Eu folosesc SSS-ul preponderent in oras (Iasi) si consumurile cred ca le-ai vazut (9.5 - 12). 9.5 la mers normal (pe cat pot eu), la mers sportiv imi ia 11 - 12.
Exterior am avut un singur drum cu masina plina (sofer, 3 pasageri si portbagaj plin), mers fara nici un fel de interes pentru consum redus si a iesit cam 9. Probabil ca daca reusesti sa mergi legal si linistit, poti sa te apropii de 6.
Masina e fun, insa gandeste-te bine pe ce fel de drumuri vei merge. Daca nu sunt foarte bune, mai bine te orientezi catre altceva.
Si inca ceva, dupa cateva luni de iarna (si nu prea), mie nu-mi place deloc cum se comporta masina, daca as avea spatiul necesar probabil as putea merge doar de-a latul. Pierde aderenta foarte usor pe carosabil rece si umed, asta cel putin in cazul meu cu roti pe 15".
In schimb, cu rotile de vara de 17" e foarte bine.
Spor la cautari si, daca te hotarasti pe vechiul SSS, negociaza la sange, interesul pentru model nu cred sa fie unul foarte mare.
Si sa nu uit, pregateste-te de upgrade-uri cel putin la sistemul audio si la sistemul de franare (daca e stock). Plus claxon.