Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Un baaaanc :)
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
195
196
197
198
199
[
200
]
201
202
203
204
205
...
348
Mergi Jos
Autor
Subiect: Un baaaanc :) (Citit de 357672 ori)
0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
adrian_r5
Hero Member
Mesaje postate: 4928
Gen:
esics 1.5 geleics se
Re: Un baaaanc :)
«
Răspuns #1990 :
19.Oct.2011, 11:40:47 a.m. »
Ion ... prospat insurat ... se intilneste cu un prieten.
- Am auzit ca te-ai casatorit. Nu-i asa ca-i mai bine?
- Nu-i mai bine, da-i mai des...
memorat
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Better Motörhead than Dead
adrian_r5
Hero Member
Gen:
esics 1.5 geleics se
«
Răspuns #1991 :
19.Oct.2011, 01:31:23 p.m. »
Un bătrân are probleme cu auzul şi se duce la doctor, care îi dă un aparat auditiv.
Peste o lună se întoarce la cabinet pentru control.
- Aparatul îşi face treaba, auzul dumneavoastră este perfect. Cred că familia este foarte bucuroasă că puteţi auzi din nou.
- A, nu le-am spus încă, doar stau şi ascult. Mi-am schimbat testamentul de trei ori până acum…
memorat
LTD
Hero Member
Mesaje postate: 1940
Gen:
0722.547.107
«
Răspuns #1992 :
20.Oct.2011, 02:29:16 p.m. »
Un cuplu de batrani casatoriti de 50 de ani sunt intrebati:
-Cum reusiti ca la varsta asta sa fiti un cuplu atat de perfect si va intelegeti atat de bine?
El: - Pai sa vedeti, secretul unei casnicii nu e iubirea ci regulile. Noi avem reguli peste tot, reguli pe care le respectam de o viata.
De exemplu la baie, folosim intotdeauna aceleasi prosoape impreuna dar avem unul pe care scrie C de la cap si altul pe care scrie F de la fund.
Ea: - Ceeeeee?!!!!! Intotdeauna am crezut ca C vine de la c_r si F de la fatza!
memorat
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...
подписи для форумов
LTD
Hero Member
Gen:
0722.547.107
«
Răspuns #1993 :
20.Oct.2011, 03:31:17 p.m. »
Seara pe o bancă în parc, un băiat şi o fată. Tipul îi atinge în permamenţă spatele. În cele din urmă ea întreabă:
- Ce faci?
- Caut sânii.
- Sânii sunt în faţa!
- Acolo am căutat deja.....
Avocatul isi intreaba unul din viitorii clienti:
- Si aveti banii necesari pentru a va permite sa fiti aparat de mine?
- Da, am doua casete cu bijuterii.
- Bine, atunci sa vedem...De ce sunteti acuzat?
- De furtul celor doua casete cu bijuterii...
Un cuplu de tineri casatoriti au decis sa-si petreaca luna de miere la o pensiune izolata la munte.
S-au cazat intr-o sambata si n-au mai iesit timp de cinci zile. Ingrijorati de soarta lor, proprietarul pensiunii s-a hotarat sa vada daca n-au patit ceva. Asa ca a batut la usa si i-a intrebat daca sunt in regula.
- Suntem ok... traim din fructele dragostei !
- Asa mi-am si imaginat ... dar v-as ruga sa nu mai aruncati pielitele in curte ca imi sufocati gastele...
- Cum se numesc oamenii care stau la coada?
- Oameni de rand...
Scrisoare de la profesoară catre părinţi:
"Dragi părinţi, vă rog să-l spălaţi pe Bulă! Miroase!"
Răspunsul:
"Stimată Doamnă! Bulă nu trebuie mirosit. Bulă trebuie învăţat!"
memorat
подписи для форумов
miaunica
Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 962
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #1994 :
21.Oct.2011, 05:31:03 p.m. »
O femeie din New York a scris pe un site finaciar, cerand sfaturi despre cum sa gaseasca un sot bogat: deja acest fapt singur e distractiv, dar partea cea mai tare e ceea ce i-a raspuns un tip.
*Ea*:
Sunt o fata frumoasa (mai mult, foarte frumoasa) de 28 ani. Sunt inteligenta si am cu adevarat clasa. As vrea sa ma casatoresc cu cineva care castiga minim jumate de milion de dolari pe an.
... Exista pe site-ul asta vreun barbat care sa castige atat? Sau sotii ale unor milionari cere pot sa-mi dea sfaturi pe aceasta tema? Am avut deja relatii cu barbati care castigau 200 sau 250 mii $, dar acest lucru nu-mi permite sa locuiesc in Central Park West.
Cunosc o doamna care face yoga cu mine, care s-a casatorit cu un bancher bogat si traieste la Tribeca, nu e atat de frumoasa ca mine si nici macar atat de inteligenta. Asa ca ma intreb, ce a facut ca sa merite acest lucru si de ce eu nu reusesc? Cum pot sa ajung la nivelul ei?
*EL*:
Am citit e-mailul dvs cu mult interes, m-am gandit profund la cazul dvs si am elaborat un prospect al situatiei dvs. Va asigur ca nu va fac sa pierdeti timpul, deoarece castig 500 mii $ pe an. Clarificat acest lucru, consider faptele in urmatorul mod:
Ceea ce dvs oferiti, vazuta din perspectiva unui barbat ca acela pe care-l cautati e pur si simplu o afacere foarte proasta. Si acest lucru din urmatoarele motive:
Lasand la o parte blablabla, ceea ce dvs oferiti e o negociere foarte simpla. Dvs oferiti frumusetea dvs fizica, iar eu ofer banii mei. Propunere foarte clara aceasta; dar exista o mica problema. In mod sigur frumusetea dvs se va diminua putin cate putin si intr-o zi va disparea, in timp ce e foarte probabil sa creasca progresiv contul meu in banca.
Asadar, in termeni economici dvs sunteti un activ care sufera de depreciere, in timp ce eu sunt un activ care produce dividende. Dvs nu numai ca suferiti o depreciere, aceasta e progresiva si creste in fiecare an!
Va explic mai bine: azi dvs aveti 28 de ani, sunteti frumoasa si veti continua sa fiti pt urmatorii 5/10 ani, dar din ce in ce mai putin. Si intr-o zi, cand veti observa o poza a dvs de azi va veti da seama ca ati devenit o pruna uscata. Acest lucru inseamna, in termeni de piata ca azi sunteti bine cotata, in epoca ideala sa fiti vanduta, nu cumparata.
Utilizand un limbaj wall street cine va poseda azi trebuie sa va puna in "trading position" pozitie de comert si nu "buy and hold" , cum se pare ca sugerati. Asadar in termeni comerciali, casatoria ("buy and hold") cu dvs nu e o afacere buna pe termen mediu/lung. In schimb, inchirierea pe o anumita perioada poate fi chiar si din punct de vedere social o afacere inteleapta si am putea s-o luam in calcul.. Am putea sa avem o relatie pt. o anumita perioada. ..............
Hmm ........... Daca ma gandesc bine si ca sa ma asigur de cat sunteti de inteligenta, cu clasa si frumoasa, eu, potential "client care inchiriaza" asa o "masina", cer ceea ce este corect: sa facem un test drive.
Va rog sa stabiliti data si ora..
Cu stima,
Investitorul dvs,...
memorat
cainii au stapan...pisicile au anturaj
sfichiu
Hero Member
Mesaje postate: 2836
Gen:
Suceava
«
Răspuns #1995 :
22.Oct.2011, 11:22:31 a.m. »
memorat
VITARA S ,Matiz
miaunica
Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 962
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #1996 :
24.Oct.2011, 10:22:45 a.m. »
El: Iubito calca-mi te rog camasa albastra ca am o sedinta importanta azi.
Ea: Ma tu vrei sa te duci la curve!!!
El: Nu iubito, promit, am o sedinta importanta. te rog pregateste-mi si cravata.
Ea: Maaaa, tu vrei sa te duci la curve, d-aia te aranjezi!!!
El: Nu iubito, iti promit!!! te rog si parfumul sa mi-l aduci.
Ea: Pfaaaa, clar te duci la curve la cum te-ai aranjat!! Promiti ca nu te duci??
El: Iubito!!! Promit!!!!
Se intoarce barbatul beat acasa pe la 4 dimineata si ii spune sotiei:
"Ai cobit!"
memorat
cainii au stapan...pisicile au anturaj
LTD
Hero Member
Gen:
0722.547.107
«
Răspuns #1997 :
24.Oct.2011, 05:49:13 p.m. »
* Un dragon nu si-ar tatua niciodata un cocalar. Invers, insa, se intampla cu regularitate...
* Exista trei lucruri pe care le poti privi la nesfarsit: focul, apa si cum parcheaza o femeie!
* Scopul sotiei este de a cheltui atatia bani, incat sa nu ramana nimic pentru amanta...
* Daca prietena ta nu se mai epileaza, inseamna ca nu mai are pe nimeni in afara de tine...
* Adevarata fericire consta in lucrurile mici: o mica vila, un mic iaht, o mica mostenire…
* Sa devii drogata, alcoolica si curva e foarte simplu. E suficient sa nu saluti o data batranele din fata blocului!
* Criza este mai nasoala decat divortul. Pierzi jumatate din bani, dar iti pastrezi sotia...
* Fotografia sotiei din portofel imi aminteste de fiecare data ca in locul ei ar fi fost o gramada de bani...
* A aloca bani pentru lupta impotriva coruptiei este acelasi lucru cu alocarea de vodca pentru combaterea alcoolismului...
* Culmea lenii: sa te insori cu o tipa deja insarcinata !
* Exista 3 feluri de barbati care nu inteleg femeile: cei tineri, cei maturi si cei batrani...
* Sentimente amestecate: Sa-ti cada soacra in prapastie cu masina ta...
* Pentru realist nu este important daca paharul este gol sau plin, important este cat a mai ramas in sticla...
memorat
подписи для форумов
sfichiu
Hero Member
Mesaje postate: 2836
Gen:
Suceava
«
Răspuns #1998 :
25.Oct.2011, 09:36:54 p.m. »
Traian Băsescu îl cheamă urgent la Cotroceni pe ministrul de finanţe pentru indicaţii preţioase.
- Să-mi scoţi de unde ştii 2 miliarde de euro pentru modernizarea penitenciarelor şi asigurarea celor mai bune condiţii de trai puşcăriaşilor.
- De unde, Şefu’? Dacă am avea banii ăştia i-am da la învăţământ.
- Bă, tu crezi că după alegeri eu mă duc la şcoală?
memorat
VITARA S ,Matiz
adrian_r5
Hero Member
Gen:
esics 1.5 geleics se
«
Răspuns #1999 :
27.Oct.2011, 09:17:42 a.m. »
O batrana mergea incet pe trotuar abia tarand dupa ea doi saci de gunoi. Unul din saci se rupse si bancnote de 20 de euro incepura sa se insire pe trotuar. Un politist ce se afla pe acolo o opreste si ii spune.
− Doamna vi s-a rupt sacul si va cad banii.
Batrana se uita si spune.
− Noroc ca ati vazut domnule politist, acum trebuie sa ma intorc sa adun banii!
− Stati ca nu-i asa simplu! De unde aveti banii, nu i-ati furat?
− Nu domnule, e simplu. Eu stau langa un teren de fotbal, si unii din spectatori vin sa urineze printre uluci pe florile mele. Asa ca atunci cand e o partida imi iau foarfeca de vie si ma asez in spatele gardului. Cand un spectator vine la gard, eu il apuc bine si-i spun: 20 de euro sau ti-o tai! Politistul se gandeste ca e just si incepe sa rada.
− Dar ce aveti in celalalt sac atunci?
− Pai, domnule politist, ganditi-va si dumneavoastra, nu toti vor sa plateasca!
memorat
Tipărire
Pagini:
1
...
195
196
197
198
199
[
200