Autor Subiect: Un baaaanc :)  (Citit de 357636 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: Un baaaanc :)
« Răspuns #2150 : 01.Feb.2012, 09:00:43 a.m. »
Un turist american viziteaza Londra, cand de-odata simte nevoia sa urineze.
Cauta, cauta si nu gaseste nici o toaleta. Neavand incotro intra intr-o straduta, se apropie de un colt mai intunecat langa un zid mai
inalt si incepe sa se deschie la fermoar. Inca inainte de-a incepe sa urineze simte o bataie usoara pe umar. Se intoarce si langa el se afla un politist tipic englez.
_ Scuza-ma domnule - spune politistul - interzis a urina in locuri publice.
Americanul se scuza, ii spune ca nu are incotro, ca nu se poate abtine si nu gaseste WC.
_ Te voi ajuta - zice politistul - vino dupa mine.
Il conduce pe turist spre o portita in zid si-i arata drumul in interior. Turistul intra si ochii aproape ca-i ies din orbite. Se afla intr-o superba gradina, intretinuta, plina de aranjamente cu iarba, flori, tufe si copaci.
 Politistul ii indica unul din copaci si-i spune:
_ Nici o problema, poti sa urinezi aici.
Americanul urineaza, respira usurat si-l intreaba pe politist:
_ Spune, asta-i ceea ce se cheama " amabilitatea engleza?"
_ Nu - raspunde politistul - noi numim asta Ambasada franceza...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Maioru

« Răspuns #2151 : 02.Feb.2012, 08:15:40 a.m. »
Calcul pentru marire de salariu:

Dupa multi ani de serviciu, un om realizeaza ca nu a fost promovat, nu a fost transferat, nu i s-a marit salariul, nu i s-au dat prime si ca compania nu face nimic în acest sens. Deci omul s-a decis ca intr-o dimineata, sa mearga la managerul direct, iar dupa schimbul de amabilitati, a inceput sa-i mentioneze sefului, observatiile sale.
SEFUL, uitandu-se la el, a ras si l-a rugat sa ia loc spunand:
- Prietene, dar tu nu ai lucrat in compania asta nici macar o zi!
Omul a fost surprins sa auda aceasta dar seful a continuat sa explice:
- Cate zile sunt intr-un an?
- 365 zile iar o data la 4 ani sunt 366 zile.
- Cate ore are 1 zi?
- 24 ore.
- Cate ore muncesti pe zi?
- 8 ore/zi (de la ora 8.00 la 16.00).
- Asa, deci cat la % dintr-o zi muncesti?
Angajatul face calculele si zice:
- 8 ore/24ore = 1/3 dintr-o zi (adica 33,3%).
- Foarte bine, deci cat reprezinta 1/3 dintr-un an?
- 122 (1/3 x 366 zile=122 zile)
- Vii la Lucru in week-enduri?
- Nu dle.
Cate zile de week-end sunt intr-un an ?
- 52 Sambete si 52 Duminici, in total 104 zile week-end.
- Merci. Daca eliminam din cele 122 zile cele 104 zile week-end, cate zile raman ?
- 18 zile.
- OK! De obicei, in fiecare an ai circa 3 saptamani de Concediu de Odihna. Acum, elimina cele 15 zile din cele 18 zile ramase. Cate zile mai raman ?
- 3 zile.
- Lucrezi de Anul Nou, Paste si Craciun ?
- Nu, domnule.
Bun. Elimina cele 3 zile de Sarbatoare din zilele ramase. Cate zile mai raman ?
- Niciuna dle.
- Pai... Ce mai doresti?
- Am inteles dle. Va multumesc dle. pentru toti banii care mi-i oferiti. Imi pare rau, ca am incercat sa fur de la companie!
__._,_.___
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline miaunica

« Răspuns #2152 : 02.Feb.2012, 05:17:15 p.m. »
Sotia:
- Nu ma iubesti!
Sotul, aratand spre cei 5 copii:
- Si crezi ca pe astia i-am descarcat de pe Google?

Pentru verticalitatea dumneavoastra evitati excesul de sare, lamaie si tequila.

Cand te certi cu un prost, asigura-te ca nu face si el acelasi lucru.

Daca vrei sa ingenunchezi un barbat, dezbraca-te si stai in patru labe.

Intr-o familie ideala, sotia habar n-are de unde vin banii, iar sotul n-are idee pe ce se duc.
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline adrian_r5

« Răspuns #2153 : 03.Feb.2012, 01:55:04 p.m. »
Intrebare la radio Erevan:
- Cum poate fi exclus un stat din Uniunea Europeana? Raspuns:
- In principiu nu este posibila o excludere, dar ne bazam pe fantezia Romaniei ! ...

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #2154 : 04.Feb.2012, 08:31:23 a.m. »
Ce faci atunci când ninge?
Depinde de naţie. Pentru că dacă eşti….
… american, stai la televizor, beleşti ochii la reality show-uri şi razi câteva găletuşe de aripioare de pui. Dar musai bei cola dietetică, să nu te îngraşi.
… scandinav, scoţi schiurile şi te antrenezi pentru Cupa Mondială.
… austriac, te bucuri că le iei banii fraierilor care vin să se dea uţa prin zăpadă.
… eschimos, profiţi că ai material de construcţie proaspăt şi repari tencuiala de la iglu.
… rus, faci o plajă, razi o vodcă şi bagi o băiţă la copcă.
… sudanez, îi chemi pe ăia de la National Geographic să vadă minunea.
… englez, bei un ceai şi dai vina pe emigranţii din est.
… japonez, te înghesui cu ceilalţi conaţionali să faci poze la greu.
… chinez, aduni zăpada, o topeşti şi exporţi apa rezultată drept medicament tradiţional chinezesc.
… turc, ridici preţul la kebab şi îi mulţumeşti lui Allah că ţi-ai adus nevasta şi familia la Berlin.
… canadian, râzi de americani.
… italian, suni neamurile rămase la Napoli să le povesteşti ce porcării fac ăştia din Nord.
… român… stai ca prostul, îngheţi în zăpadă şi îi înjuri pe nesimţiţii din guvern, că iar au uitat că “iarna nu-i ca vara

Mark Twain

Offline sfichiu

« Răspuns #2155 : 04.Feb.2012, 09:35:12 a.m. »
Fain banc,sxtelu! :clap: :good:
  • VITARA S ,Matiz

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #2156 : 04.Feb.2012, 10:22:39 a.m. »
Iarna in padure, ninge. Un urs se plimba furios. Rupe un brad, apoi da cu piciorul intr-un copac... Manios rau de tot. Merge si bodoganeste:
- Pentru ce pana mea mi-a trebuit sa beau cafeaua aia in septembrie?

Mark Twain

Offline danker

« Răspuns #2157 : 04.Feb.2012, 12:32:23 p.m. »
Doi politisti discută:
- De ce îţi tot freci mâinile?
- Că mi-e frig...
- Da' de ce nu-ţi bagi mâinile în buzunar?
- Acolo mi-s mănuşile.

Doi poliţişti se întâlnesc:
- Mă, se apropie Paştele, ţi-am cumpărat un ou Kinder.
Se întâlnesc şi a doua zi:
- Ce zici, ţi-a plăcut oul?
- Ciocolata era excelentă, dar capsula am înghiţit-o cam greu.

De ce stă un grup de poliţişti în faţa unei şcoli ajutătoare?
E întâlnirea de zece ani.

O femeie frumoasă merge la ginecolog...   Când o vede, tot profesionalismul doctorului zboară pe fereastră. Imediat, îi spune să se dezbrace.
După ce femeia se dezbracă, doctorul începe să o mângâie pe coapsă. În timp ce o mângâia,
o întreabă:"Ştiţi de ce fac asta?"."Da,"îi răspunde ea,"Căutaţi zgârieturi sau  anomalii dermatologice."Corect,"a spus doctorul. Apoi, a început să-i mângâie sânii."Ştiţi ce fac acum?"întreabă el.
"Da,"spune ea,"Căutaţi noduli care ar putea indica un cancer la sân."Corect,"răspunde  doctorul. În final, se suie pe ea şi începe să o reguleze.
O întreabă,"Ştiţi ce fac acum?"Da,"spune ea,"luaţi un sifilis; pentru asta am venit la consultaţie."
« Ultima Modificare: 04.Feb.2012, 12:49:56 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline sfichiu

« Răspuns #2158 : 04.Feb.2012, 05:06:13 p.m. »

La un moment dat, Bula ajunge intr-o mare criza de bani. Se gandi sa mearga la vecinul lui evreu Itic, si sa-i ceara 200 lei, ca imprumut pana la primavara.
Itic il asculta atent, apoi ii zise:
-Bine, iti dau 200 lei imprumut pana la primavara, dar imi lasi aspiratorull ca zalog, si la primavara imi dai 400 lei inapoi, altfel nu ne invoim. E bine?
Mai de voie mai de nevoie, intr-un final Bula se invoi. Lasa aspiratorul ca zalog, luase banii,si da sa plece
Insa Itic il striga:
-Bai Bula! Ia fi atent la mine, la ce m-am gandit. La primavara stiu ca o sa-ti fie greu sa-mi dai inapoi cei 400 lei, intrucat iarna e lunga si grea,asa ca stii ce? Ia da tu acum 200 lei inapoi, si la primavara iti mai ramane de dat decat 200 lei, ce zici, o sa-ti fie mai usor?
Bula se gandi putin, si recunoscu in sinea lui,ca Itic are dreptate, si ca uite e un vecin adevarat,asa ca se invoi, ii dete inapoi cei 200 lei, si pleca acasa, ceva mai usurat.
Insa pe drum tot calcula:
-Hmmm! Bani nu am, aspirator nu am, insa m-am ales cu o datorie de 200 lei, si totusi nu a fost nimic in neregula... :-? :-? :-?

MORALA:  ACELASI ITIC  NE DADU SI NOUA ROMANIEI IMRUMUT  DE ATATEA ORI, NUMA CA ACUM A SE NUMESTE FMI! :-))

• VITARA S ,Matiz

Offline sxtelu

• Hero Member
« Răspuns #2159 : 04.Feb.2012, 08:47:04 p.m. »
Subject: Bancul vietii

În prima zi, D-zeu a creat câinele şi i-a zis: "În fiecare zi să stai în uşa casei şi să latri la oricine intră în casă sau trece prin faţa ei . Pentru asta îţi dau 20 de ani de viaţă."
Câinele a răspuns :"E prea mult timp pentru a sta şi a lătra. Ce-ar fi să-mi dai doar zece ani şi să-i păstrezi pe ceilalti zece?"
Şi D-zeu a fost de acord.

A doua zi, D-zeu a creat maimuţa şi i-a zis: "Înveseleşte-i pe oameni cu maimuţărelile tale şi fă-i să râdă. Pentru asta îţi dau o viaţă de 20 de ani."
Maimuţa a zis:"Să mă maimuţăresc 20 de ani? Asta-i destul de mult ! Ce-ar fi să-ţi dau 10 ani înapoi cum a făcut şi câinele ?"
Şi D-zeu a fost de acord.

A treia zi, D-zeu a creat vita şi i-a zis: "Tu să mergi toată ziua pe câmp cu ţăranul, să suferi de arşiţa soarelui, să ai viţei şi să dai lapte să poţi întreţine familia ţăranului. Pentru asta îţi dau 60 de ani de viaţă."
Vita a răspuns:" Asta e o viaţă destul de grea, şi tu vrei ca eu să trăiesc 60 de ani? Ce-ar fi să păstrez 20 şi să-ţi înapoiez 40?"
Şi D-zeu a acceptat şi de această dată.

În ziua a patra, D-zeu l-a creat pe om şi i-a zis: "Mănâncă, dormi, căsătoreşte-te şi bucură-te de viaţă. Pentru asta îti dau 20 de ani."
Dar omul a zis:" Numai 20 de ani ? Este posibil să-mi dai mie cei 20 de ani ai mei, cei 40 pe care ţi i-a înapoiat vita, cei 10 de la maimuţă şi 10 de la câine, pentru a avea o viaţă de 80 de ani ?"
" Sigur !" a zis D-zeu ,"tu ai cerut-o! "

Acesta este deci motivul pentru care în primii 20 de ani mâncăm, dormim, ne jucăm şi ne distrăm. Următorii 40 de ani muncim ca vitele în soare ca să ne întreţinem familiile. După care ne maimuţărim timp de 10 ani ca să ne bucurăm nepoţii. Iar ultimii 10 ani îi petrecem pe prispa casei lătrând la toată lumea .

Acum viaţa v-a fost explicată!

Mark Twain