0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Pai si consumul?Unde e consumul?
........Insa pot sa ma k pe ele de reflexe daca am 4 insi in masina si sunt in blocaj de trafic la Baneasa
Salutare. Sunt cam nou pe aici asa ca o sa ma prezint. Alex din Iasi sunt. Am un Suzuki swift 1.3 92 de cai de la 1 iunie 2009 achizitionat [l-am luat de ziua copilului]. Problema pe care o s-o expun si eu este legata de consumul de benzina. Am 8000 de km facuti cu masina de cand o am. In regim 50% in oras 50% in afara. Calculul meu a fost facut atat pe computerul de bord cat si mai ales pe bonurile de benzina de la plin la plin. Evolutia masinii a fost cam invers firescului, adica in loc sa scada consumul acesta a crescut pana la un punct de mediu la care a ramas relativ constant. Mai exact cu primele plinuri mergeam 750, 740, 720 de km pe cand acum, mergand in acelasi regim ca si atunci, merg cu un plin cam 550-600 km maxim. Plin inseamna ca nu mai mergi foarte mult dupa ce se aprinde ledul la benziuna, deci calcul se poate face la 40 de litri aproximativ. Asta inseamna ca masina a ajuns de la un consum mediu de 5.3 litri pana la 7.2-7.3 litri in prezent. Mentionez ca schimb treptele intre 2800 si 4500 in functie de necesitate sau de inclinatia planului pe care ma aflu.. Eu sper doar sa nu mai creasca consumul si sa se mentina la un 7.3 mixt, asa cum scrie de altfel si in manualul ei.. Sa aveti drumuri bune si fara evenimente si in continuare astept oferta de cotiera pentru masina dar nu la 153 de euro cum e la producator...
Nu stiu ce sa invidiez...Brasovul ca oras sau consumul masinii tale.