Autor Subiect: problema la AC  (Citit de 12539 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline costi

• Full Member
  • Mesaje postate: 112
  • Gen: Bărbat
Re: problema la AC
« Răspuns #10 : 12.Apr.2012, 09:28:03 p.m. »
sper totusi ca ti-au facut mai mult decit atit! eventual sa fi depistat cauza pierderii de agent ! au gasit pe unde pierdea? ceva costuri ?

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
« Răspuns #11 : 14.Apr.2012, 08:36:55 p.m. »
Nevasta-mea a fost cu el si i-au zis ca nu curge pe nicaieri, i-au dat cu substanta de contrast si toate cele si cica "la 3-4 ani se duce". Whatever, vedem daca se repeta :) S-ar putea sa ma duc si cu masina mea ca mi se pare ca e si ea putin deficitara la racire de vara trecuta.

A fost 160 de lei.

Offline Laurentiu

« Răspuns #12 : 15.Apr.2012, 12:26:59 p.m. »
...sa fi depistat cauza pierderii de agent !
E deajuns sa piarda putin pe la un "ventil de bicicleta" si in citiva ani ramii cu instalatia goala fara sa-ti dai seama.

Cind simti ca ACul nu mai are putere, mergi cu el la verificare-umplere.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline costi

• Full Member
  • Mesaje postate: 112
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #13 : 16.Apr.2012, 10:23:41 a.m. »
Stiu asta dar intr-un astfel de caz m-as simti mai linistit daca ar gasi si locul pe unde pierde. Altfel sa te tot duci la ei sa-ti bage gaz nu-i o solutie....

Offline bogogica

« Răspuns #14 : 16.Apr.2012, 09:36:56 p.m. »
Si eu am avut o experienta destul de deranjanta cu AC-ul de la masina anterioara. O tot incarcam cu freon (gratis, fiind in garantie) se tot chiombeau pe la ea cu substante de contrast, etc dar nu gaseau nimic. Dupa 2,5 ani, cu ocazia schimbarii discului de ambreiaj au gasit o teava de undeva de "foarte in spate" care avea un por exact intr-un colt extrem de greu de observat.

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #15 : 18.Apr.2012, 04:00:35 p.m. »
Se pare pana la urma ca "e fisurat radiatorul", ca l-a pierdut din nou. Respectivii au zis ca aduc la 600 RON si ca nu se repara. Nu stiu daca e un pret bun sau rau sau daca se poate repara. Anyone have any idea? Umplerea ulterioara cu freon ar fi "din partea casei" ca au fost varza de prima data si n-au vazut pe unde pierde.

Offline BXXENL

« Răspuns #16 : 18.Apr.2012, 04:05:25 p.m. »
Pai in mod normal aluminiu se sudeaza in argon, exista o groaza care fac asta. Doar sa nu fie intr-un loc mai ciudat, inacesibil sau la vreo imbinare cu plastic. Desi trebuie sa existe si atunci o solutie de a-l repara.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Laurentiu

« Răspuns #17 : 18.Apr.2012, 04:15:44 p.m. »
"e fisurat radiatorul"
Anul trecut, pretul la Iasi al unui radiator AC (OEM) era in jur de 700 lei cu TVA.
Codul lui este: 95310-79J01.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline BXXENL

« Răspuns #18 : 18.Apr.2012, 04:23:32 p.m. »
  • SX4 1.5
Alex

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #19 : 18.Apr.2012, 04:43:56 p.m. »
Am inteles.

O sa incerc cu o cunostinta sa vad daca se poate repara, daca nu am gasit la 500 RON pe net in mai multe locuri, multumesc de sugestii.