentru ca hartile vor fi actualizate mai devreme sau mai tarziu, asa ca m-am intors la varianta originala.
memorat
Suzuki Vitara 2021 AllGrip
ccris
Full Member
Mesaje postate: 106
«
Răspuns #7 :
24.Oct.2012, 01:34:14 p.m. »
Salut, pentru Romania incearca o harta actuala de la Topmap cu Primo, ar trebui sa fie mai detaliata decat cea de la Navteq. Ghidarea vocala intelesesem ca nu merge doar la radio, pe alte forumuri posesorii spuneau ca merge OK cu mediile de stocare flash (HDD, stick, iPod).
Cu softul original nu merg alte harti si POI din cauza licentei, cu soft generic (Primo) nu functioneaza ghidarea vocala cu radio...
Daca hartile originale sunt de la Navteq (fisierul .fbl are sub 16MB) vor exista probabil si dupa update ceva probleme cu hartile, acoperirea fiind mai mica decat cea oferita de Topmap.
memorat
vlad_leader
Newbie
Mesaje postate: 8
«
Răspuns #8 :
17.Dec.2012, 12:53:43 a.m. »
am incercat un update(gratis in primele 30 zile) de pe naviextras, cu un soft primit de la reprezentanta..parca, nu au aparut modificari impresionante, dar cei de la suzuki au incercat pe un sx4 de-al lor un update cu harta romaniei care se platea..parca vreo 30 euro si le-a mers, eu am incercat acelasi lucru si nu mi-a mai mers cardul
) dar am vorbit cu ei si mi-au dat cardul lor, urmand sa-l repare ei pe al meu. Acum vede toate strazile si POI din Alexandria...m-as mira sa nu mearga in orase mai mari
harta de 30 euro avea mai multi mb decat cea care se downloada gratis.
memorat
Mike80
Newbie
Mesaje postate: 17
Gen:
«
Răspuns #9 :
04.Ian.2013, 07:18:19 p.m. »
Sunt un nou membru al posesorilor de SX4 , de fapt sotia este insa eu ma ocup de masina.
Am intampinat o problema cu navigatia Clarion - SX4 este varianta Navi.
Cand am cumparat masina dealerul mi-a mentionat de updatarea hartilor in maxim 30 zile de la prima folosire.Zis si facut , dupa cam 15 zile de folosire am vrut sa fac updateul pe site-ul indicat de dumnealor unde imi cerea un cod pe care desigur nu il aveam ca nu mi-l daduse nimeni,am sunat la dealer ca urma sa plec in vacanta in Turcia a doua zi,acestia habar nu aveau de cum s-ar executa acest update , au inceput sa bajbaie ca altii au reusit si sa mai incerc , dupa vreo 3 telefoane la care am primit acelasi raspuns "mai incercati" m-am lasat pagubas.Stie cineva ce soft este pe navigatia Clarion sa incerc sa gasesc ceva pe net ca este destul de sarac cum mi l-au dat initial.
Va multumesc anticipat.
memorat
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
6
...