Autor Subiect: Suzuki SX4 DA sau NU?  (Citit de 37020 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline MMM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
  • Gen: Bărbat
Re: Suzuki SX4 DA sau NU?
« Răspuns #50 : 10.Iun.2012, 11:08:22 a.m. »
Salut ! Iti fac eu o poza, azi ies cu ea la padure si am ocazia. Ramai pe baricade ! :)

Crezi ca pot sa parasesc baricada pentru putin timp? Mi s-au cam terminat proviziile de apa si hrana... =))

Dupa doua zile de stat pe baricada...am bucuria sa mai sterg doua din calendar; care va sa zica doua mai putin pana la intalnirea mea cu sx4-ul...

Ma surprinde ca Suzuki nu monteaza tempomat in standard pe modelele lor. Este de o reala utilitate la drum lung cand iti cam amorteste piciorul pe acceleratie.

Civilizatia incepe cu noi insine!

Offline shpeedy

« Răspuns #51 : 10.Iun.2012, 11:15:52 a.m. »
E standard pe versiunea de top - 4x4 diesel 2.0 135cp.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Online cristidav

« Răspuns #52 : 10.Iun.2012, 11:29:33 a.m. »
Am uitat de poza, scuze :(
Iar azi nu pot sa fac poza, masina e parcata FIX in centrul sectiei de votare... Nu pot sa ma tavalesc pe sub masina in fata gingasilor imbracati la costum pentru a-si vota alesul :))
ramane pe luni ;)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline MMM

• Newbie
  • *
« Răspuns #53 : 10.Iun.2012, 01:11:42 p.m. »
E standard pe versiunea de top - 4x4 diesel 2.0 135cp.

da, cred ca este standard...insa sx4 1.6 navi 14265 euro, sx4 2.0 ddis 19110 euro; t

trebuie sa fii fanatic, nu doar fan diesel ca sa optezi pentru el, la o difernta de vreo 3850 euro +taxe+asigurare+etc la motor de 2.0 l.

un motor 1.6 diesel CR ar fi venit perfect pe masina asta. daca nu gresesc prin alte parti chiar s-a vandut cu 1.6 diesel de la grupul PSA.

macar pe lista de optionale sa fi fost tempomatul...vorba aia ca si la Tiguan S&S masina cu aere...tot optional este :(

@cristidav: de ce nu, probabil ca ai fi singurul de acolo care stie ce vrea si ar face ceva util... :)
                  am uitat ca azi se voteaza! succes si speranta!

Online cristidav

« Răspuns #54 : 11.Iun.2012, 03:45:24 p.m. »
Na ca am reusit intr-un final, dupa votare si dupa ploile infernale din vestul tarii. Cam asta am reusit sa pozez. Pare sa aiba o oarecare protectie. Daca vrei offroad mai serios, nu strica scut. Eu, pentru drumuri comunale, nu-mi fac griji inca, oricat de rele or fi.

• S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline MMM

• Newbie
  • *
« Răspuns #55 : 11.Iun.2012, 05:04:55 p.m. »
@cristidav: multumesc mult pentru poze; de asemenea, multumesc pentru email! nu era absolut nici o graba, chiar daca eu sunt un pic mai fixist.

deja gasisem cateva poze la in topicul dedicat: scut motor si diferential.
chiar am urmat link-urile de acolo si am trimis un email catre o firma care produce si vinde aceste accesorii:

http://www.scutauto.ro/kepek/2/86/scut-motor-Suzuki-SX4-2WD-4WD--1.5--1.6-(4x4)-1.9-TD--2006-.html

scut motor am montat la dealer, acum caut pentru diferential.

inca o data, multumiri!

PS deoarece nu pot sa le expandez (pozele) te deranjeaza sa mi le trimiti direct pe adresa de email? multumesc anticipat pentru efort.
     folosind calc de la job si avand restrictii de trafic, anumite atasamente nu ma lasa sa le vad la dimensiunea maxima.
     iti trimit imediat un mesaj in care iti atasez mailul meu personal.

« Ultima Modificare: 11.Iun.2012, 05:15:05 p.m. de MMM »

Offline body

« Răspuns #56 : 20.Iul.2013, 04:51:23 p.m. »
Da, luand in calcul argumentele de mai sus, incep sa imi apreciez si eu masina putin mai mult, dar totusi, astept o parere a ta si dupa ce o sa o folosesti 1-2 ani, sa vedem atunci cat de solide or sa ti se mai para si tie. Cand am luat masina si eu eram extraordinar de incantat si o laudam tuturor (cunoscuti sau nu). Acum, dupa 15.000 euro dati pe ea si aproape 2 ani trecuti, avand timp sa o analizez/testez eu am reusit sa imi explic de ce este cea mai ieftina din segmentul ei. Si nu, nu este ieftina pentru este cea mai buna si se vinde in milioane de exemplare ;). Are destule probleme. Acum depinde de cat de mult esti dispus la compromisuri. Eu se pare ca nu mai sunt atat de indulgent precum alti colegi de forum. Nu stiu, poate eu am alt sistem de valori pentru banii cheltuiti; sistem ce ma tine in loc sa o vand si sa ma reorientez catre alta masina.

Partea cu jantele compatibile nu este chiar adevarata.....am cautat in toamna de am inebunit jante compatibile si pur si simplu nu exista (excepand cele de fiat sedici). Au dimensiuni comparabile, dar difera distanta dintre prezoane.

Exista alte jenti. Eu am Enzo pe Suzie!
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara