Nu am mai postat demult aici, asa ca sunt nescris la capitolul bancuri...
Logica este stiinta care ii permite barbatului sa nu inteleaga femeia .
Faptul ca barbatul nu cunoaste cauza supararii femeii , nu-l scuteste de vinovatie .
22:00 -Ea:
-Iubitule , cine e mai important pentru tine , eu sau fotbalul ?
23:45 El :
-Tu , iubita mea !
Logica mea barbateasca ma obliga sa ma bazez pe intuitia feminina.
70%dintre romani traiesc in stres. Restul de 30% traiesc in Germania , Spania , Italia , UK, etc.
Daca avea simtul umorului , Johannis il invita pe Macron la munte , la Babele.
Ca sa scrii mult pe facebook, tre' sa ai cu ce. Ca sa nu scrii, tre' sa ai cu cine !
Stii,Maria,in compunerea ''Cum mi-am petrecut vara ''nu era necesar sa desenezi si pozitiile !
O nevasta ideala ar trebui sa fie alaturi de tine cand amanta te inseala...
Daca iubesti cu adevarat o femeie, nu ar trebui sa-ti fie rusine sa o prezinti sotiei.
Cred ca sunt jumatate neamt , jumatate roman! Vreau sa fac totul perfect , dar las pe maine !
Eu nu uit vreodata un chip , dar in cazul dumneavoastra fac o exceptie.
Ofensa eleganta : ''Sunteti binevenit ,ca telefonul care suna in timpul unei partide de sex''
Un cuplu de tineri casatoriti au decis sa-si petreaca luna de miere la o pensiune izolata la munte.
S-au cazat intr-o sambata si n-au mai iesit timp de cinci zile. Ingrijorati de soarta lor, proprietarul pensiunii s-a hotarat sa vada daca n-au patit ceva. Asa ca a batut la usa si i-a intrebat daca sunt in regula.
- Suntem ok... traim din fructele dragostei !
- Asa mi-am si imaginat ... dar v-as ruga sa nu mai aruncati pielitele in curte ca imi sufocati gastele...
Întrebare la Radio Erevan:
- Ce înseamnă „sentimente amestecate”?
Răspuns: - „Sentimentele amestecate” apar atunci când îți zboară soacra în prăpastie, aflată în mașina ta cea nouă...
O blonda la cina impreuna cu sotul :
-Auzi, iubitule , mi-a spus un coleg azi la serviciu un banc cu blonde . Am ras , de era sa cad din pat !
Ea: Fa-ma sa simt ca zbor, fa-ma sa vad stelele, fa-ma sa rad din nimic...
El: Auzi... tu vrei iubit sau marihuana?
Secretul casniciei perfecte ramane un secret.
Intr-un poligon , comandantul tragerii le atrage atentia tragatorilor .
-Vedeti tinta asta ? Ei , bine , toate loviturile sa fie grupate in cercul asta de 260 de grade !
-Permiteti , domn' comandant , dar cercul are 360 de grade ...
-Gura , idiotule ! Eu v-am aratat cercul mic , nu p-ala mare .
Maine sau poimaine e Ziua Mondiala Incertitudinii.
In ultimii ani ,numarul locuitorilor din orasul meu a ramas cam acelasi .Ori de cate ori o femeie ramane insarcinata ,un barbat fuge din oras .
La noi , oamenii taie hectare intregi de copaci , pentru a preveni incendiile de padure.
Ion si Maria s-au dus in padure sa culeaga mure . Si , pentru ca era multa lume , au cules mure.
-Bunicule, vrei sa-ti fac cadou o tinerica sau o cutie de bomboane?
- Ma iei la misto' nepoate? Stii doar ca ma dor dintii...
Gata caci e Luni si mi-e ca o voi tine toata saptamana asa...