Salut,
desi sunt off topic, va adresez o rugaminte: ati putea cineva dintre voi sa atasati o fotografie facuta sub masina? as dori sa vad cata protectie au elementele de transmisie, motor, etc.
am cerut deja montare de scut metalic motor (masina este sosita la dealer, insa eu am ceva africa business, asa ca mai are de asteptat), insa as dori daca este nevoie de vreo protectie suplimentara la diferential spate, etc.
oricum, de cateva zile tot rasfoiesc paginile forumului, m-am invartit mult pe Jurnal de bord, si sunt foarte incantat de atitudinea membrilor de aici. adicatelea...este cu adevarat o comunitate, in adevaratul sens al cuvantului. probabil si media de varsta a membrilor aduce cu sine o maturitate a comportamentului si o celeritate pe care nu am regasit-o pe alte forumuri unde sunt membru.
am gasit pe jurnal de bord niste fotografii fantastice, felicitari domnului Andrei Pop; am fost mandru sa arat colegilor mei de job aceste peisaje, iar ei sunt de-a dreptul entuziasmati. astfel de instantanee, aduc probabil mai multi turisti decat frunza fostei doamne ministru...
una peste alta, ma bucur ca m-am alaturat forumului, iar masina sper sa imi aduca satisfactiile asteptate.