Autor Subiect: Se poate si fara fumat!  (Citit de 17800 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Se poate si fara fumat!
« Răspuns #10 : 16.Feb.2009, 05:23:06 p.m. »
Stimati colegi/ colege,

Vreau sa va spun ca ieri am facut 4 saptamani de cand am decis sa nu mai fumez.

la cat mai multe...

eu in iunie fac 3(trei) ani dupa vreo 8 ani de experienta cu un pachet pe zi normala, adica fara bere cu prietenii 

cel mai greu a fost la inceput cu cafeaua de dimineata si cu abtinutul in situatii critice, gen festivalul berii etc   :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 16.Feb.2009, 05:31:21 p.m. »
Si eu am fumat 1 an..m-am lasat vreo 2-3 ani si m-am apucat iar dintr-o prostie: la cafea dimineata, la o bere, la o chestie....si acum am inceput sa-mi cumpar iar.

Avand in vedere ca pretul tigarilor se face mare....din ce in ce mai mare cu siguranta ma voi lasa iar. Totusi ...repet intrebarea: Ce facem cu fumatul pasiv? (cred ca 80% din cunoscutii mei "consuma" tigari)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #12 : 16.Feb.2009, 06:43:17 p.m. »
Faza cu fumatul pasiv e o problema delicata, si eu am prieteni care fumeaza INCA :D, eu sper ca pan la urma vointa o sa castige.
De exemplu am fost sambata intr-un club si nu am rezistat mai mult de 30 min si am plecat, ma usturau ochii, ma luase gatul si miroseam a tutun mai rau ca o scrumiera :(, noroc ca nu prea ne-a placut si am plecat ca nu stiu ce ma faceam.

In baruri unde e mai aerisit si mirosul de tigare nu persista prea mult e suportabil, dar stim cu totii ca locurile de genul asta sunt cam putine.
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #13 : 17.Feb.2009, 10:10:57 a.m. »
Chestia cu mers in baruri/localuri in care toata lumea fumeaza este intr-adevar nasol. Si mie mi s-a intamplat nu o data sa ajung in situatia in care ma usturau ochii atat de tare de la fumul de tigara incat nu mai puteam sta acolo. Si mirosul... :-j Eu personal nu suport sa miros a tutun!!
Din pacate un bar in care fumatul ar fi interzis cred ca nu ar prea avea succes, in sensul ca nu cred ca ar fi atat de frecventat. Cu totii avem prieteni care fumeaza si doar n-o sa-i "chinuim" sa-i ducem intr-un loc de nefumatori, nu?
Am aflat de curand ca la Hard Rock Cafe din Bucuresti nu se mai fumeaza la masa si ca ar fi amenajat ei un loc special pt fumat, la care trebuie sa te deplasezi tu. Ei bine, saptamanile trecute am avut o iesire in oras cu colegele de servici si Hard Rock a cam picat pentru ca la 2-3 fete nu le convenea treaba cu fumatul in alta parte :( 2-3 din 12!
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 17.Feb.2009, 12:17:12 p.m. »
Se pare ca alea 2-3 colege...erau liderele grupului...
  • #romaniaelectrica

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #15 : 17.Feb.2009, 12:20:49 p.m. »
Nu chiar, locatia a fost aleasa prin vot pana la urma. Oricum n-am mai mers acolo (s-a ales un restaurant libanez), iar la masa la care am stat intr-un capat stateau fumatorii si in celalalt nefumatorii :P Un fel de solutie de compromis prin care mie nu-mi intra fumul direct in ochi, dar tot fumat pasiv se numeste. Intr-adevar, era un restaurant, nu un club cu nori de fum. :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline coq

« Răspuns #16 : 17.Feb.2009, 08:56:16 p.m. »
Bravo... uite un om hotarat, sa te tii tare, cat despre pasiv... nepasiv... macar nu mai tragi direct nicotina in piept,
la cate respiram noi zilnic in Bucurestiul asta infect.
Inca odata felicitari!
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #17 : 18.Feb.2009, 12:28:47 p.m. »
Multam fain Coq, cat despre fumatul pasiv pan la urma, in cazul meu, cred ca e mai nasol acum la inceput de drum :D, cred ca mai tarziu dupa ce se descotoroseste organismul de nicotina si alte chestii poate o sa fie un pic mai ok. Oricum vorba ta si aerul respirat zi de zi in oras ne dauneaza intr-un fel.

Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline Leutz

« Răspuns #18 : 18.Feb.2009, 09:31:40 p.m. »
s-a ales un restaurant libanez
Si cum a fost?  :good:  Este ca se pricep baietii?
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 18.Feb.2009, 11:55:02 p.m. »
Ai grija la offtopic.
Anyway daca-s cei de la 1 Mai...sunt buni :)
  • #romaniaelectrica