Autor Subiect: Un baaaanc :)  (Citit de 357620 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LTD

Re: Un baaaanc :)
« Răspuns #2240 : 13.Mar.2012, 03:39:18 p.m. »
După cum sigur ştiţi, pe 1 Martie a fost Mărţişorul, ziua când reprezentantele sexului frumos au primit un mic cadou. La fel şi vedetele. Iată ce au primit ele de la iubiţi, soţi, admiratori sau de la persoane care chiar ţin sincer la ele:
* Oana Zăvoranu a primit un frumos blestem de 1 Martie;
* Inna a primit într-o cutie roşie ceva like a Mărţişor;
* După cum deja ştiţi, Oana Roman a primit un mărţişor cu de toate;
* Pentru Simona Sensual a fost o zi ca oricare alta: a primit, ca de obicei, 500 de euro;
* Carmen Brumă a primit de la Mircea Badea un pumn. Ea a spus că iubitul ei a dat-o pe spate;
* Alina Plugaru a primit un mărţişor de la 4 băieţi în acelaşi timp;
* Nicoleta Luciu a primit de la Zsolt Csergo un mártzsizsor;
* Monica Gabor a primit de la iubitul ei o chinezărie;
* Andreea Esca a primit un mărţişor cu multe zerouri, dar nu are voie prin contract să spună ce valoare are;
* Nikita a primit, dar a şi dat şi a zis că moare de gât cu el;
* Oanei Mizil i-a adus Vanghelie un mărţiş-or;
* Monica Tatoiu a primit un mărţişor foarte general, simbolizând subiecte din toate domeniile;
* Oana Lis a primit un mărţişor de la soţul ei, dar atârnă degeaba, că nu poate să facă nimic cu el;
* Mihaela Rădulescu a primit nişte mărţişoare furate de Dani de la maică-sa;
* Sânziana Buruiană a primit un mărţişor, dar pentru că şi l-a prins în piept nu se mai vede;
* Elena Băsescu a primit nu unul, ci mai multe mărţişoruri;
* Elodiei i-a pus Cioacă un mărţişor într-o cutiuţă de lemn şi l-a îngropat la doi metri sub pământ, ca să-l poarte oriunde ar fi ea;
* George Copos i-a luat soţiei de 1 Martie nişte bani din portofel;
* Cătălin Botezatu a primit un coşar frumuşel şi negru în casă.
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #2241 : 14.Mar.2012, 10:56:53 a.m. »

RUGACIUNEA UNEI FEMEI

Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa credinta, sa-mi daruiesti un barbat frumos, inteligent, puternic, dragastos si supus. Sa fie compozitor, poet, sa aiba mult umor, din acela pe care eu il inteleg. Sa-i placa familia si prietenii mei si nu
fotbalul.
   Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin baie. Sa nu ma faca sa astept atunci cand spune ca ma va suna. Sa ajunga la timp acasa, fara sa miroasa a sapun necunoscut.
   Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri, sau sa-mi faca serenade. Sa-mi dea 3 ore sa ma aranjez atunci cand spune ca vom iesi, sa lesine de emotie cand ma vede, sa danseze mai bine decat Fred Astaire .
   Sa aiba un serviciu foarte bine remunerat. Sa fie generos si cand cheltuiesc banii sa nu se supere. Sa stie sa gateasca si sa-i placa sa ajute la treburile casei. Sa-i placa sa ramana ore intregi
ascultandu-ma. Sa gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul, numai adevarul si nimic altceva decat adevarul.
   Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate. Sa ma vada slaba mereu, mereu. Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la pat.
   Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca cu respect si cu pasiune, numai pentru mine si nu pentru marimea sanilor mei. Sa nu aiba ochi pentru nici o alta femeie si sa-mi spuna mereu ce frumoasa ma vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca.
   Te rog Doamne, da-mi barbatul care ma va iubi pana la moarte !
                                    A M I N !

RUGACIUNEA UNUI BARBAT

Doamne, te rog, daruieste-mi o blonda, cu sanii mari, surdo-muta si nimfomana  si sa fie fiica unui distribuitor national de bere.
                                     AMIN !

"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

« Răspuns #2242 : 15.Mar.2012, 08:38:21 a.m. »
Intr-o benzinarie, o blonda se uita derutata la pompe si murmura:
- 95?.. 98?.. 95!.. 98!..
Vazand-o pierduta, un angajat al benzinariei se aproprie si o intreaba:
- Cu ce va pot ajuta?
Cu o raza de fericire in privire, blonda raspunde:
- Benzina din 2012 n-aveti?

Intr-o benzinarie, un "aityst" se uita derutat la pompe si murmura:
- 95? ... 98? ... 95! ... 98!
Vazandu-l pierdut, un angajat al benzinariei se apropie si il intreaba:
- Cu ce va pot ajuta?
Cu o raza de fericire in privire, raspunde:
- Benzina 7, Vista sau macar XP nu aveti?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Silfax

« Răspuns #2243 : 16.Mar.2012, 08:16:53 a.m. »
Soţia mea mă loveşte în mod repetat în rinichi ori de câte ori are orgasme. Nu ma deranja prea tare pana cand am aflat că le simuleaza.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline adrian_r5

« Răspuns #2244 : 16.Mar.2012, 11:23:23 a.m. »
Din aceeasi categorie:

Superman îi povestea lui Spiderman:
- Ee ... si cum zburam eu asa pe deasupra zgarie-norilor ... o vad la o fereastra pe Wonder Woman...
- Ei si?
- Ma apropii sa ma uit mai bine si o vad pe W.W. cum începe sa se dezbrace foarte senzual. Si începe si îsi scoate rochia, sutienu', chilotii, se  întinde lasciv pe pat si îsi desface picioarele.
- Si tu?
- Eu... Îmi iau avânt, sar pe pervazul geamului si de-acolo cu un salt ma arunc pe ea.
- Si, si?
- Si uite asa l-am f***t în c*r pe Invisible Man!
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline LTD

« Răspuns #2245 : 16.Mar.2012, 05:02:21 p.m. »
Băsescu intră într-un bar și se așează la o masă. Văzându-l, barmanul se duce repede la masă și cu un zâmbet larg, îl întreabă:
- Bună ziua, domnule președinte, cu ce să vă servim? Un vin alb, un vin roșu… o țuiculiță, un cinzano, un whiskey, o tequila?
La care Băsescu, așteptând finalul întrebării, răspunde:
- ... si o bere!
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #2246 : 18.Mar.2012, 09:18:28 p.m. »
Un tip in autobuz, se gandea:

"Seful nesimtit, colegii de tot rahatul, prietenii niste ratati, nevasta curva..."
In spatele lui, cu un carnetel, ingerul pazitor isi noteaza si se gandeste:
"Ce dorinte ciudate !?!... In fiecare zi la fel,.. Dar ce pot face eu !?! Dorinta-i dorinta!"

Mark Twain

Offline Maioru

« Răspuns #2247 : 19.Mar.2012, 08:24:42 a.m. »
Trei studenti opresc la un hotel sa inchirieze o camera. Pretul unei camere este de 30 lei . Pun fiecare cate 10 lei si achita camera.
Dupa un timp receptionerul realizeaza ca fiind studenti, trebuia sa le faca o reducere de 5 lei. Cheama portarul si-l trimite cu 5 lei sa-i duca studentilor in camera .
Portarul suparat, ca nu a primit bacsis, opreste 2 lei cu gandul ca cei trei isi vor imparti mai usor restul de 3 lei.
Studentii fericiti iau banii si-i impart la 3 - cate un leu de fiecare .
Daca initial fiecare au dat 10 lei si au primit inapoi cate 1 leu, rezulta ca au platit fiecare cate 9 lei.
Sa facem un calcul simplu : 9 lei x 3 studenti = 27 lei + 2 lei opriti de portar = 29 lei !
Ce s-a intamplat cu 1 leu?

MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline Batranul

« Răspuns #2248 : 19.Mar.2012, 08:47:30 a.m. »
Nimic nu s-a intamplat cu 1 leu  :D
9X3=27 lei - atata i-a costat pe toti
2 lei bacsisul vine cu minus

asadar 27 - 2=25 lei si e exact cat a costat camera.  :inteligent:

restul detaliilor is intoxicatie facute de presa antibasista!  ;)
« Ultima Modificare: 19.Mar.2012, 08:49:11 a.m. de Batranul »
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #2249 : 20.Mar.2012, 12:58:45 p.m. »

Francezii au facut sapaturi arheologice si au gasit la 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana.

La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice.

Cercetatorii romani au inceput si ei sa sape si, cum pana la 100 m nu au gasit nimic, au ajuns si ei la concluzia ca dacii comunicau wireless.

Mark Twain