Autor Subiect: Se poate si fara fumat!  (Citit de 17804 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
Re: Se poate si fara fumat!
« Răspuns #80 : 07.Ian.2010, 08:45:24 p.m. »

PS: Faptul că sunt "tare bun pentru facut psihoterapie" înseamnă că eu am nevoie de așa ceva sau... pot beneficia alții de ce zic eu?  :D

Offtopic : evident ca ma refeream la beneficiul celorlalti :)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #81 : 07.Ian.2010, 09:02:32 p.m. »
tatal meu a murit in 2004 la 59 ani din cauza tigarilor :(
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #82 : 07.Ian.2010, 09:49:56 p.m. »
Imi pare rau sa aud asta.

@Suzika: vrei sa spui ca in momentul in care te lasi te fumat intri in sevraj precum cei care se drogheaza (dependenti)?
Imi vine greu sa cred....eu data trecuta n-am avut probleme si nici acum nu am simtit stari ciudate.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Laurentiu

« Răspuns #83 : 07.Ian.2010, 09:59:43 p.m. »
@Suzika: vrei sa spui ca in momentul in care te lasi te fumat intri in sevraj precum cei care se drogheaza (dependenti)?
DA. Acum depinde si de vechimea pe care o ai in activitate + nr. zilnic de tigari fumate.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #84 : 07.Ian.2010, 10:03:31 p.m. »
Imi vine greu sa cred....eu data trecuta n-am avut probleme si nici acum nu am simtit stari ciudate.

Aparitia sevrajului tine de sistemul nervos vegetativ, de care depind reflexele noastre, reactiile emotionale, secretiile glandelor , etc.Cu cat este mai echilibrat, cu atat manifestarile sunt mai slabe, sau, in cele mai fericite cazuri, nule. In general, la orice fumator apare dependenta receptorilor din tractul respirator de nicotina. In particular, aceasta dependenta se poate manifesta minim, ca o stare usoara de indispozitie.
Dar exista si fumatori la care apar: greata, dureri de cap, febra-frison, nas care curge, uscaciune in gura, hipersalivatie, insomnii, somnolenta, tremurat maini, etc.

Ma bucur ca tu te simti bine, asta inseamna ca lupta e ca si castigata :)
« Ultima Modificare: 07.Ian.2010, 10:09:51 p.m. de Suzika »
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #85 : 08.Ian.2010, 09:45:51 a.m. »
nici eu nu am avut probleme pana acum :)

sa vedem urmatoarele zile

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #86 : 08.Ian.2010, 12:22:32 p.m. »
Din confidentele facute de altii care au incercat sau chiar au reusit sa se lase de fumat, ar mai fi un efect nedorit... constipatia.  :D Sa nu razi, ca e adevarat... Unii au incercat cu medicamente sa rezolve problema, cu prea putin succes. Insa 1 tigara + cafeaua de rigoare si-au facut treaba instantaneu. Normal ca s-au reapucat de fumat.

Uite un test: Daca vezi poza si n-ai chef de o tzigara inseamna ca ai scapat !  >:)

« Ultima Modificare: 08.Ian.2010, 12:25:36 p.m. de kalli »
swift 1.3 GLX

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #87 : 08.Ian.2010, 12:43:32 p.m. »
Si tu @whizzy?  Super tare  :good:
Sa vedem cati oameni reusesc sa se lase de fumat cu ajutorul acestui topic :P

P.S. @whizzy vezi ca-i o aplicatie funny pe android - StopSmoking
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #88 : 08.Ian.2010, 12:53:00 p.m. »
haha foarte tare aplicatia :D

merci >:D<

Offline Leutz

« Răspuns #89 : 08.Ian.2010, 02:40:12 p.m. »
Ma bucur ca mai sunt si altii care pot vorbi cu maxima detasare despre subiect  :)

Nici eu n-am fumat niciodata. Nu m-a atras pur si simplu, desi compania a fost mereu formata din aproape 100% fumatori.
Mai in gluma mai in serios, din cand in cand pun mana pe cate-o tigara si trag un fum-doua, cat sa-mi reconfirm faptul ca in continuare nu ma atrage.
La fel se intampla si cu cafeaua. Pur si simplu nu simt nevoia.
Nici bere n-am baut pana la fix 21 de ani  :D (asta e o poveste mai lunga, de povestit la ... o bere).

Va dati seama ce copil exemplu am fost (n.r. - "maica, asta nu bea, nu fumeaza, nu ....., la ce mai traieste").

Totusi, ramanand on-topic.
Am remarcat ca in ultima perioada am inceput sa suport din ce in ce mai greu fumul de tigara. Cum spuneam, intotdeauna am fost inconjurat de fumatori si nu m-a deranjat niciodata fumul (Practic, intr-un fel sau altul am fumat si eu, ce mai incoace si-ncolo. PASIV).
Insa de ceva ani ... sotia nu fumeaza, cei mai multi dintre prieteni nu (sau nu mai) fumeaza, la servici nu fumeaza nimeni. Practic nu mai am contact cu fumul de tigara in nici un fel. Si se simte socul cand da fumul peste mine.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019