Autor Subiect: Sa parcam cu Iphone-ul  (Citit de 1665 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Sa parcam cu Iphone-ul
« : 20.Feb.2012, 05:47:47 p.m. »
Din ce in ce ma multe functiuni ale telefoanelor inteligente. Ultima pe care an gasit-o: parcarea autovehiculelor.

http://asf-mobiles.com/2011/09/with-remote-valeo-park4u-the-car-park-with-the-iphone/
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanb

Re: Sa parcam cu Iphone-ul
« Răspuns #1 : 24.Feb.2012, 05:31:39 p.m. »
http://asf-mobiles.com/2011/09/with-remote-valeo-park4u-the-car-park-with-the-iphone/

Doar ca exemplu de gadget e haios fiindca demonstreaza ca se poate. Ca utilitate, mi se pare mai interesant sa o parchez singur decat sa stau langa ea asteptand sa se parcheze singura.
Oricum nu este pentru noi, fiindca prin cartierele noastre nu avem parcari fiecare isi lasa masina pe unde poate...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 24.Feb.2012, 07:31:08 p.m. »
Am gasit, de la aceeasi firma, un clip in care masina face si parcarea laterala, cu soferul in scaun. Acesta trebuie doar sa schimbe vitezele.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #3 : 27.Feb.2012, 05:46:15 p.m. »
In principiu fiind vorba de VW, acestea au optional sistem care parcheaza singur masina lasand spferul sa selecteze treapa de viteza (sensul de mers) si acceleratia. In cazul de fata e vorba doar de o interconectare a telefonului cu calculatorul masinii. Eu ma intreb cum face parcarea laterala cand trebuie mers si inainte si inapoi la o masina cu cutie manuala...caci la DSG sa zicem ca selecteaza masina din soft...

Apropos, in cazul VW sistemul se numeste park assist.