Mos Craciun catre lup, in padure:
- De cate ori sa-ti mai spun: NU SUNT Scufita Rosie!
XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Bunicul isi intreaba nepotul ce-ar vrea sa primeasca de Craciun.
- Vreau o bicicleta, un iPod, niste ghete de fotbal si Nintendo Wii, raspunse pustiul.
- Cand eram copil, spuse bunicul, primeam doar o portocala si un mar...
- Woooww, se mira nepotelul, un telefon mobil si un computer?!!
XXXXXXXXXXXXXXXXXX
La masă, în ajunul Crăciunului, fiica de 10 ani, cu lacrimi în ochi:
– Nu mai sunt fecioară!
Tatăl, disperat, se adresează mamei:
– Tu ești de vină! Nu gătești, nu speli, toată ziua nu faci nimic altceva decât să te aranjezi, te îmbraci extravagant, te uiți la telenovelele alea… Crezi că ești un exemplu bun?
– Eu? Tu bei nopți întregi, înjuri ca la ușa cortului, te uiți la filme deocheate… Din cauza ta a ajuns așa copilul!
– Ba e vina soră-sii, care umblă cu bădăranul ăla care o înghesuie pe unde-o prinde.
Bunica, mai calmă, o întreabă pe fetiță cum s-a întâmplat.
– Păi, doamna învățătoare a ales altă fetiță pentru rolul Fecioarei la serbarea de la școală.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Un copil optimist și unul pesimist îl așteaptă pe Moș Crăciun. Pesimistul e sigur că nu o să primească mare lucru. Optimistul nu mai poate de încantare și abia așteaptă să vadă darurile. Vine Moșul, iar copilul pesimist primește supercadouri: trenulețe, mașinuțe, ciocolată, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primește… o balegă. Se întâlnesc copiii și schimbă impresii.
Pesimistul:
-Eu am primit un trenuleț, da’ nu e prea mare, o mașinuța, da’ nu e culoarea pe care o voiam, și ciocolată, da’ e cu lapte și fără alune…
Optimistul râde încântat:
– Măi, eu am primit un cal, dar nu-l găsesc!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Moș Crăciun intră pe horn într-o casă și nimerește în dormitorul unei tinere superbe, care doarme goală în pat. Nehotărît, începe să se plimbe de colo-colo prin încăpere, zicând: “Dacă o fac, nu voi mai fi primit în cer, dar dacă nu o fac, nu o să mai pot ieși pe coș”.