@miocrl - tare poza
Din nefericire zilele astea le-am petrecut mai mult pe la spital, tatal meu (fumator de profesie) a suferit o interventie chirurgicala de urgenta dar acum e mai bine, ideea este ca din procentajul factorilor care l-au adus in aceasta stare este si
tigarea cu un numar destul de mare
.
Eu, nu chiar in ultimul ceas m-am gandit la sanatatea mea pe termen lung, nu asa cum gandeam cand eram mai tinerel
adica de pe o zi pe alta, si am renuntat la unul dintre viciile care pot fi decisive pentru organism la un moment dat. Sincer zilele astea peterecute prin spital m-au convins si mai tare ca sanatatea trebuie luata foarte-n serios, nu doresc nimanui sa ajunga cu vreo problema in spital, e ultimul loc unde vrei sa intri.
Eu m-am decis de ceva timp ce-i drept sa am grija de sanatatea mea si sa traiesc cat mai sanatos cu putiinta. Mai mult sport, adica fotbal, tenis, jogging si mers pe jos mai mult, la capitolul mancare nu prea am schimbat prea multe pentru ca nici inainte nu faceam excese. Foarte important este prima masa, dimineata, apoi cea de la pranz, si pe seara ceva usor, eu unul imi fac cate o salata, sau daca nu mananc o supa sau o ciorba si atat. Grasimi, sare si zahar in cantitati reduse.
Eu incerc sa traiesc mai sanatos,
TU CE ZICI, VREI?