Pentru cei interesati (si care poate vor sa si doneze ceva).
Acesta este un eveniment in scop caritabil organizat de unul din laboratoarele din departamentul in care lucrez. NUmele evenimentului este "Digital miles charity run".
Este vorba despre un joc pe calculator modificat pentru a fi controlat printr-un "elliptical walker" dintre cele care se gasesc la salile de forta.
Jocul este Grand Teft Auto si timp de 24 de ore un grup de voluntari "alearga" fiecare cate 30 de minute prin joc explorand hartile, dar nu cu mouse sau tastatura, ci in realitate pe "elliptical walker", acumuland mile. Evenimentul are loc pe un server de GTA unde se pate intra si ineractiona cu avatarul nostru, controlat prin eliptical walker si este transmis live la link-ul urmator:
http://www.twitch.tv/risengineeringPe pagina transmisiei live se gasesc mai multe informatii despre eveniment:
- link-uri catre paginile grupului "rise" (studentii din laborator) si VESL (pagina laboratorului din cadrul universitatii)
- detalii despre logarea la server-ul de GTA.
- si link catre pagina unde se pot face donatii. Donatiile merg integral catre o organizatie numita "Beyond blue" care se ocupa de tratarea depresiei.
Eu am alergat cu vre-o ora in urma pe "walker" si cred mai fug o data in noaptea asta. Daca vre-unul vrea sa ma vada live, are acum sansa unica
.
Evenimentul se termina maine la 9:30am, ora Australiei (2:30am in Ro). Daca cineva e interasat de tehnologia folosita, de aspecte legate de joc, de felul in care s-au facut modificarile la interfata si controale ... sau de orice alte aspecte, poate interactiona live cu organizatAUrii
prin intermediul chat-ului de pe server-ul de GTA. Ziceti ca il stiti pe George (adica eu
) cand faceti request sa intrati pe server-ul de GTA, ca sa stie colegii ei ca nu sunteti ... intrusi.
Cheers !!!
Sa ... fugim bine.