Autor Subiect: GAME Zone  (Citit de 110346 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline VAXXi

Re: Re: GAME Zone
« Răspuns #80 : 17.Mar.2014, 11:34:52 a.m. »
Eu ma jucam Ladder pe Junior si CubZ care rulau CP/M si aveau floppy de 8", pana le sareau butoanele tastaturilor.

Dumnezeule, inca un mosneag :D Si Othello, si sah, nu?

Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: GAME Zone
« Răspuns #81 : 17.Mar.2014, 07:48:32 p.m. »
Nu, Tetris si ...TurboPascal 3.0.

Mai tarziu,  prin 1995, am jucat cu obstinatie in paralel cu mai multi colegi Dune (editia I-a). A fost ultimul joc pe care l-am jucat cu pasiune.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Dune_(video_game)

Sent using Tapatalk 2
« Ultima Modificare: 17.Mar.2014, 07:50:59 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

« Răspuns #82 : 10.Apr.2014, 09:57:09 p.m. »
am "rupt" tastatura (lui CIP03  B-) ) cu Lode Runner! :D
http://goldenrunner.com :D
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rzapo

« Răspuns #83 : 10.Apr.2014, 11:16:30 p.m. »
si eu... Dune a fost primul meu joc terminat de la cap la finnish... :)
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Offline hugbear

« Răspuns #84 : 03.Mai.2014, 10:12:36 a.m. »

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Leutz

« Răspuns #85 : 17.Iul.2015, 05:50:07 p.m. »
Pentru cei interesati (si care poate vor sa si doneze ceva).

Acesta este un eveniment in scop caritabil organizat de unul din laboratoarele din departamentul in care lucrez. NUmele evenimentului este "Digital miles charity run".
Este vorba despre un joc pe calculator modificat pentru a fi controlat printr-un "elliptical walker" dintre cele care se gasesc la salile de forta.

Jocul este Grand Teft Auto si timp de 24 de ore un grup de voluntari "alearga" fiecare cate 30 de minute prin joc explorand hartile, dar nu cu mouse sau tastatura, ci in realitate pe "elliptical walker", acumuland mile. Evenimentul are loc pe un server de GTA unde se pate intra si ineractiona cu avatarul nostru, controlat prin eliptical walker si este transmis live la link-ul urmator:

http://www.twitch.tv/risengineering

Pe pagina transmisiei live se gasesc mai multe informatii despre eveniment:
- link-uri catre paginile grupului "rise" (studentii din laborator) si VESL (pagina laboratorului din cadrul universitatii)
- detalii despre logarea la server-ul de GTA.
- si link catre pagina unde se pot face donatii. Donatiile merg integral catre o organizatie numita "Beyond blue" care se ocupa de tratarea depresiei.

Eu am alergat cu vre-o ora in urma pe "walker" si cred mai fug o data in noaptea asta. Daca vre-unul vrea sa ma vada live, are acum sansa unica  :D.

Evenimentul se termina maine la 9:30am, ora Australiei (2:30am in Ro). Daca cineva e interasat de tehnologia folosita, de aspecte legate de joc, de felul in care s-au facut modificarile la interfata si controale ... sau de orice alte aspecte, poate interactiona live cu organizatAUrii  :D prin intermediul chat-ului de pe server-ul de GTA. Ziceti ca il stiti pe George (adica eu  :D) cand faceti request sa intrati pe server-ul de GTA, ca sa stie colegii ei ca nu sunteti ... intrusi.

Cheers !!!
Sa ... fugim bine.
« Ultima Modificare: 17.Iul.2015, 05:57:32 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline hugbear

« Răspuns #86 : 27.Sep.2015, 06:49:36 p.m. »
Mai în joacă, mai în serios...
Primele „nivele” par repetitive și plictisitoare, dar următoarele chiar sunt cool!

https://codecombat.com

Offline shpeedy

« Răspuns #87 : 27.Sep.2015, 09:00:30 p.m. »
Eu mi-am instalat Lightbot pe mobil. Vazand ca-i place si Juniorului, i l-am instalat si lui pe tableta.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline hugbear

« Răspuns #88 : 31.Mar.2019, 01:34:13 p.m. »
Contract Whist

Un joculeț scris de un român, grauit, cu ABSOLUT ZERO reclame, configurabil, cu posibilitatea de a juca fie solo contra AI, fie o-line. Recomand!

The following users thanked this post: toma

Offline hugbear

« Răspuns #89 : 07.Iun.2019, 10:34:47 p.m. »
Word Master (Scrabble)

Include limba română!