Autor Subiect: Consum swift  (Citit de 107094 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline nada605

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 315
  • Gen: Femeie
  • B-07-SAP
Re: Consum swift
« Răspuns #70 : 28.Aug.2009, 01:42:33 a.m. »
in bulgaria am mers normal ..maxim 120 pe unde se putea,iar in grecia de cum am intrat....am facut mario kart din 140-150 n-am scos-o decit in zonele cu radar (3-4 la numar) .aerul conditionat l-am folosit non stop ,deci e draguta cu mine  suzukutsa  :x
Multumesc mult pentru calcul!
« Ultima Modificare: 28.Aug.2009, 01:54:37 a.m. de nada605 »
Sex bomb inside! 1.3 gs blue kashmir

интересное

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #71 : 28.Aug.2009, 09:55:43 a.m. »
Fiara consuma mult in accelerari si ruperi de ritm.   :baston:  Daca mergi decent, constant si folosesti inteligent frana de motor nu ar trebui sa existe consumu de carburant ridicat. Bravo Nada :good:

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
« Răspuns #72 : 28.Aug.2009, 04:17:02 p.m. »
merg la cluj luni ultimu drum cu oz35 si parada  :( , am sa fac plinul si am sa vad la pompa exact cat suge swiftu la suta.

is curios cu oz chrono care au 5,69kg si anvelopa 8,16kg daca consumu se reduce  :)

Offline B90SWT

• Full Member
  • Mesaje postate: 168
« Răspuns #73 : 30.Aug.2009, 11:45:01 p.m. »
Facand un calcul mai mult decat simplu, cu ajutorul bonurilor de la benzinarie, stupoare....mi-a iesit un consum de aprox 6,76.....%. Se pare ca CB te cam trage in piept cand vine vb de consum.

...trage si la mine, cam cu juma' de kil.

Salutare.

Eu am lucrat in domeniul petrolier ceva vreme. Trebuia sa mai tinem cont si de un aspect .  Diferentele de temperaturi  .   Cand temperaturile sunt mari densitatea scade , benzina fiind mai volatila  , ocupand un volum mai mare in rezervor in acest caz inregistram un consum mai mic .
Cand temperatura exterioara si implicit in rezervor scade  densitatea benzinei creste  iar in rezervor vom avea un volum mai mic de benzina dar si un consum mai mare , fiind mai densa  pompa va "trage " o cantitate mai concentrata de combustibil .

Nu ati observat niciodata  , in sezonul rece , ca atunci cand alimentati ziua  de la pompa  ( cand benzina are 17-18 grade  din tancul benzinariei iar afara sunt undeva in jur de 0 grade)  indicatorul de pe bord indica un anumit nivel iar a doua zi dimineata indica un nivel mai scazut ?

In alta ordine de idei postez si eu un consum recent  la 550 km (extraurban) parcursi pe CB indica 6.7 .  O sa caut si cat am alimentat.  In mediu urban numai cuvinte de lauda 8.2 % in anotimpul cald .
QQ  1.6 CVT   360

PTR

• Vizitator
« Răspuns #74 : 31.Aug.2009, 01:56:05 p.m. »
 Traseu : Buc- Brasov- Sighisoara- Miercurea Ciuc- Onesti- Buzau mers lejer, cu talpa doar pe cateva zone, consum calculat la pompa 5.9, consum CB 5.8 . La Buzau dupa ce am facut plinul am mers mult mai alert.

Offline gabin

« Răspuns #75 : 31.Aug.2009, 02:03:16 p.m. »
Ieri am facut Bucuresti-Brasov-Tg. Secuiesc si retur. In total 500km si consum de 8.1%.
La dus am mers 120-140 pe DN1, iar pe serpentine unde se putea, dadeam blana..la retur in schimb am prins o aglomeriatie de nedescris de prin Predeal pana la Comarnic si apoi mers 100-120 DN1.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #76 : 31.Aug.2009, 02:14:59 p.m. »
...sa-nteleg ca din a 3-a n-ai prea scos-o :)

Offline gabin

« Răspuns #77 : 31.Aug.2009, 03:48:08 p.m. »
La drum intins, ii dadeam a 5-a, dar pe zona Comarnic - Brasov am folosit foarte mult 1 si 2, cateodata si 3 :D

PS: tu nu ai MWA la nr?
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #78 : 31.Aug.2009, 10:55:44 p.m. »
de ce? tu oi fi fost cel care m-a flyerit cu 2 buc in parcare la mall vitan :D

Offline gabin

« Răspuns #79 : 31.Aug.2009, 11:12:35 p.m. »
Da, eu :D