Autor Subiect: Faruri lupa  (Citit de 14216 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline coq

Re: Faruri lupa
« Răspuns #10 : 11.Feb.2009, 10:37:39 p.m. »
Eu am de astea cu lupa si adevarul ca sunt foarte "friendly" pentru restul participantilor la trafic.
Mergeam in spatele unui amic (aproape de el) si ma tot jucam cu ele sus... jos... si-l tot intrebam daca il deranjeaza in oglinda
si el mi-a spus ca sunt prietenoase. Mie imi plac cum difuseaza... de fapt concentreaza lumina, foarte misto atat ca mi se par cam slabe cateodata,
dar ma rog din cauza becurilor.

Citat
Avand in vedere proveninenta farurilor nu vom avea probleme cu ele? Nu sunt sigur, dar am impresia ca in ASIA se circula ca'n UK, pe stanga. Asta inseamna ca si farurile sunt facute sa "bata" altfel.

Foarte corect
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline VladP

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 12.Feb.2009, 11:59:58 a.m. »
Mi-e imposibil sa cred ca nu se pot regla, asa cum nu imi vine sa cred ca nimeni nu are asa ceva in europa. Sunt sigur ca nu vor sa dea cu piciorul unei gloate de potentiali clienti.
Mercedes-Benz GLK 220, Subaru Legacy boxer diesel, Aprilia SR50 Factory, sx4 in my heart!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 12.Feb.2009, 12:18:18 p.m. »
Asa credeam si cand am inceput discutiile
pt. tempomat....si nu suntem decat cativa
desi e vb de reper OEM (pe volan).

P.S. Eu vreau in cazul in care se face o
lista cu doritori.
P.P.S. Sunt absolut sigur ca nu se pot
monta daca sunt facute pt. volan pe stanga.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Cristi

« Răspuns #13 : 12.Feb.2009, 08:43:44 p.m. »
Interesante farurile. Nu am mai vazut pana acum asa ceva, nici pe sx4club.com.

Daca aveti probleme cu intensitatea becurilor: montati Philips X-treme Power. Diferenta e de la cer la pamant! :pardon:

Cat despre xenon: vedeti ca Hella face sisteme xenon cu auto-reglare. Pe la 800-1000e am inteles. Au si sistem de spalat faruri, care se vinde separat. Eu, sincer, as da banii, insa nu stiu daca are cineva experienta in Romania sa monteze asa ceva. E vorba de senzorii de auto-level si de modificari considerabile aduse farurilor cred.

Peace!
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

razak

• Vizitator
« Răspuns #14 : 12.Feb.2009, 09:11:47 p.m. »
sau exista varianta DIY  :D eu asta am in cap la Suzi a mea , RETROFIT HEADLIGHTS ... acum pentru moment o sa le fac negre, dupa ce imi cumpar lupele si instalatia xenon OEM de pe o masina donatoare ma apuc de ele [ bine, pe farurile care le am acum pe masina, deci, 2 seturi o sa am in total :D

PS : daca le gasiti pe ebay, orice ebay vi le pot aduce eu

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #15 : 13.Feb.2009, 10:00:59 a.m. »
Daca aveti probleme cu intensitatea becurilor: montati Philips X-treme Power. Diferenta e de la cer la pamant! :pardon:

Orientativ, cam cat sunt niste "beculete" din astea? Ca SX4, dupa parerea mea, are maari probleme cu luminatul...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline VladP

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #16 : 13.Feb.2009, 11:27:34 a.m. »
asa am pus si pe megane, initial becuri philips Blue Vision si au fost mizerabile. Se ardeau odata la 6-8 luni si in plus diferenta nici nu era atat de mare. Dupa mine Philips nu merita banii. Un kit xenon da insa face diferenta si am fost extrem de multumit de el pe megane.
P.S. nu ziceam ca am strange noi aici o gloata de potentiali clienti, dar in toata europa cu siguranta ca ar fi multi amatori.
Am vazut farurile astea si pe SX4 americane deci cumva nu sunt numai pentru masinile cu volanul pe "partea gresita"  :D
« Ultima Modificare: 13.Feb.2009, 11:30:45 a.m. de VladP »
Mercedes-Benz GLK 220, Subaru Legacy boxer diesel, Aprilia SR50 Factory, sx4 in my heart!

Offline Cristi

« Răspuns #17 : 13.Feb.2009, 10:00:31 p.m. »
Orientativ, cam cat sunt niste "beculete" din astea? Ca SX4, dupa parerea mea, are maari probleme cu luminatul...

98RON perechea la Augsburg. Nu bat la fel de departe ca si xenon-ul, insa sunt ceva mai luminoase si au aceeasi intensitate si la departare ca la apropiere.

Si intr-adevar, am auzit si eu ca au viata mai scurta (6-8 luni), insa eu sunt de parere ca merita investitia.
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline Lucian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
kit xenon
« Răspuns #18 : 03.Oct.2009, 11:09:43 p.m. »
[move][move][/move][/move]
salutare tuturor!!!