Autor Subiect: Se poate si fara fumat!  (Citit de 17810 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
Re: Se poate si fara fumat!
« Răspuns #60 : 06.Ian.2010, 03:28:22 p.m. »
btw am zis sa incerc plasturii aceia cu nicotina...o mare prostie...am purtat 2 zile plasturii si am inceput sa fumez mai mult...parca te indemnau sa fumezi...nu vreau sa ma arunc in fata dar pe mine nu m-au ajutat deloc...daca cineva a incercat acesti plasturi si a reusit sa-mi spuna si mie secretul :D

oricum e greu sa ma las mai ales ca fumeaza si nevasta si fiumeo... dar daca vrei orice e posibil :)
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #61 : 06.Ian.2010, 03:30:27 p.m. »
dar daca vrei orice e posibil :)
Exact!....numai ca ajungem intr-un moment in care totul ne este interzis pentru ca dauneaza! si spunem...wtf?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Baby_blue

• Full Member
  • Mesaje postate: 215
  • Gen: Femeie
« Răspuns #62 : 07.Ian.2010, 11:03:52 a.m. »
..::Khaos::.. momentan nu am ganduri dastea  :D dar stiu ca atunci cand voi dori acest lucru voi reusi cu siguranta  :">

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #63 : 07.Ian.2010, 12:08:37 p.m. »
Vai, vai...cata emotie  >:)
Bine, in general la femei exista o perioada cand sunt practic obligate sa se lase de fumat...poate ca atunci te vei lasa si tu.
tot ce ne place este daunator asa ca :(
Citat
Te rog gandeste-te: ai luat vreodata decizia ferma ca in anumite momente ale vietii nu te vei putea bucura de o cina sau de o intalnire cu prietenii daca nu vei fuma? Sau ca nu te vei putea concentra, sau nu vei putea face fata stresului fara o tigara? In ce moment ai hotarat ca ai nevoie de tigari nu numai in imprejurari conviviale, ci tot timpul, pentru ca altminteri te simti nesigur, ba chiar cuprins de panica?
Ca toti fumatorii, ai fost ademit in capcana cea mai sinistra si mai subtila pe care au reusit s-o conceapa omul si natura. Nu exista nici un parinte pe aceasta planeta, fie el fumator sau nefumator, caruia sa-i placa ideea ca odrasla lor fumeaza. Asta inseamna ca toti fumatorii isi doresc sa nu fi inceput niciodata sa fumeze. Si nu e de mirare ca inainte sa fi devenit dependent nimeni n-are nevoie de tigari ca sa se bucure de o masa ori ca sa faca fata stresului.
« Ultima Modificare: 07.Ian.2010, 01:37:58 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #64 : 07.Ian.2010, 01:45:40 p.m. »
Salutare tutulor, mai am cateva zile si sarbatoresc un an de cand nu am mai fumat nici o tigara  :good:

Se poate va garantez, trebuie incercat, rezultatele sunt pe masura ..... eu unul ma simt super bine  :D
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #65 : 07.Ian.2010, 01:54:44 p.m. »
Bravo domne! :pardon: Tot respectul :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gabone77

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #66 : 07.Ian.2010, 01:56:21 p.m. »
da se poate si e f bine confirm si eu. m-am mai lasat de-alungul timpului chiar si ani de zile si intr-adevar ai mai multa energie, te simti mai bine fara tigari. ca sa nu zic ca scazi riscul de cancer, economisesti bani, nu iti miros hainele, casa, mainile, etc. ca sate lasi de fumat trebuie doar sa nu mai fumezi. e simplu!
77

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #67 : 07.Ian.2010, 02:06:26 p.m. »
Ms Roxana  >:D<

Ma rog, nu e chiar asa de simplu, acu depinde pe persoana, la mine recunosc am avut si eu momente in care imi rodeam unghiile :D dar am trecut cu bine si acu chiar ca trec mult mai usor peste o pofta de moment.
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #68 : 07.Ian.2010, 02:07:13 p.m. »
cei care v-ati lasat....cat timp ati practicat acest sport? :D
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
« Răspuns #69 : 07.Ian.2010, 02:09:56 p.m. »
da... de cand s-au scumpit tigarile m-am hotarat si eu sa ma las. de la 2 pachete/zi... adica intr-o luna benzina pentru 1500 km... :)
din experienta vreau sa va spun ca plasturii aia cu nicotina (de care am ras si eu mult timp) chiar ajuta. Nu prea mai simt nevoia de fumat. Decat dimineata la cafea...
swift 1.3 GLX